Echtinbalans Avis 40

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben echt zo ontzettend blij dat ik mezelf dit traject gegund heb ( wat te maken had met financiële redenen) Toch gestart , en ik werd al snel aangenaam verrast door vakkundigheid , het gevoel va... Voir plus

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Van overleven naar leven

Ik had al jaren overspanning /burn out klachten en was oprecht de zogeheten flipperkast. Ik twijfelde al jaren over het echt in balans traject. Zo blij dat ik het heb gedaan uiteindelijk, had ik het mezelf maar jaren eerder gegund! In plaats van overleven ben ik steeds meer aan het leven. Ik ben steeds vaker de moeder en partner en boven alles de persoon die ik graag wil zijn. Ik heb meer zelfvertrouwen, meer levensgeluk, ik zie meer mogelijkheden en ervaar meer rust. Mijn toolbox om in alle omstandigheden met het leven om te kunnen gaan is afgelopen weken gevuld en in plaats van drijfzand staat er steeds steviger een mooie basis. Klachten zie ik inmiddels als leidraad in plaats van dat het paniek voetbal geeft waardoor ze steeds sneller afnemen en hoewel ik zeker nog dingen heb om aan te werken heb ik inmiddels vertrouwen dat het me gaat lukken om een leven in balans te gaan leven. Charlotte is zo’n lieve, pure vrouw, een soort zonneschijn in een potje. Menselijkheid en verbinding was hier altijd terug te vinden in het hele proces (zijn ook haar kernwaarden). Ondanks dat ik haar door triggers zelfs als een soort menselijke boksbal heb gebruikt in het begin bleef ze begripvol en gaf ze me een fijn gevoel. Haar kennis is echt heel breed, van lichamelijke klachten of processen tot relaties enzovoort. Je kan het zo gek niet bedenken voor mijn gevoel of ze kan je er mee verder helpen en dat is fijn. Wat ben ik dankbaar voor alles wat ik heb mogen leren van haar en voor hoe ze altijd voor me klaar stond.

27 février 2026

Charlotte is een topper!

Heeft Charlotte mijn spanningsklachten opgelost? Nee. Heeft ze mij het vertrouwen gegeven dat het ooit goed komt? Zeker! Heeft ze mij talloze inzichten gegeven in hoe het menselijk lichaam en brein werkt? Hoe herstel werkt? Hoe het leven werkt? 100%!!!

Het is voor mij een jarenlange zoektocht geweest naar de juiste persoon die mij kon helpen. Door alles wat Charlotte mij vertelde vielen ineens een hoop puzzelstukjes op hun plek. Kwam ze maar eerder op mijn pad...

Daarnaast is Char gewoon een hele lieve, down to earth vrouw die je goed laat reflecteren. Geen zweverig gedoe, gewoon zegt waar het op staat. Precies wat ik nodig had.

Geen reden om te twijfelen dus, start vandaag nog!

26 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb het 'echt in balans traject' bij…

Ik heb het 'echt in balans traject' bij Charlotte doorlopen en wauw wat heeft deze vrouw veel kennis. Ik heb zelf al jaren last van vermoeidheidsklachten en heel veel trajecten doorlopen (GGZ etc) die niet helpend waren. Jarenlang heb ik gezocht naar iemand als Charlotte en ik kan nu wel zeggen dat ik haar gevonden heb. Wat ontzettend fijn is, is dat zij als enige alles onder één dak heeft. Het is een uitgebreid traject waarbij voeding, supplementen, lichaamswerk etc aan bod komt. En je daarbij echt weer in verbinding komt met jezelf en je lijf. En dit is zo ontzettend waardevol. Fysiek, mentaal en emotioneel kom je langzaam weer in balans. Er is elke week een live sessie met andere deelnemers waar je alle vragen kunt stellen en van elkaar kunt leren. Maar ook als je even vast zit, staat zij 24 uur per dag voor je klaar, en dit is zo enorm helpend. Ik heb voor mezelf echt een sterk fundament op weten te bouwen en weet nu precies wat ik moet doen op de dagen dat ik mij wat minder voel. Dit is zo'n ontzettend mooi traject. Ik had gewild dat ik haar al jaren geleden tegen was gekomen maar hey alles gebeurt met een reden en dit was voor mij de tijd dat het zo moest zijn. Dus alleen maar lof voor deze vrouw. En mocht je twijfelen, stel jezelf dan de vraag; wat heb ik te verliezen. Je wordt er alleen maar beter van. Eigenlijk hebben wij allemaal een Charlotte nodig in dit leven:)

17 février 2026

Leren rijden

Jarenlang liep ik vast met vage klachten door stress. Ik dacht dat 'even rust nemen' de oplossing was, maar de klachten bleven terugkomen. Via Instagram volgde ik Charlotte al drie jaar voordat ik de stap durfde te zetten om haar hulp in te schakelen.
Ik zie het traject met haar als een reeks rijlessen. Charlotte was mijn rij-instructeur die me hielp om mijn eigen 'auto' weer de weg op te krijgen. Haar vergelijking van energie met een benzinetank was voor mij de eye-opener die ik nodig had. Het heeft me geholpen om niet alleen stil te staan, maar te begrijpen hoe ik mijn eigen energietank kan beheren. Een waardevolle start om nu zelfstandig en met meer inzicht mijn weg te vervolgen.

29 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Het programma wat ik iedereen gun

Zo bij dat ik de stap heb gezet om het programma te volgen jaren terug. Heel praktisch en stap voor stap de basis leren en voelen waar jij behoefte aan heb. Je grenzen ontdekken en deze leren communiceren is zo waardevol
Haak nog wel eens aan bij de live en blader vaak in het boekje wat ik toen geschreven heb. Charlotte komt niet meer van me af. Echt een supervrouw om mee te werken. Ze heeft de kennis en ervaring en zorgt voor een fijne en vertrouwde verbinding.

28 janvier 2025

1000 maal dank 🙏🏻

Het programma van Charlotte doorlopen. Eerst was ik best wat sceptisch. Maar echt werkelijk ik begrijp niet waarom zij nog reclame moet maken voor wat ze doet. Ze is duidelijk, zegt waar het op staat en daar heb je juist het meeste aan. Je kan altijd bij haar terecht met alle struggelingen/vragen. Wel moet je het programma natuurlijk zelf doen en begeleid ze waar nodig. Met haar jarenlange ervaring weet ze waar ze het over heeft. Na een heftige burn out die 1,5 jaar heeft geduurd ben ik weer volledig aan het werk. Beoefen ik mijn allergrootste hobby weer en geniet ik er hier weer van. Ik kan niks anders zeggen dan Bedankt Charlotte je hebt mij mijn leven weer terug gegeven en nog beter dan voorheen.

7 janvier 2026

Duurzaam herstel na burn-out

Na 7 maanden in mijn burn-out kwam ik in contact met Charlotte via Facebook. Ik bestelde de masterclass ‘Hoe krijg je je volledige ENERGIE terug ondanks de angst dat je nooit meer hersteld’. Deze masterclass gaf me veel duidelijkheid, maar ik had meer nodig om uit het dal te klimmen. Twee maanden later wist ik niet meer hoe het verder moest, de re-integratie verliep stroef en alles liep vast. Toen heb ik mezelf ingeschreven voor het programma ‘Echt In Balans’. Dit was de beste beslissing ooit. Charlotte was de coach die ik nodig had. Ik leerde waarom mijn lichaam zo reageerde en wat ik kon doen. Ze hielp me mijn patronen in gedrag en denken te doorbreken door eenvoudige opmerkingen die me aan het denken zetten en inzicht gaven in wat ik deed. Charlotte is praktisch en duidelijk, op een liefdevolle manier. Vanaf het moment dat ik ging deelnemen, begon mijn herstel. Het online programma is zeer waardevol. De reacties in de community lieten me zien dat ik niet alleen was. Anderen stelden tijdens de life-sessies dezelfde vragen waar ik ook mee zat. Deze vragen werden direct en helder beantwoord en ook andere deelnemers gaven tips. Mijn re-integratie verliep veel beter. Er was letterlijk een doorbraak in mijn herstelproces. De bedrijfsarts vond het zo bijzonder dat ze de tip gaf om een vergoeding te vragen aan mijn werkgever. Dat heb ik gedaan en mijn werkgever heeft alles volledig vergoed. Echt In Balans heeft mijn leven verandert en een supersterke basis gegeven. Dit geeft zoveel vertrouwen voor de toekomst. Ik wilde dat ik eerder was gestart. Iedereen die twijfelt wil ik als advies geven: Gun jezelf een duurzaam herstel. Echt, dit brengt je verder!

3 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was sceptisch, maar dit heeft mij echt verder gebracht.

Mijn vrouw kwam aanzetten met de Echt in Balans-podcast. Eerlijk gezegd was ik sceptisch. Ik zat al twee jaar thuis; mijn energie was wel wat gegroeid,maar ik bleef vastzitten in mijn hoofd.

Elke keer als het beter leek te gaan, kwam ik weer in dezelfde spanningsloop terecht —
piekeren, vastzitten in mijn lijf, spierkrampen, misselijkheid, een enorme spanningsopbouw en uiteindelijk weer uitgeput op de bank.
En dan begon het hele riedeltje opnieuw.

Ik bleef hangen in re-integratie, met steeds de zorgen erbij dat ik volledig afgekeurd zou worden. Mijn vrouw bleef aandringen: “Neem contact op met Charlotte.”
Uiteindelijk dacht ik: ik heb niets te verliezen.

En ik kan niet anders zeggen dan dat Charlotte een vakvrouw is. Ik had mijn twijfels, een vrouw, en ook nog jonger, maar ze was precies wat ik nodig had: pittig, eerlijk, maar tegelijkertijd zorgzaam en meelevend.

We hebben zelfs een sessie gehad samen met mijn vrouw, zodat we elkaar beter konden begrijpen. Dat was waardevol en verhelderend.

Door het traject ben ik volledig gereïntegreerd, heb ik genoeg handvatten om mijn grenzen te bewaken en weet ik precies waar mijn zwakke punten liggen en hoe ik ermee omga.

Ik kijk nog regelmatig iets terug of op in haar trajectomgeving, want Charlotte geeft blijvend toegang. Dat ik in twee jaar tijd in de reguliere zorg niet heb gehoord of geleerd wat ik hier leerde, vind ik nog steeds onbegrijpelijk.

Ik gun iedereen een Charlotte.

7 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had zo graag dit traject gelijk…

Ik had zo graag dit traject gelijk gevolgd toen ik aan het begin van mijn burn-out zat. Het liep anders waardoor ik een tijd lang niet begreep waarom mij dit overkwam, wanhopig zocht naar puzzelstukjes en uiteindelijk nog verder in de put raakte. Maar ook toen ik al verder was in mijn herstel en ik jouw traject mocht volgen waren jouw tips en lieve warme woorden zo fijn en haalde ik daar veel nieuwe kracht uit. De wekelijkse tips/opdrachten en handvatten hebben mij zoveel inzicht gegeven. Heel fijn om in de community met anderen te delen en te voelen dat je niet alleen bent! Als ik het nu even niet meer weet of mij een moment niet zo goed voel, angst en onzekerheid even de kop opsteken dan kijk ik terug naar het programma en weet ik weer wat ik kan doen om mij te herpakken en terug te komen naar mijn happy place! Ik mag mezelf op nummer 1 zetten en met liefde naar mezelf kijken. Dankjewel voor je opbeurende enthousiasme en dit mooie en waardevolle traject!

5 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kwam Charlotte tegen op Instagram op…

Ik kwam Charlotte tegen op Instagram op het moment dat ik mij heel slecht voelde. Ik was zoekende naar hulp, had al meerdere webinars, boeken, cursussen aangeschaft maar kwam eigenlijk niet verder. Toen ik Charlotte tegen kwam, haar postcasts ging luisteren voelde het alsof ik haar al heel lang kende. Alles in mij riep; ga dit programma aan!
Ik stuurde Charlotte een privébericht, daar kreeg ik al zo lief en doordacht antwoord dat het heel persoonlijk voelde. Ik pakte haar hand en ging dit traject aan. Nog elke dag hier dankbaar voor. Ik ben nog zeker niet waar ik zou moeten zijn, maar ik heb van haar geleerd dat dit ook niet kan in zo korte tijd. Ik ben dankbaar en zeker in het moment zoals het nu gaat.
Charlotte is kundig! Heeft ontzettend veel kennis. De werkboeken zijn goed opgezet, de filmpjes erbij werken heel fijn. De rustweken tussendoor waren heel fijn om even alles op orde te krijgen van de opdrachten.
De 1-1 sessies zijn heel helpend geweest. Ze heeft me geleerd om niet continue in mijn hoofd te blijven zitten, niet aan alles wat ik voel een oordeel te hangen. Leren voelen wat ik voel..
zoals ik haar al zei; iedereen moet een Charlotte in zijn leven hebben.
Twijfel je? Ik zeg doen! Je gaat hier echt geen spijt van krijgen, je leert zoveel klachten te begrijpen.

21 septembre 2025

Even bellen met Charlotte

Ik volgde Charlotte al ruim een jaar op Instagram. Haar enthousiaste manier van doen sprak me aan en veel van de onderwerpen waarover ze postte vond ik interessant om te lezen.
Ik heb zelf al ruim 10 jaar last van paniek en dan meer specifiek agorafobie waarvoor ik al allerlei soorten therapie heb gehad. Charlotte postte ook weleens over angst en paniek, maar ik dacht ‘ ik heb geen burn-out dus het #echtinbalans programma kan niks voor mij zijn’..ik heb Charlotte een berichtje via Instagram gestuurd en uitgelegd wat mijn klachten waren, Charlotte stelde voor om even te bellen. Dat gesprek zal ik nooit meer vergeten; lieve vrouw, wat jij omschrijft en waar jouw paniek vandaan komt, heeft te maken met burn-out klachten.. maar hoe dan?! Ik werk nog gewoon etc. Maar mijn interesse was gewekt, het #echtinbalans programma is zo uitgebreid, van voeding en supplementen tot mindset en nadenken over wie je bent en waar je heen wilt! Dit cadeau heb ik mezelf gegund en ik heb er geen moment spijt van gehad! En achteraf gezien waren het inderdaad burn-out klachten.. zo blij dat ik dat berichtje aan Charlotte heb gestuurd en dat zij mij even belde ❤️

1 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super tevreden met het #echtinbalans traject!

Vorig jaar Augustus ongeveer ben ik uitgevallen op het werk met flinke burn-out klachten. Ik kon letterlijk niks meer en zat vol paniek en spanning op de bank. Daar kwamen flink wat lichamelijke klachten bij kijken, waardoor ik niet meer in staat was om überhaupt op te staan van de bank. Deze eerste periode heb ik alleen gedaan en ik kreeg niet de juiste hulp. Ik voelde me zo alleen en niet begrepen.

Charlotte kwam ik tegen op instagram en na het volgen van een challenge en het zien van de masterclass grip op je energie heb ik besloten om ook het echtinbalans programma te gaan volgen. Dit was eind Oktober. Ik had toen nog flink last van lichamelijke klachten, heftige slaapproblemen en spanning toen ik bij Charlotte kwam, maar kon in ieder geval alweer iets. Ik vond de dagelijkse steun en support van Charlotte zo fijn. Ze reageert snel op berichtjes en het heeft mij erg geholpen om me gerust te stellen bij de verschrikkelijke angst voor de lichamelijke sensaties. Ook het bijstaan in keuzes op werkgebied heb ik als heel prettig ervaren. Door onze gesprekken stond ik sterker bij de bedrijfsarts. De live sessie elke week vond ik ook top, daarin hoor je ook de verhalen van andere deelnemers en je steekt er altijd wel weer iets van op. In de dagelijkse opdrachten leer je op alle gebieden hoe je kunt herstellen en wat jij nodig hebt. Wat nog beter afgestemd word in de 1 op 1 sessies. Ik heb het programma gewoon als heel erg fijn ervaren, want zo'n donkere periode kan heel alleen voelen en voor mij was de steun en het begrijpen hoe jouw lijf werkt de grootste waarde!

Momenteel ben ik weer bezig met het oppakken van werk, zijn lichamelijke klachten afgenomen, heb ik weer meer geniet momentjes en slaap ik al een stuk beter. Ik ben er zeker nog niet helemaal, maar het blijft een proces en ik kom dan ook van ver. Ik heb wel geleerd wat ik nu kan doen om mezelf zo goed mogelijk te ondersteunen en om in kleine stapjes te blijven bouwen.

Kortom, ik ben heel dankbaar voor Charlotte en vind het werk wat ze doet super mooi en waardevol. Ik weet niet hoe ik er nu bij had gezeten zonder deze hulp ! <3

24 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Super leerzaam en heel uitgebreid

Vandaag heb ik het 15-weken Echtinbalans traject afgerond bij Charlotte, nadat ik ruim 1,5 jaar rondliep met heftige overspannenheidsklachten waardoor ik ook een tijdje niet kon werken.

Het traject was super leerzaam en heel uitgebreid, omdat Charlotte haar kennis met je deelt op allerlei vlakken. Zowel in het werkboek als tijdens de live en 1-op-1 sessies leer je steeds beter begrijpen hoe je lichaam werkt en wat het nodig heeft. De toepassing in de praktijk moet je natuurlijk zelf doen, maar wat een enorme steun was dat je Charlotte op ieder moment van de dag kon appen, mailen of bellen.

De klachten zijn gelukkig aan het afnemen en het is me zelfs gelukt om (bij een andere werkgever) weer wat uurtjes op te bouwen op het werk en de oxazepam helemaal af te bouwen. Ik ben er nog niet, maar ga in ieder geval met een sterker fundament verder bouwen.

Charlotte, bedankt voor alles!

13 mai 2025

Mijn Echt in Balans verhaal

Ik ben uiteindelijk in september 2024 gestart met het Echt in Balans programma bij Charlotte. Ruim 1 1/2 jaar daarvoor ben ik uitgevallen met flinke spanningsklachten. Een te hoge werkdruk gehad, al maanden, teveel verantwoordelijkheidsgevoel, te weinig personeel en daarbij een partner die ernstig ziek werd en na een heftig ziekbed kwam te overlijden. Ik ben op mijn manier en met hulp van een psycholoog weer langzaam opgekrabbeld, weer gaan reintegreren, MAAR ik bleef klachten houden, zat continue in de flipperkast (dan gaat het goed, dan weer helemaal niet) en door issues op mijn werk bleef ik continue achter de feiten aanlopen. En dat wilde ik anders. Ik ben via de socials op Charlotte haar instagram terecht gekomen en zag alleen maar tekenen van herkenning. Ik ben haar even gaan volgen en dacht toen: Ja maar ik wil uit de flipperkast en ik wil weer balans hebben. Ik heb de Masterclass - Grip op Energie gevolgd en dit heeft mij doen besluiten om het Echt in Balans programma te gaan volgen.
Super fijn dat dit een online programma is, zodat je in je eigen tempo en tijd het hele traject door kan lopen. Daarnaast zijn er wekelijks live sessies. Echt super waardevol. Je leert veel van de ervaringen en tips en trics van anderen. En natuurlijk ook de adviezen die Charlotte en Naomi geven op al "onze" vragen. En ook de adviezen buiten onze vragen om.
Daarbij zit je in een afgesloten community. Ik vond het heel waardevol en fijn om de reacties van anderen te lezen die het traject al hadden doorlopen of er ook nog in zitten. Hierdoor zag ik ook veel herkenning, maar ook veel inzichten.
Ik ben heel super blij dat ik dit traject heb mogen doen. Dat ik het mezelf heb gegund ook om dit te doen. Het heeft mij zoveel gegeven en gebracht. Vele inzichten die je nog een heel leven meebrengt. Niet alleen maar om uit de burnout/spanningsklachten te komen, maar ook vooral om er uit te blijven! Wellicht had ik hier eerder mee kunnen starten en had ik niet zolang in de flipperkast blijven hangen, maar alles gebeurd om een reden :).
Charlotte als coach is mega waardevol en fijn. Het is super fijn om met haar te kletsen, de tips en adviezen die ze geeft. Een zeer professionele dame met veel kennis.
En dan ook nog levenslang toegang hebben! Dat is zo fijn. Ik kan altijd aansluiten en ook Charlotte altijd raadplegen als ik ergens tegen aan loop.

8 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Charlotte's hand, binnen handbereik - en ik zou 'm zo weer pakken!

Toen ik begin september thuis kwam te zitten met overwerktheidsklachten, was ik mezelf helemaal kwijt. Ik snapte niet wat er aan de hand was, ik wist niet waarom ik me zo slecht voelde en ik wist al helemaal niet wat ik moest doen om me beter te voelen. Wanhopig sprong ik van online masterclass in online masterclass, tot ik in de masterclass van Charlotte sprong.
Ik herinner me nog goed dat zij de vraag stelde 'wil jij je beter voelen?' En dat de tranen over mijn wangen stroomden, ja niets liever dan dat. Toen zij begon over de batterijen begonnen er kwartjes bij mij te vallen. Hier wilde ik meer van weten. Ik mailde Charlotte met mijn verhaal en al snel hadden we telefonisch contact. Dit voelde zo goed, zo vertrouwd dus toen Charlotte mij haar hand reikte, besloot ik deze te pakken en met het programma te starten. Waar ik eerder heel erg het gevoel had er alleen voor te staan, verdween dat gevoel als sneeuw voor de zon. Niet alleen door Charlotte's begeleiding en het feit dat ik wist dat ik haar 24/7 kan appen, maar ook door de online community en de livesessies. Daar was ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen, waarin je écht kwetsbaar kan zijn zonder oordeel. Die herkenning en erkenning die ik daar heb gevoeld, was echt goud waard.
Ik ben heel blij en dankbaar dat Charlotte op mijn pad is gekomen, en dat we samen dit avontuur zijn gaan aangegaan. Het heeft niet alleen mijn werksituatie veranderd, maar écht mijn hele leven. Ik sta zoveel sterker - ik zou het écht iedereen aanraden!!

25 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Van totale chaos naar meer rust en…

Van totale chaos naar meer rust en balans in 15 weken!

In juni 2024 liep op een mooie zondag mijn emmer volledig over en kon ik die hele dag niet meer stoppen met huilen. Zelfs mijn partner zat met zijn handen in het haar. Bij de praktijkondersteuner kwam al gauw naar voren dat ik middenin een burn-out zat. Mijn hemel dacht ik.. en nu? Ik ging voor 50% werken omdat ik structuur wilde blijven houden en niet in een gat vallen. Dit gaf iets rust. In die tussentijd had ik de masterclass grip op je energie van Charlotte gezien. Ik ging op zoek naar hulp maar dit leek niet zo makkelijk.. uiteindelijk een fijn telefoongesprek met Charlotte gehad en haar traject met beide handen aangegrepen. Als Coach is ze heel begripvol, brengt ze je rust wanneer je het nodig hebt en activeert ze wanneer zij vind dat het daar tijd voor is. Ze voelt goed de situaties aan en speelt daar ook met de juiste kennis op in. Het online programma is echt heel fijn, de werkboeken zijn duidelijk en overzichtelijk. De filmpjes die daar bij gevoegd zitten zijn prettig en duidelijk met voorbeelden om het goed te begrijpen. De wekelijkse livesessies zijn heel waardevol, je stelt vragen vooraf maar is er ook ruimte voor vragen tussendoor. En door de ervaringen van andere te horen voel je je gehoord en begrepen. Ik heb gemerkt dat je alles met elkaar kunt delen en van meerdere hoeken begrip en krijgt en ook advies als je dat wilt. Ik ben heel blij dat ik dit traject gevolgd heb. Het is zo waardevol, niet alleen als je een burn-out hebt maar ook om het te voorkomen en ter ondersteuning van je toekomst. Je kunt altijd erop terug komen en weer herhalen wat je geleerd hebt..heel fijn!!

24 mars 2025

Echtinbalans programma

Ik ben oktober 2024 begonnen met het echtinbalans programma nadat ik vanaf februari 2024 thuis was komen te zitten met een burn-out. Het re-integreren in mijn werk was niet gelukt en had het gevoel dat mijn psycholoog me niet op juiste wijze kon helpen hierbij. Toen ik Charlotte tegen kwam op instagram en haar podcast ging luisteren dacht ik steeds meer dit is wat ik zoek. Ik dacht dat ik toch wel heel wat deed aan aan mezelf werken dus er was wel wat twijfel. Zo blij dat ik ben ingestapt. Nu zou ik willen dat ik het programma meteen in februari had gedaan. Ik ben er van overtuigd dat ik dan eerder door had gehad hoe mijn lichaam werkt en ik minder lang thuis had gezeten.
Charlotte staat erg voor je klaar. Wanneer ik mezelf een geen raad wist kon ik haar appen, door haar fijne woorden of spraakmemo kon ik er anders naar gaan kijken. De live-sessies zijn erg waardevol. Je kunt je vragen stellen maar hoort ook vragen van anderen. Fijn om te zien dat je niet alleen aan het worstelen bent en het is leerzaam.
Ik was een beetje bang dat het programma overweldigend was want dat kon ik er echt niet bij hebben maar je pakt elke dag een klein stapje. Wat Charlotte zegt ''kleine stapjes maken grote dingen'' is bij mij ook echt gebeurd.

21 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Meer tijd nodig, maar daardoor meer in balans

Tijdens het traject (met coaching) zag ik het nog niet, maar nadat ik het nog een keer doornam en daar echt de tijd voor nam begreep ik het steeds beter en begon het langzaam tot mij door te dringen wat Charlotte precies bedoelt met Echt in balans. Zo fijn om er iedere keer op terug te kunnen vallen. Met dit traject krijg je echt handvaten die heel erg fijn zijn als je het overzicht nog niet helemaal hebt. En soms heb je gewoon wat meer tijd nodig (zoals mij) om het echt eigen te maken maar ook om het te begrijpen. Vooral de reflectie die je dan iedere zondag kan doen voor je herstel is heel fijn. Het geeft je een houvast, maar ook een doel. Soms voelt het net tijdens een burn-out dat alles wegvalt, maar met de kleine stapjes krijg je steeds meer vertrouwen dat het wel goed gaat komen. Dankjewel Charlotte

23 mars 2025

Energie & Balans

Al langere tijd volgde ik Charlotte op Instagram. Elke keer als ze een post plaatste las ik zoveel herkenning, en voelde het ook wel confronterend.

Want ik las veel dingen over mezelf, en wist natuurlijk wel dat ik hier iets mee moest gaan doen. Ik had aardig wat klachten namelijk: paniek en angstaanvallen, veel lichamelijke klachten, psychische klachten, weinig concentratie, al jaren niet blij met mijn gewicht nadat ik moeder ben geworden, geen energie en liep mezelf voorbij en zette mezelf niet op de eerste plaats.

Lang getwijfeld dus.. en toen toch maar eens aangemeld voor de masterclass " Grip op je energie". Hierna begon het balletje te rollen en heb ik andere masterclasses van haar gevolgd. Zoveel herkenning en veel handvatten al waar ik mee aan de slag kon. Maar ik voelde dat ik het niet alleen kon... Uiteindelijk vorig jaar zomer heb ik mij aangemeld voor het 1 op 1 hersteltraject. Zo blij dat ik dat gedaan heb. Wat een fijn programma. Je kan hem in je eigen tijd doorlopen, elke week een Q&A moment waar je al je vragen kan stellen en meekijkt met andere deelnemers. Zo fijn die herkenning en weten dat je niet de enige bent. Ook heb je  1 op 1 coaching van Charlotte. Zo waardevol!  Wat een fijn persoon is Charlotte. Haar missie, en hoe ze alles uitlegt en overbrengt, een hele fijne energie draagt ze met haar mee. Confronterend ook, ze houdt je een spiegel voor en ze draait er niet om heen, maar als je eerlijk bent heb je dat juist ook nodig om tot verandering te komen.

Ik ben nu een half jaar verder en wat heb ik samen met Charlotte fijne stappen voorwaarts  gezet. Veel nieuwe inzichten, en handvatten waar je echt iets mee kan omdat ze met jou meekijkt. Wat jij nodig hebt..

Afgelopen 2 maanden prive heftige gebeurtenissen meegemaakt, maar door de coaching van Charlotte wist ik hoe ik dit voor mezelf moest aanpakken. Goed voor mezelf moest zorgen en wat voor mij werkte. Omdat we dit tijdens het programma hebben doorlopen en ervaren!

Elke dag ben ik zo blij dat ik dit gedaan heb. Het was een investering, maar die was het meer dan waard. Ik heb mezelf beter leren kennen en weet wat mijn behoeftes liggen en wat belangrijk voor MIJ is.

Ook nu weer verlengt omdat we nu bezig gaan met het stuk "Slanker worden".

Dank je wel lieve Charlotte!

26 février 2025

Energie en Balans

Het programma bevat veel kennis die ik miste. Ik was al ver in opbouw met uren maar bleef wankelen en wilde nu echt balans vinden en niet weer uitvallen en wegglijden.
Alle kennis en informatie was zo helpend. Voeding was voor mij echt een belangrijke factor die veel verandering heeft gebracht.
Supplementen, nooit gedacht dat ik die zou gebruiken, hebben zoveel positieve invloed gehad op mijn herstel. Ik ben heel dankbaar voor Charlotte haar persoonlijke hulp in de 1 op 1 sessies.
De live-sessie gaven zoveel herkenning! Ik ben niet de enige
“Je voelt je zo van jeetje wat heb ik nou weer”. Maar de meeste hebben hetzelfde dat is zo fijn
Het werkboek is zeer overzichtelijk zelf, daar neemt ze je aan de hand. Ik kan altijd terug bladeren. Echt een naslagwerk. Zie het als een gebruiksaanwijzing en handboek voor de rest van je leven.

Ik had niet verwacht dat het er zoveel diepgang in het programma en de sessies met Charlotte zat.
We hebben het misschien in kleine stapjes gedaan (wat ik heel fijn vond) maar de stapjes die we hebben gedaan hebben echt verandering gebracht. Charlotte is heel erg flexibel en maakt het herstelplan zoals het bij jou past. Ik blijf door bewegen, ik werk weer mijn volledige uren.
Ik wou dat ik eerder was begonnen met het traject. Maar ik weet dat het nog zoveel meer gaat opbrengen komende weken als alles in de “praktijk komt”. Dit traject heb je je hele leven iets aan.

14 janvier 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus