Had niet verwacht dat ze de jas thuis zouden brengen. Zeer verrast. Eerste indruk van de jas is goed, ziet er degelijk uit. Natuurlijk topprijs met die korting. Wist niet dat Eikelboom Outdoor bes... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super fijne ervaring. Bestelling dezelfde dag geleverd. Mensen die verstand hebben van de artikelen (geen dropshipping). Goed geprijsd en hoge kwaliteit. Zeer tevreden !
L'entreprise a répondu
Aankoop is prettig gegaan. Mijn eigen keuze bleek niet meer op voorraad. Kreeg snel twee alternatieven. Hieruit keuze gemaakt en even later aankoop in huis. Duidelijke communicatie. Ook wel grappig,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zithoogte (39cm) vermeldt op de website komt niet overeen met de werkelijke zithoogte (32).
L'entreprise a répondu
Eikelboom Outdoor is dé bestemming voor liefhebbers van outdooractiviteiten. Van gepassioneerde wandelaars tot avontuurlijke kampeerders, hier vind je alles wat je nodig hebt voor jouw buitenavonturen. Onze uitgebreide collectie omvat hoogwaardige uitrusting en gear voor alle weersomstandigheden en terreinen. Of je nu op zoek bent naar stevige wandelschoenen, duurzame tenten, praktische rugzakken of technische kleding, bij Eikelboom Outdoor vind je het allemaal. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste uitrusting die aansluit bij jouw behoeften en activiteiten. Daarnaast streven we ernaar om duurzaamheid en milieubewustzijn te bevorderen. We selecteren merken die zich inzetten voor het verminderen van hun ecologische impact en het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of gewoon wilt genieten van het buitenleven, bij Eikelboom Outdoor ben je aan het juiste adres voor alles wat je nodig hebt om comfortabel en veilig van de natuur te genieten. Laat je inspireren voor je volgende buitenavontuur!
De Eglantier 112, 7329 DC, Apeldoorn, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Super fijne ervaring.
Bestelling dezelfde dag geleverd.
Mensen die verstand hebben van de artikelen (geen dropshipping).
Goed geprijsd en hoge kwaliteit.
Zeer tevreden !

Réponse de Eikelboom Outdoor
Had niet verwacht dat ze de jas thuis zouden brengen.
Zeer verrast.
Eerste indruk van de jas is goed, ziet er degelijk uit.
Natuurlijk topprijs met die korting.
Wist niet dat Eikelboom Outdoor bestond, anders was ik zeker eens wezen shoppen.

Réponse de Eikelboom Outdoor
Goede prijs en zelfde dag persoonlijk thuisbezorgd. Klasse!

Réponse de Eikelboom Outdoor
Ook wel grappig, het handgeschreven kaartje erbij.

Réponse de Eikelboom Outdoor
Fijne polo's, heerlijke wandelbroek. Op de avond dat Dennis de broek kwam brengen nog even 2 polo's bijbesteld, deze nam hij gelijk mee.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitstekende service en producten
Ik heb inmiddels meerdere aankopen gedaan bij Eikelboom Outdoor, waaronder een vest, een jas en een waterfilter. Elke keer ben ik weer positief verrast door de kwaliteit van de producten en de service die ze bieden. Alles werd snel geleverd en was netjes verpakt. De communicatie is helder en klantgericht, en het voelt echt alsof ze meedenken met hun klanten.
Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar degelijke outdoorproducten en een betrouwbare winkelervaring!

Réponse de Eikelboom Outdoor
We zijn ontzettend goed geholpen! De medewerkers waren vriendelijk en gaven duidelijk en persoonlijk advies. Dankzij hun hulp hebben we het perfecte cadeau voor Vaderdag kunnen vinden. Een fijne ervaring van begin tot eind – absoluut een aanrader!

Réponse de Eikelboom Outdoor
Fijne winkel en vriendelijk personeel. Nadat een product defect bleek ben ik goed en snel geholpen. Kortom een aanrader!

Réponse de Eikelboom Outdoor
Vriendelijke en zeer behulpzame eigenaar. Goede kwaliteit broek.

Réponse de Eikelboom Outdoor
En savoir plus sur les différents types d'avis.