⭐⭐⭐⭐⭐
En rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Hurtig service, professionelt udført arbejde og en utrolig sød og imødekommende elektriker. Det hele blev lavet hurtigt og effektivt!
En klar anbefaling herfra!
Brandsikring, el-installationer, dørtelefoni, netværksløsninger, energioptimering, rådgivning, projektering, belysning, designer løsninger
Måløv Værkstedsby 50, 2760, Måløv, Danemark
⭐⭐⭐⭐⭐
En klar anbefaling herfra!
Jeg modtog en regning for arbejde foretaget to år forinden, men under en kontrakt med et andet firma, som jeg betalte tilbage i 2023. Da jeg gik dem lidt på klingen og bad om at se en kontrakt på det aftalte arbejde, svarede de, at vupti, nu var fakturaen udlignet.

Réponse de EL-Service ApS
Vi bor i en andelsforening, hvor vi er tvunget til at få foretaget et el-tjek af El-service ApS og det afspejler timeforbruget. AdmDanmark som administrerer rigtig mange boliger, oplyser det skal tage 1,5 time, el-service har faktureret 3,5 time og truer med inkasso da jeg stillede spørgsmålstegn ved timeforbruget. De sendte en hel ny elektriker ud, der flere gang måtte gå ud og ringe efter hjælp, og det skal jeg som kunde betale - virkelig dårlig stil. De oplyste ingen pris på forhånd. Jeg spurgte også om pris på rep af lampeudtag, det skulle de have 5.300 kr for, jeg fik det lavet af en enden elektriker for 2.350 kr - så vil du snydes, så vælg el-service ApS

Réponse de EL-Service ApS