1. Service de taxi
  2. Service de chauffeur particulier
  3. Service de transport

Informations provenant de diverses sources externes

Easywalker designs award-winning strollers for their driving comfort, compactness and ease of use.

3,7

Moyen

CS is great!

I bought a product with a small defect. Contacted the CS and I was pleasantly helped by Jerry; fast answers and showing interest in helping me.
I’m quite positively surprised. Now a days a feel like CS isn’t good as before, but Easywalker is going great with it!

9 mars 2026

Ze zeggen een excellente service te…

Ze zeggen een excellente service te hebben en je kunt kiezen voor een Nederlandse collega. Echter krijg je dan alsnog iemand die een andere taal krijgt te spreken. Dit gebeurt elke keer. Volgens mij moet een excellente service je in je eigen te taal te woord kunnen staan.

3 décembre 2025

not responding

HI, i contacted you on Jan 7 regarding a spare part , i provided all of the reqeusted information and never got a final responce.

7 janvier 2025

Refund not received

I would absolutely not recommend this company. We ordered a buggy, which we had to return due to poor quality and overall instability. We were informed that we would receive a refund for the amount, which had already been fully debited from our account, within two weeks. However, even after two weeks, we did not receive the refund. When we contacted customer service, we were further put off. To this day, I still have not received the money. Unfortunately, this is an extremely untrustworthy company.

31 octobre 2024

Stof verkleurd naar amper een jaar

In september 2023 een buggy Miley2 aangeschaft van Easywalker. Na amper een jaar is de stof al verschoten. Mijn klacht wordt niet serieus genomen. Er wordt verwezen naar de handleiding dat lichte verkleuring kan ontstaan en er wordt gesuggereerd dat de buggy nat geregend zou zijn of lange tijd in een vochte ruimte heeft gestaan, dit is beide niet het geval. De buggy is voor erbij en wordt dus niet intensief gebruikt. staat altijd netjes uitgelapt in onze hal en wordt alleen opgevouwen als we een uitstapje maken. Verder ben ik altijd erg tevreden geweest met het gebruiksgemak van de buggy. Jammer dat er geen gehoor word gegeven aan de klacht of een alternatief word geboden eventueel tegen een kleine vergoeding.

11 juillet 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit