Den bedste anmeldelse af hele forløbet. Min mor fik ombetrukket 4 stole der har stor betydning for hende. Stolene bruges dagligt og giver glæde. Super flot udført arbejde. Et team der guider og y... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har arvet en gammel stol der virkelig trængte til ompolstring og hvor bunden var gået. Jeg fik utrolig sød betjening og blev tryg i min beslutning omkring valg af stof. Jeg har netop afhente... Voir plus
L'entreprise a répondu
Flot resultat ved ompolstring af gammel stol inkl. udskiftning af stoleben. Stort udvalg af stoffer. God rådgivning. Mulighed for at se billeder under processen med mulighed for at træffe valg om ende... Voir plus
L'entreprise a répondu
Med mange års professionel erfaring inden for møbelpolstring og ombetrækning, arbejder vi med både møbellæder og møbelstoffer. Hos Egedal Polstring forvandler vi møbler for private og erhvervskunder fra Nordsjælland, København og Storkøbenhavn. På professionel vis ombetrækker vi alt lige fra smukke designklassikere og antikvitetsmøbler til biografstole til erhverv og møbler, der har en helt særlig betydning for dig.
Lyshøjvej 17, 3650, Ølstykke, Danemark
Havde 6 stk. 7er stole med fejllakering, 41 år gamle med rustne ben. Fik dem polstret med læder hos Egedal Polstring og slebet benene. Resultatet er så flot. 5 stjerner herfra!

Réponse de Egedalpolstring
Vi har 2 stk 30-årige stole, som vi synes, vi sidder rigtig godt i. De var efterhånden så slidte, at stoffet revnede flere steder. Da vi ikke har kunne finde nye stole, som vi sidder lige så godt i, valgte vi at spørge en møbelpolstrer i Roskilde, om han kunne ombetrække dem. Det kunne han godt, men han kunne ikke genskabe de syninger, som stolene har. Han ville i stedet sætte knapper i.
Heldigvis fandt vi Egedal Polstring og kørte op til dem med en af stolene, og Juan sagde, at det kunne han godt lave. Og det kunne han! Juan har også fyldt nyt indermateriale i der, hvor det efterhånden var mast helt sammen, så nu har vi 2 flotte og behagelige stole, som vi sidder godt i.
Både Juan og Louise er usædvanligt venlige og imødekommende. Vi kan på det varmeste anbefale Egedal Polstring.
Jeg har netop fået ompolstret og ombetrukket en Erik Kirkegaard armstol med nyt koldskum og semilinlæder hos Egedal Polstring. Jeg henvendte mig for tilbud hos flere, men tilbudet fra mit lokale firma i Egedal kom hurtigst og var faktisk også lidt billigere end de øvrige. Gode anmeldelser og en pæn modtagelse på adressen gjorde, at jeg var tryg ved at overlade arbejde til dem. Nu har jeg lige fået stolen retur.
Arbejdet er ikke gjort helt som den oprindelige teknik fra Høng Stolefabrik, men det er et rigtig flot stykke arbejde, som jeg alt i alt er godt tilfreds med. Derfor får de gerne mine anbefalinger
Vi fik ombetrukket hynderne på vores 2 Stouby sofaer med læder.
Flot arbejde og flot finish, alt til tiden og som aftalt. Prisen var endvidere den bedste blandt de 5-6 polstringsfirmaer som vi undersøgte undervejs.
Kan absolut anbefales.

Réponse de Egedalpolstring
Igennem mange år har jeg siddet på en Ole Wanscher skrivebordstol med lædersæde, som efterhånden er blevet ret slidt. Jeg fik et rimeligt tilbud på ompolstring fra Egedal, som omfattede selve polstring i semi analin læder, reparation af gjorder samt tilførsel af skum og polering med olie af træet. Et par uger senere kunne jeg afhente stolen og konstatere der var tale om et førsteklasses arbejde. Egedal Polstring kan varmt anbefales.

Réponse de Egedalpolstring
Vi fik ombetrukket vores spisebordsstole hos Egedal polstring. De var professionelle, meget service orienterede og leverede et super flot arbejde efter få dage, og til en meget rimelig pris. Kan varmt anbefale dem. Thank you

Réponse de Egedalpolstring
Egedal Polstring ombetrak min gamle Frits Henningsen-sofa, og resultatet blev meget flot. Virksomheden var let at kommunikere med, og prisen var rimelig. Jeg vil bestemt bruge dem igen.

Réponse de Egedalpolstring
En helt igennem fantastisk kundeoplevelse. Vi afhentede i går vores lænestol som på smukkeste vis er blevet ompolstret - prisen er yderst fair og kundeservicen er i absolut top. Vi kan kun på bedste vis anbefale Egedal polstring.

Réponse de Egedalpolstring
En savoir plus sur les différents types d'avis.