Super god oplevelse med flyttefirmaet. De kom til tiden, var flinke og arbejdede hurtigt. Alt blev flyttet uden problemer, og de passede godt på mine ting. Hele flytningen gik meget nemmere end jeg ha... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg fik lavet en aftale hurtigt og nemt. Said og Bilal gjorde et virkelig godt stykke arbejde og var super professionelle og knoklede fra start til slut og med respekt for at passe på tingene.
We used EasyFlyt for our move from Hillerød to Roskilde. We had a great experience with them from start to finish. They had very transparent pricing and communication before moving day while we made a... Voir plus
Kan 100% anbefale easy-flyt.. Super service. Havde brug for akut flyt dagen efter og det var ikke noget problem.. Fik de bedste flyttemænd Noah & Mads “the dream team” virkelig dygtige, søde og super... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi er glade for at kunne tilbyde vores flytteydelser til dig og ser frem til at hjælpe dig med din kommende flytning. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at modtage et tilbud. Vi er altid klar til at hjælpe!
Coordonnées de contact
Studiestrædet 21, 3400, Hillerød , Danemark
- 52 75 41 34
- Kontakt@easy-flyt.dk
- easy-flyt.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fin og uproblematisk flytning
Fin og uproblematisk flytning, alt gik som aftalt. Inklusiv udbringning og afhentning af flyttekasser, som gjorde det ekstra nemt.

Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt
Helt tilfreds. Havde en hasteopgave, som Victor kunne klare 3 dage senere, så stor tak for hjælpen.

Réponse de Easy Flyt
Rigtig god oplevelse alt var som det…
Rigtig god oplevelse alt var som det sku være. Dyre ting og alt blev leveret i god behold. Uden en skramme. Så det helt sikkert noget vi kunne bruge igen en anden gang. Prisen var også god. Service helt perfekt.

Réponse de Easy Flyt
Ok but there’s space for improvement
The guys had a problem to find the way so they arrived slightly later than expected, but they worked ok to complete the job on time.
Extra hands come in help to make sure they were on time for their schedule.
I asked several times to cover the bed and the mattress with the flytte-covers they didn’t and obviously the mattress got dirty which I was not happy about and I had to wash it by hand (a task that took me time that I didn’t have as I had already many other things to deal with, but had obviously to be done!). Same for the dinner table but that was easy to clean.
Apart from that they were anyway polite and nice.
En Fantastisk Flytteoplevelse med Easy…
En Fantastisk Flytteoplevelse med Easy Flyt
Jeg valgte Easy Flyt som mit flyttefirma, og jeg er mere end tilfreds med den service, jeg har modtaget. Fra start til slut leverede Easy Flyt en professionel og effektiv flytteoplevelse, der gjorde hele processen problemfri.
Det begyndte med den venlige og informative kommunikation fra teamet. De besvarede alle mine spørgsmål og gav klare retningslinjer for, hvordan flytningen ville forløbe. Dette skabte straks tillid og gjorde hele processen mere behagelig.
Selve flyttedagen gik over al forventning. Easy Flyts hold ankom til tiden og var utroligt effektive. De behandlede mine ejendele med omhu og sikrede, at alt blev pakket og transporteret sikkert. Jeg var imponeret over deres professionalisme og hurtige arbejdshastighed.
Det, der virkelig adskiller Easy Flyt fra andre flyttefirmaer, er deres engagement i kundens tilfredshed. De opfordrede mig til at give feedback og sikrede, at jeg var tilfreds med hele processen. Denne opmærksomhed på kundens behov og ønsker skaber en følelse af tryghed og professionalisme.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Easy Flyt til alle, der leder efter et pålideligt og professionelt flyttefirma. Deres dedikation til kundeservice og evne til at gøre en flytning problemfri er virkelig imponerende. Tak til Easy Flyt for en fremragende oplevelse!

Tak for god service
Tak for god service, Easy Flyt kom og klaret vores flytning til en perfekt pris. De var meget forsigtige med alle vores ting, forløbet var bare nemt og gik perfekt.

Så søde og hjælpsomme
Så søde og hjælpsomme - da jeg stod og manglede kasser, og ikke selv kunne hente dem på grund af jeg er ny opereret, kom de med dem uden at bede om noget for det 🌟

Réponse de Easy Flyt
Rigtig god service og alle aftaler blev overholdt. Eneste bøvl og derfor ikke 5 stjerner er betalingen som sker til udenlandsk bankkonto via iban. Her ville en dansk konto være at foretrække.

Réponse de Easy Flyt
Hurtig udrykning og god service
Hurtig udrykning fra easy flyt i en akut situation. Ringede til dem over middag og fik 2 flyttemænd ud på en opgave om eftermiddagen. De var effektive og påpasselige.

Godt arbejde!
Easy Flyt stod for flytning af vores lejlighed. 2 hårdtarbejdende gutter, der arbejdede fra start til slut og passede godt på vores ting. Stor anbefaling herfra.

Réponse de Easy Flyt
kæmpe anbefaling fra nordsjælland.
vil med 110 procent anbefalde easy flyt til din flytning, de var nemme, hurtige og super effektive samt blev der taget rigtig god hensyn til hjemmet.
man blev mødt med positivitet, god service og imødekommende smilene mennesker.

Réponse de Easy Flyt
Vi er meget tilfredse med vores…
Vi er meget tilfredse med vores flytning i dag. Alt forløb uden problemer. Meget dygtige flyttefolk. Jeg kan varmt anbefale dette flyttefirma.
Super pris og god service!
Havde en hasteflytning af en seng, oven i købet på en helligdag. Fik en super pris og sengen blev leveret hurtigt.
Der var undervejs god kommunikation og alt gik fint.
Kun gode anbefalinger herfra!
Super kompetente flyttemænd som gjorde…
Super kompetente flyttemænd som gjorde deres arbejde exceptionelt. Vi havde nogle mange tunge møbler som de virkelig ofrede sig selv for kom helskindet til den nye bolig. Alt i alt en klasse oplevelse og klart anbefalelsesværdigt. Rigtig god pris også.
Super hurtig betjening fra aftale til…
Super hurtig betjening fra aftale til handling🙏🏻
Hentede og leverede indenfor 2 timer! Tusind tak drenge, kan stærk anbefale dem! Hurtigt, billigt og effektivt🤩
Super god oplevelse hos Victor
Jeg har for nylig brugt Easy Flyt til at hjælpe mig med min flytning, og jeg kan ærligt sige, at jeg var yderst tilfreds med deres service. De var utroligt professionelle, effektive og venlige fra start til slut. De kom til tiden og var meget organiserede i deres tilgang til flytningen. De var også meget forsigtige med mine møbler og ejendele, og jeg følte mig tryg ved at overlade dem til Easy Flyt. Jeg havde ikke nogen skader eller problemer med min ejendom under flytningen. Derudover var kommunikationen med Easy Flyt fremragende, og de var altid tilgængelige for at besvare mine spørgsmål og give mig opdateringer under flytningen. De gjorde alt for at gøre min flytning så problemfri som muligt. Samlet set var min oplevelse med Easy Flyt utroligt positiv, og jeg vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden og anbefale dem til alle, der har brug for en pålidelig og professionel flyttefirma.
Jeg fik besøg af 2 hurtige og effektive…
Jeg fik besøg af 2 hurtige og effektive flyttemænd som gav en god flytning trods det dårlige vejr…
Positivet og hårdt arbejde var der godt af, samt tunge møbler var intet problem.
Easy Flyt kan stærkt anbefales herfra.
Endnu engang tak fra en meget tilfreds kunde.
En stor flytteopgave som blev flyttet…
En stor flytteopgave som blev flyttet til perfektion, med smil på læben og godt humør. ville 100% anbefalde easyflyt😁😁
Super service fra Easy Flyt
Jeg har brugt Easy Flyt flere gange til at flytte mine ejendele, og jeg har altid været meget tilfreds med deres service. Først og fremmest er personalet utroligt venligt og professionelt. De har altid været hurtige til at besvare mine spørgsmål og lytte til mine bekymringer.
Deres flyttemænd er også meget dygtige og omhyggelige. De har altid håndteret mine ting med omhu og har sørget for, at alt blev pakket og transporteret sikkert. Jeg har aldrig oplevet nogen skader eller problemer med mine ejendele efter en flytning med Easy Flyt.
Jeg er også meget imponeret over Easy Flyts konkurrencedygtige priser. Deres tilbud var meget rimelige, og de gav mig også en gennemsigtig prisoversigt på forhånd, så jeg vidste præcis, hvad jeg skulle betale for deres service.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Easy Flyt til nogen, der leder efter en pålidelig og professionel flyttevirksomhed. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden, hvis jeg har brug for at flytte mine ejendele igen.
Tak for god service👍🏽
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.