Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle bruge en gave til min hustru og min bryllupsdag, vi har altid givet hinanden gaver udefra hvilken tema året havde. Jeg fandt de pæneste ting i kork hos Eikidesign. Levering, smuk indpakning... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ledte efter bæredygtigt julepynt og faldt hurtigt for Eiki. Jeg bestilte hjerter og stjerner, kort efter kunne jeg hente pakken med det fineste håndskrevet kort. Dét er service og dén lille ti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige modtaget min pakke med engle og juletræ. De 2 små engle er yndige og delikate, glæder mig til de skal på mit lille juletræ, og den store engel er så fin. Juletræet er så fint, og meget julet.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'ameublement et de décoration
  2. Boutique de cadeaux
  3. Magasin de jouets

Écrit par l'entreprise

Hos EikiDesign kan du købe smukke og funktionelle korkprodukter til hjemmet og til dig. Produkterne er produceret fortrinsvis i Portugal, ved at benytte naturens ressourcer på en skånsom måde, uden at fælde træer eller på anden vis gøre skade på naturen. Vi gør en dyd ud af at udvælge de flotteste produkter i kork indenfor interiør, indretning, borddekoration, legetøj, julepynt, tasker, punge, smykker og retrovarer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 5 sur 5 étoiles

Elsker de produkter som EikiDesign har…

Elsker de produkter som EikiDesign har og så er det jo bare de sødeste mennesker bag EikiDesign.
Jeg bestilte nogle hjerter, som skulle laves til mig og dagen efter kunne jeg hente dem, det er hvad man kalder hurtig behandling🤩
Kan kun anbefale EikiDesign 😍

5 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og rigtig god service

Rigtig flot hjemmeside og dejlig nem at bruge. Købte en julegave og modtog den hurtigt og den var flot pakket ind. Modtog den sammen med en personlig hilsen. Så alt i alt venlig betjening, hurtig levering og rigtig god service. Handler helt sikkert der igen.

24 novembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Har modtaget den fineste lampe fra…

Har modtaget den fineste lampe fra Eikidesign, som lever fuldt op til forventningerne. Den blev leveret lynhurtigt, fint pakket ind og med en sød håndskrevet hilsen - super fin oplevelse.

27 novembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Super fine, unikke og bæredygtige produkter

Jeg har lige modtaget min pakke fra eikidesign - og jeg er fuldt ud tilfreds.
Jeg købte super søde og fine julehjerter i to farver og en fin bakke, som jeg glæder mig til at sætte et par drinks på og tage med i vildmarksbadet, da den kan flyde. Det er da sjovt og smart!

Endvidere en personlig hilsen fra den søde forhandler, samt nem og hurtig levering.

Alt i alt en super god oplevelse og en stor anbefaling herfra.

13 novembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Det er en fornøjelse at modtage så…

Det er en fornøjelse at modtage så lækre ting.
Endda med god samvittighed.
Emballagen - tilstrækkelig uden det sædvanlige pynt, som man forpester miljøet med.
Også her god samvittighed.
Meget venlig og omhyggelig betjening, og en sød hilsen vedlagt.

20 septembre 2022

God oplevelse

God oplevelse - hurtig levering
Hjemmeside nem at anvende
Ordreafgivelse og betaling blev hurtig gennemført
Dernæst meget hurtig ekspedition

1 août 2022

Fantastisk service

Fantastisk service, flot indpakning, hurtig levering. Varerne lever fuldt op til forventningerne. Handler sikkert her igen 👍

28 août 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Fede bæredygtige varer. Professionel og personlig handel

Jeg fandt hurtigt en fed vare på EikiDesigns websites store udvalg. Bestillings- og købsoplevelsen levede fuldstændig op til mine forventninger, og jeg fik hurtigt en ordrebekræftelse og informationer om, at min vare var afsendt.

Pakken kunne jeg følge på DAO’s track’n’trace, og blev leveret som aftalt. Varen var pakket meget forsvarligt ind – alt var super professionelt. Derudover var min vare fuldstændig som vist på websitet, så jeg er super tilfreds. Pakken indeholdte derudover en lille overraskelse, og en håndskrevet personlig besked – super fed ide: Er jeg ikke vant til når jeg ellers køber ting på nettet, men det kan noget.
Og så er det jo bare federe at have ting, som er bæredygtige – god samtidighed.

Jeg kan kun anbefale EikiDesign – har været super tilfreds med hele forløbet, som på alle måder har levet op til mine forventninger. Fedt med den personlige besked.

Vil også fremover være kunde hos EikiDesign – 5 store stjerner.

20 août 2022

Bordlampe i kork…

I går købte jeg en lille bordlampe i kork hos Eikidesign. Den er meget smuk specielt om aftenen, når det er lidt mørkt. Hjemmesiden fungerer fint mht. varesortiment, bestilling, levering (afhentning) og betaling. Hurtig og venlig ekspedition og ordrebekræftelse pr. mail. Alt ialt en rigtig god oplevelse, så jeg vender snart tilbage efter flere varer!!

15 août 2022

Love it.

Ordren var hurtig klar til levering.
Produkterne levede op til beskrivelsen og billederne på hjemmesiden. Så de fandt hurtigt på plads i min indretning. Love it!!
Jeg kan på det varmeste anbefale Eikidesign.

14 août 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus