Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben in de zomer van 2025 gestart bij Ecomfreedom. Vanaf het begin werd duidelijk gemaakt dat e-commerce geen manier is om snel en makkelijk geld te verdienen. Het vraagt inzet en doorzettings... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik ben 17 jaar oud en heb al mijn vermogen geïnvesteerd in deze coaching. Daarnaast heb ik per maand al mijn maand loon van mijn baan geïnvesteerd in advertenties. Zelfs met het lage maandbudget van 5... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik ben dit traject gestart om meer vrijheid te creëren en de mogelijkheid te hebben om te werken waar ik wil. Tijdens dit traject word ik uitstekend begeleid en kan ik met al mijn vragen terecht bij m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wanneer jij op een no-nonsense manier wil leren hoe E-commerce voor jou kan werken is dit iets voor jou. Je wordt goed begeleid via de leeromgeving, coaching calls en je kunt je vragen stellen via Dis... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Upward spiral.....

Dit traject heeft mijn leven veranderd. Ik leerde niet alleen hoe ik een winstgevende webshop opzet, maar groeide op alle vlakken als ondernemer. Van productonderzoek en marketing tot conversieoptimalisatie en financiële strategieën—alles werd stap voor stap uitgelegd.

Dankzij de hands-on aanpak, persoonlijke coaching en een geweldige community heb ik mijn eerste winstgevende webshop gelanceerd. Dit programma is een must voor iedereen die serieus geld wil verdienen met e-commerce. Daarnaast als je NIET verder wilt komen in het leven en geen financiële vrijheid wilt, moet je zeker NIET joinen, dan zit je aan het verkeerde adres... Een absolute aanrader! 💰🔥

6 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

changed my life in alle aspecten.

changed my life in alle aspecten.

toen ik begon had ik één doel: geld verdienen. ik kwam er al snel achter dat alles met elkaar in verband staat. om geld te verdienen moest ik groeien als persoon. nieuwe gewoontes, een andere mindset, met andere mensen omgaan. dit is ook één van de eerste dingen waar ik in het mentorship mee geholpen werd, voordat we begonnen met het bouwen van de store.

ik ging van dag en nacht gamen, scrollen op social media en niks doen naar het werken aan mn webshop, naar de sportschool gaan en het lezen van boeken/luisteren van podcasts over persoonlijke ontwikkeling.

daardoor heb ik mooie dingen mogen bereiken:

- een MemberTalk mogen opnemen met Thomas op zijn YT kanaal over mijn persoonlijke verhaal en financiële successen

- van 66kg wegen naar 83kg gegaan

- zelfverzekerder, communicatief sterker geworden in relaties, goed leren kunnen omgaan met tegenslagen en stress zowel in business als life

als je serieus bent over het veranderen van je leven, raad ik Ecom Freedom 100% aan.

6 mars 2025

Top programma

Top programma! Als je verder en meer wilt in het leven is dit een dikke aanrader. Niet alleen op vlak van e-commerce maar ook zeker op persoonlijk vlak. Enorme groei meegemaakt door het programma en de dagelijkse 1 op 1 coaching. Het is echt geweldig. Je krijgt op maat gemaakte hulp en ze hebben enorm veel verstand van zaken en de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Zou dit aan iedereen aanraden die het aan durft om zijn leven te veranderen!!!

5 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Dit traject heeft mijn leven veranderd

Dit traject heeft mijn leven veranderd. Ik heb mijn baan kunnen opzeggen en mijn mindset is enorm versterkt.

Elke week leer ik nieuwe dingen die me helpen groeien, zowel persoonlijk als zakelijk.

De calls zijn super waardevol, veel praktische tips, nieuwe inzichten en het ontwikkelen van de juiste mindset.

In de Discord groep kan ik dagelijks mijn vragen stellen en krijg ik altijd waardevolle adviezen en inzichten.

Wat ik vooral waardeer, is de eerlijkheid. Geen loze beloftes, maar duidelijke en eerlijke feedback die me echt verder helpt.

Het programma wordt voortdurend vernieuwd en verbeterd, vaak zelfs boven mijn verwachtingen.

Ik raad het aan iedereen die bereid is om zijn of haar leven te veranderen en er volledig voor te gaan.

3 mars 2025

Aanrader

Aanrader!

Een top cursus waar alles stap voor stap word uitgelegd en er 24/7 iemand klaar staat om je te helpen. Daarnaast zijn er ook nog 4 gerichte calls in de week om helemaal up to date te zijn!

2 mars 2025

Eerlijke ervaring met Ecom Freedom

Ik ben eind februari 2024 begonnen met Ecom Freedom, en vanaf het begin was het traject heel duidelijk. De videocursus neemt je stap voor stap mee in het proces, waarbij je leert hoe je je store opbouwt en hoe je effectief adverteert. Je wordt echt vanaf nul meegenomen: ze leggen alles uit, van het instappen in het proces tot het begrijpen van elke stap en elke knop.

Ik ben uiteindelijk gaan adverteren via TikTok en Meta, en dankzij de begeleiding wist ik precies wat ik moest doen. De coaching met Tim heeft hier enorm bij geholpen. Het heeft even geduurd, maar rond november en december begon ik echt winst te zien. In november draaide ik 50k, en december werd een absoluut hoogtepunt met een 100k maand. Dit had ik nooit zo snel kunnen bereiken zonder de coaching en de vele calls die worden aangeboden.

De community is ook een groot pluspunt. Er zijn meerdere calls per week, en de groep is actief en behulpzaam. Je kunt vragen stellen, netwerken en connecties opbouwen met andere leden, iets wat voor mij ook waardevol is geweest. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan mindset en ondernemerschap, wat me heeft geholpen om op een andere manier te denken en te groeien.

Al met al ben ik ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet. Dit programma heeft me niet alleen geholpen om mijn eerste stappen in het ondernemen te zetten, maar ook om echt resultaten te boeken. Daarom kan ik deze coaching zeker aanraden aan iedereen die serieus aan de slag wil.

En voor de mensen die mij niet geloven: CJ zet 20k in een week om op yt ter verificatie :)

28 février 2025

Mijn Ecomfreedom ervaring 🙏

Ik wil even kort mijn 1 jaar ervaring delen met het traject van Ecomfreedom wat echt 1 op 1 coaching is waarbij ze je met elke situatie in je business mee kijken en voor elk probleem een oplossing hebben. De communicatie via discord is snel en je krijgt altijd een goed doorgedacht antwoord wat je verder op weg helpt. Dus je zult ten allertijden nooit er alleen voor staan, ook hebben alle coaches veel ervaring en expertise waarvan je kan leren. In het traject zelf zit vrij wel alles de blueprint hoe je kan slagen met e-com naast dat heb je ook 4x in de week een call om bij te leren. Als je geen resultaten ziet dan komt het puur door je zelf.

28 février 2025

Ik kan het, dus jij ook 100%

Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn ervaring met Ecom Freedom, Thomas en zijn team echt buitengewoon is geweest! En we blijven alleen maar harder gaan!

Ik hebben in de 2e helft van 2024 500.000 euro omzet weten om te zetten naast mijn 9-5 baan. Afgelopen jaar heb ik eindelijk mijn 9-5 baan kunnen opzeggen. Zonder de ondersteuning, live calls en waardevolle inzichten van Thomas en zijn team had ik dit nooit kunnen bereiken. Ze bieden niet alleen begeleiding, maar helpen je ook mentaal te groeien, wat zowel zakelijk als persoonlijk een enorme impact heeft gehad.

Voor iedereen die nog twijfelt... vraag jezelf af: "Wat heb ik te verliezen?" Stop met overdenken. De resultaten komen niet vanzelf, maar zolang jij alle input levert, volgt de output automatisch. Als ik dit naast mijn fulltime baan kon bereiken, wat is dan jouw excuus?

Noté 5 sur 5 étoiles

Beetje triest dat mensen Ecom Freedom…

Beetje triest dat mensen Ecom Freedom slecht noemen. Dit is zeker niet het geval namelijk en ik zou zeker Ecom Freedom aanraden voor startende ondernemers,

De 1 op 1 coaching is hartstikke goed en hebben mij op dit moment al naar resultaten gebracht waar ik van dacht daar nooit te komen.

Schrijf je snel in om ook jou eerste stap naar succes te maken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect voor iedere beginner!

Thomas en Tim geven super waardevolle informatie, adviezen en delen super waardevolle levenslessen🙏🏼 De mannen hebben hun hart op de juiste plek en zijn oprecht. Ik vind het super fijn dat ze 24/7 voor me klaar staan en bereid zijn om in elke situatie te helpen! Super dankbaar dat ik Ecom Freedom member ben en met jullie mag bouwen aan mijn toekomst! Love naar jullie en raad de cursus aan iedereen aan! ❤️

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen miljonair geworden met dropshipping, maar met cursussen!

Doet zich voor als miljonair met dropshipping, maar is eigenlijk miljonair door het verkopen van cursussen. Door gratis Youtube video’s te maken probeert hij de cursus verkoop te stimuleren. Overal zie je guru’s die hun cursus in your face promoten, Thomas doet dit niet, wat ook een marketingstrategie is om vertrouwen te wekken bij zijn volgers dat hij geen guru is en daarmee meer cursussen kan verkopen. Negatieve reacties op zijn YouTube video’s worden binnen 10 minuten verwijderd. Op de belangrijkste vragen in de reacties (retourneren, belasting, KVK en al de policy’s) komt nooit antwoord op, omdat hij weet dat deze onderwerpen de grootste problemen zijn voor dropshippers. Begin niet met die cursus!!!

13 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Deze Thomas licht mensen op

Deze Thomas licht mensen op. Doet zich voor als miljonair, en wil jou zogenaamd helpen om ook rijk te worden, maar deze jongeman verkoopt jou cursussen en lessen tussen de 2000 en 5000 euro. Als je dit x100 doet, is dit al meteen 500.000 euro. Hij wordt rijk van jullie aankopen van zijn nep-cursussen en leeft zijn rijke leven daarmee. PAS DUS OP!

16 septembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus