I går købte jeg en lille bordlampe i kork hos Eikidesign. Den er meget smuk specielt om aftenen, når det er lidt mørkt. Hjemmesiden fungerer fint mht. varesortiment, bestilling, levering (afhentning)... Voir plus
Lisez les avis des autres
Skulle bruge en gave til min hustru og min bryllupsdag, vi har altid givet hinanden gaver udefra hvilken tema året havde. Jeg fandt de pæneste ting i kork hos Eikidesign. Levering, smuk indpakning... Voir plus
Jeg ledte efter bæredygtigt julepynt og faldt hurtigt for Eiki. Jeg bestilte hjerter og stjerner, kort efter kunne jeg hente pakken med det fineste håndskrevet kort. Dét er service og dén lille ti... Voir plus
Har lige modtaget min pakke med engle og juletræ. De 2 små engle er yndige og delikate, glæder mig til de skal på mit lille juletræ, og den store engel er så fin. Juletræet er så fint, og meget julet.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos EikiDesign kan du købe smukke og funktionelle korkprodukter til hjemmet og til dig. Produkterne er produceret fortrinsvis i Portugal, ved at benytte naturens ressourcer på en skånsom måde, uden at fælde træer eller på anden vis gøre skade på naturen. Vi gør en dyd ud af at udvælge de flotteste produkter i kork indenfor interiør, indretning, borddekoration, legetøj, julepynt, tasker, punge, smykker og retrovarer.
Coordonnées de contact
Danemark
- eikidesign.dk
Demande des avis aux clients
De har nogen fantastiske lækre ting og…
De har nogen fantastiske lækre ting og så har de en vanvittig god service..
handler det 100% igen:)
Hurtig levering 🥰 købet lever op til…
Hurtig levering 🥰 købet lever op til forventningen og mere til. Vil helt sikkert købe mere herfra 😁
Det skønneste sted at handle
Det skønneste sted at handle, fine ting og den sødeste service 🥰
Top top betjening!!
Jeg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse med Eiki Design – for den var helt ud over det sædvanlige.
Søndag aften 3/5 kl. 21.32 (ja, MEGET sent ude!) bestilte jeg i sidste øjeblik en gave til min og min mands 26-års bryllupsdag – korkbryllup selvfølgelig. Jeg skrev på ordren, at det ville være fantastisk, hvis den kunne nå frem inden den 6. maj, men havde egentlig ikke de store forventninger.
Allerede 14 minutter senere fik jeg besked om, at ordren var afsendt (!), og 5/5 lå den klar til afhentning. Det i sig selv er imponerende – men det stopper ikke der.
Pakken var så smukt pakket ind med gavepapir, sløjfer og fine detaljer. Og oveni det lå det sødeste håndskrevne kort, personligt adresseret til mig med lykønskning til vores bryllupsdag. Det var så gennemført, varmt og menneskeligt, at jeg blev helt rørt.
Det er sjældent, man oplever så hurtig, omsorgsfuld og personlig service – især når man selv er sent ude. Kæmpe anbefaling herfra!
Tusind tak for at gøre vores dag lidt ekstra særlig 💛
Jeg er meget glad for min lille…
Jeg er meget glad for min lille korkpung, som er lavet af naturens materialer
Skåle
De to kork skåle, jeg har købte er rigtigt flotte. Begge med et smukt organisk udtryk🥰Den en i orange, har en meget skøn farve, den ande er i natur, men er lige så flot🤩
Rigtig god personlig kundeservice og hurtig levering.
Eikidedign har meget mere end skønne…
Eikidedign har meget mere end skønne kork produkter.Foruden super hurtig ekspedition af ordre,var der vedlagt en håndskrevet hilsen samt et stykke chokolade.Masser af varme anbefalinger herfra.
Fuldt ud tilfreds
Fuldt ud tilfreds. Købte kork bordskånere. Hjemmesiden er nem at navigere rundt i. Modtog dem kun et par dage efter bestillingen.
fin udstilling til glæde for alle der…
fin udstilling til glæde for alle der har haft deres gang i vores gange.
Smukke ting du har i din butik Maria
Fremragende kundeservice
Jeg kan kun rose deres kundeservice, hurtig, konstruktiv og venlig. Priserne er det også svært at blive sur over, og de sender hurtigt.
Troværdig og hurtig
Der blev kredset om min pakke, som kom pakket ind (efter ønske) med en fin hilsen. Levering var hurtig, og handlen troværdig! Her vil jeg gerne handle igen:)
Supergod og meget personlig betjening
Supergod og meget personlig betjening.
Varen/gaven blev pakket rigtig fint ind og sendt afsted sammen med en hyggelig hilsen
Varm anbefaling
Hurtig levering og håndskrevet kort med hilsen på. Pungen jeg bestilt er super flot og jeg glæder mig til at give den i gave. Jeg kan varmt anbefale Eikidesign.
Bedste anbefaling
Det er ikke kun produkterne der har varme og høj kvalitet hos EikiDesign, det er også Maria, ejer af EikiDesign, der emmer af varme og altid giver den allerbedste service man kunne ønske sig. Allerede dagen efter bestilling er ordren sat foran min hoveddør, i den flotteste juleindpakning og lidt sødt til ganen. Der er altid hurtig svartid i rar- og professionel tone. Mine allerbedste anbefalinger herfra.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.