Echt Ierland vakanties Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben een 23-daagse rondreis gemaakt door Ierland en Noord-Ierland. Mede door het uitstekende advies en de fijne hulp van Echt-Ierland hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad. Zowel wat be... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Aanbod van de reizen is goed. Flexibiliteit in aanpassingen groot. Veel informatie beschikbaar over te bezoeken locaties. De bereikbaarheid van het reisbureau is wat trager.

Noté 4 sur 5 étoiles

We hebben genoten van onze vakantie in Ierland. De reis kon op ons verzoek worden aangepast en uitgebreid. Hoewel de communicatie niet altijd soepel verliep is er uiteindelijk een mooie reis uitgerold... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Net terug van een 9 daagse Ierland reis. Met echt Iers weer (zon, wind, regen ... en 19 graden) genoten van de trip. Hele mooie overnachtings locaties met prettige rij-afstanden (zeker als je binnendo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Voyagiste

Informations provenant de diverses sources externes

Reisorganisatie “Echt Ierland” biedt het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Reizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, waar je in de gezellige pubs in contact komt met de ‘locals’ en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige muziek en Ierse liederen. Wij zorgen ervoor dat de accommodaties en het vervoer naar Ierland en ter plaatse uitstekend geregeld zijn. Je overnacht bij Echt Ierland uitsluitend in ‘persoonlijk’ geselecteerde kleinschalige accommodaties, welke uitmuntend zijn in traditionele Ierse gastvrijheid.

Écrit par l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

40 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Heerlijke reis

Heerlijke actieve reis gehad door Zuid-West Ierland. Fijn gewandeld en gereden door het prachtige landschap, leuke plekken gevonden en ontzettend aardige mensen tegen gekomen. En fijne b&b's op goede locaties. Een aanrader!

18 septembre 2023

Réponse de Echt Ierland vakanties

Bedankt voor uw mooie review. Wat geweldig om te horen dat u zo'n fantastische actieve reis hebt gehad in Zuid-West Ierland! Groetjes, Team Echt Ierland

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles was heel goed geregeld

Alles was heel goed geregeld, ze hadden zelfs al zitplaatsen in het vliegtuig voor ons gereserveerd voor de heen en terugweg. Mooie grote hotelkamers.
Fijn dat we ons geen zorgen hoefde te maken over al die dingen.

18 septembre 2023

Réponse de Echt Ierland vakanties

Wat geweldig om te horen dat u zo'n zorgeloze ervaring heeft gehad! We zijn blij dat u heeft van uw verblijf in Ierland. Groetjes, Team Echt Ierland

Noté 4 sur 5 étoiles

(Echt) Ierland, de moeite waard.

In een vroeg stadium hadden we gevraagd of een bestaande reis enigszins aangepast zou kunnen worden. Dit was mogelijk en de hele rondreis was tot in de puntjes geregeld en verzorgd. De meegestuurde informatie over de “must see” bezienswaardigheden was in enkele gevallen te mooi voorgesteld of tijdelijk gesloten danwel maanden van tevoren volgeboekt. Voor verzending zou dit geactualiseerd mogen worden. Wij hebben mede dankzij Echt Ierland een geweldige vakantie gehad.

30 août 2023

Réponse de Echt Ierland vakanties

Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij om te horen uw reiswensen goed geregeld aangepast zijn! Fijn dat u een geweldige vakantie heeft gehad. Groetjes, Team Echt Ierland

10 daagse rondreis Ierland

10 daagse rondreis Ierland
Alles was zeer goed geregeld, geen gedoe onderweg. Accommodaties waren super! Er was van te voren genoeg informatie doorgestuurd om onderweg interessante en leuke dingen te doen. Een ervaring om nooit te vergeten.

3 septembre 2023

Réponse de Echt Ierland vakanties

Wat fijn dat wij aan deze ervaring hebben mogen bijdragen! Bedankt voor deze prachtige feedback! Groetjes, Team Echt Ierland

prima service

prima service, zaken vooraf goed geregeld! locaties en kwaliteit van de hotels uitstekend! Echt Ierland vakanties is een aanrader!

27 août 2023

Réponse de Echt Ierland vakanties

Bedankt voor deze krachtige review!! Dat stellen wij op prijs, bedankt! Groetjes, Team Echt Ierland

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze 15 daagse fly-and-drive vakantie…

Onze 15 daagse fly-and-drive vakantie was perfect geregeld door Echt-Ierland. Precies wat we ons hadden voorgesteld en regelmatig nog beter dan dat. De locaties waren met zorg uitgezocht, hotels en B&B's van zeer hoog niveau. Wil je van Ierland genieten en leren kennen? Boek dan een reis bij Echt-Ierland, je kunt elke reis die aangeboden wordt ook nog aanpassen aan jou wensen, bijv een dag langer in Killarney en een dag korter in ...

3 septembre 2023

Réponse de Echt Ierland vakanties

Bedankt voor de lovende woorden over de 15-daagse fly-and-drive vakantie. We zijn blij dat de reis uw verwachtingen heeft overtroffen! Groetjes, Team Echt Ierland

Noté 5 sur 5 étoiles

een reis door het echte Ierland!

De reis was goed geregeld, contact verliep prima en de reis zelf was afwisselend en erg mooi. Aanrader!

21 août 2023

Réponse de Echt Ierland vakanties

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat u heeft genoten van de uw Ierland-reis. Hopelijk kunnen jullie hier nog lang van nagenieten. Groetjes, Team Echt Ierland

Een schitterende rondreis!

Een schitterende rondreis (de zuidelijke helft van Ierland) gehad! Accomodaties voldeden (bijna) allemaal aan onze verwachtingen; op vaak adembenemende lokaties. Alles goed geregeld, overtochten erc.
Prima reisinformatie met de nodige toeristische tips.

30 août 2023

Réponse de Echt Ierland vakanties

Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn lezen dat u blij was met bijna alle accommodaties en zo heeft genoten van de reis. Mooi dat wij hieraan hebben kunnen bijdragen! Groetjes, Team Echt Ierland

Alles prima voor elkaar.

Duidelijke informatie vooraf, persoonlijke aanpassingen waren mogelijk, geleverd wat beloofd was.

20 août 2023

Réponse de Echt Ierland vakanties

Fijn dat u tevreden bent met onze service en informatie! Hopelijk kunt u nog lang nagenieten van het mooie Ierland! Groetjes, Team Echt Ierland

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede reisorganisatie, regelen alles tot in de puntjes

Prima service en snelheid tijdens het boekingsproces, goede reisbeschrijving en informatie vooraf. Goede hotels gekozen, flexibel aangepast aan drukte en reisschema. Fijne organisatie!

16 août 2023

Réponse de Echt Ierland vakanties

Heel fijn dat u zo tevreden bent met onze service en dat u heeft genoten van al het moois in Ierland! Groetjes Team Echt Ierland

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit bedrijf voldoet volledig aan onze verwachtingen

Dit bedrijf voldoet volledig aan onze wensen. Communicatie verliep altijd snel en soepel, de inhoudelijke tips waren goed bruikbaar om verder zelf te bepalen wat we nog meer willen weten om de dagelijkse keuze te kunnen bepalen.

7 août 2023

Réponse de Echt Ierland vakanties

Bedankt voor de fijne review en hopelijk kunnen jullie nog heerlijk nagenieten van de mooie reis door Ierland! Groetjes, Team Echt Ierland

Topvakantie in Ierland

Wij hebben een geweldige reis van 23 dagen door Ierland en Noord-Ierland gemaakt. En wat heerlijk dat Echt Ierland alles zo geweldig geregeld had. Ze zijn goed bereikbaar en luisteren naar je wensen. Alles was supergoed geregeld. Fijne accomodaties en alles verliep vlot m.b.t. autohuur en vlucht. Wij hoefden alleen maar te genieten en dat hebben we volop gedaan.

13 août 2023

Réponse de Echt Ierland vakanties

Bedankt voor deze ontzettend mooie review. Heel blij dat we aan het volop genieten in Ierland hebben kunnen bijdragen. Groetjes, Team Echt Ierland

Noté 4 sur 5 étoiles

Goeie manier om Ierland te ontdekken als je er nog nooit bent geweest

Echt Ierland neemt je alles uit handen en dat is heel makkelijk. De accomodaties zijn prima en onze route was erg mooi. De tips zijn handig maar ook wel een beetje wat iedereen doet. Maar je kunt natuurlijk zelf weten wat je gaat bekijken en waar je gaat wandelen.

17 juillet 2023

Réponse de Echt Ierland vakanties

Bedankt voor deze mooie review! En we zullen eens onze tips onder de loep nemen. Groetjes, Team Echt Ierland

Verwachtingen overtroffen

We zochten een ontzorgde, relaxte natuur en cultuurvakantie naar Ierland, en we hebben GENOTEN van de 17daagse rondreis. Zes verschillende B&B's/hotels, in zes verschillende gebieden, met vriendelijke mensen, met een (wekelijk) TOP niveaus van logies en ontbijt ( en soms diner).Goede tips om te doen.
Echt Ierland was bij iedere B&B/hotel goed bekend en we werden als zeer gewaardeerde gasten ontvangen.
We zijn met de boot vanuit Cherbourg naar Roslare gegaan en dat was ook relaxt.
Van de 19 dagen weg hebben we ons er geen eentje verveelt.

1 juillet 2023
Avis spontané

Réponse de Echt Ierland vakanties

En natuurlijk ook hier heel erg bedankt voor het delen van de ervaringen! We zijn heel blij dat jullie zo'n mooie reis hebben gehad en hebben genoten van het prachtige Ierland. Groetjes, Team Echt Ierland

Rondje Ierland juni 2023

Het was onze eerste kennismaking met Ierland. De reis was geweldig, informatie vooraf bij het boeken en voor vertrek was compleet en bij vragen werd er snel gereageerd. de geselecteerde B&B's waren allemaal prima, leuke mensen en mooie locaties. Ook was de omgeving bij elke plaats weer anders. Een echte aanrader, we gaan zeker nog een keer terug naar Ierland.

27 juin 2023

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden! Groetjes, Team Echt Ierland

Noté 5 sur 5 étoiles

Enthousiast over Echt Ierland!

Wij zijn enthousiast over Echt Ierland (EI). Ze hebben voor ons een 12 (11+1) daagse rondreis door zuidwest Ierland met als afsluiting Dublin geregeld. De communicatie met EI was prettig en soepel en documenten waren ruim op tijd en goed verzorgd. Niet alleen de tickets, vouchers en verzekeringen maar ook zaken als: wat te doen bij onverwachte omstandigheden en een uitgebreide beschrijving van de reis, inclusief tips van locals, waren super verzorgd. Ook de service van EI was top, zeker op het moment dat het er op aan kwam: op de dag van vertrek werd om 5u ’s ochtends duidelijk dat de vlucht voor die dag geannuleerd was, nul verdere informatie en geen contact mogelijk met de luchtvaartmaatschappij, dus behoorlijke stress. Caroline van EI reageerde binnen 2 minuten op mijn appbericht (om 5u…) en heeft toen in korte tijd alle alternatieven bekeken en met ons besproken. Uiteindelijk besloten dat we het beste een dag later konden vliegen en dit meteen geboekt. Bovendien had ze meteen het hotel en de autoverhuurder ingelicht dat het een dag later zou worden. De volgende dag zonder issues in Cork aangekomen. Ierland zelf was geweldig. De accommodaties waren stuk voor stuk top, met heel vriendelijk en behulpzaam personeel en gelegen op strategische plekken in de regio. Ter plekke bleek de reisbeschrijving ook erg nuttig, vooral bij het (her-)plannen van de komende dag (soms was weer natuurlijk een factor). Al met al een super ervaring en Echt Ierland is echt een aanrader!

21 juin 2023

Réponse de Echt Ierland vakanties

Heel erg bedankt voor deze uitgebreide review! We zijn blij dat jullie het gehele proces met ons en natuurlijk de reis zelf op deze manier hebben ervaren. Bedankt! Groetjes, Team Echt Ierland

Betrouwbare reisorganisatie

Nette en keurige verwerking van de reisboeking zowel voor als na de reis. Ook de aangeboden reis was zoals aangeboden.

5 juillet 2023

Fijn te lezen, bedankt!! Groetjes, Team Echt Ierland

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus