Elberegner Avis 197

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Een ting er hvad de forskellige selskaber lover dig i f.eks. en telefonsamtale, noget andet er, hvor mange gange man skal tale eller undersøge hver enkelt selskab. Med Elberegner får man hurtigt et ov... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Den er OK, men slet ikke så god som Reinholdts Strømligning. Alle viste priser er "Din estimerede pris". Den eneste variabel i prisen jeg ændrer ved at skifte elselskab er, hvor meget jeg s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde faktisk fået et tilbud fra et selskab. Jeg fandt ved et tilfælde Elberegner.dk på nettet, og lavede en beregning ud fra vores forbrug. Elberegner. dk tilbød så en telefonsamtale. Herfra har... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super nem og intuitiv at bruge. Enkel oversigt over udbydere, som gør det overskueligt og gennemsigtigt at se hvad den samlede elpris er sammensat af. nem at sammenligne selskaber og vælge det produkt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Site de comparaison de prix

Écrit par l'entreprise

Elberegner.dk er din hjælp til at få oerblik over elmarkedet ✓ Vi hjælper dig, så du kan spare penge og finde bedre priser.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 3 sur 5 étoiles

Mangler udregningen for besparelsen.

Mangler udregningen for besparelsen.. ellers er det bare 2 tal mod hinanden ..!!

5 janvier 2022

Hej Kim.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at du ikke synes beregningen er fyldstgørende nok og derfor har vi sendt dig en mail hvor hele beregningen er udspecificeret for dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin service også ved efterfølgende…

Fin service også ved efterfølgende spørgsmål.

14 décembre 2021

Hej Evy.

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjælpe med at besvare dine spørgmål og at vores service var nyttig for dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

i følge elberegner.dk kan jeg spare…

i følge elberegner.dk kan jeg spare 3.500 om året ved at skifte selskab, og det har jeg så gjort. Så håber jeg at den lovede besparelse også holder stik i virkeligheden.

14 décembre 2021

Stor hjælp

For mig kan en elregning være svær at gennemskue. Derfor er det en kæmpe hjælp, at få eksperter til at gennemse regningen og finde et bedre tilbud. Det bedste af det hele er, at det er gratis!

26 novembre 2021

Hurtigt og oplysende 😉

jeg fik hurtigt et kvalificeret svar, som jeg kunne bruge 👍🏻

10 novembre 2021

Hej Malene.

Vi er glade for at du finder vores service brugbar. Det betyder meget for os. Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Hurtig og professionel tilbagemelding

10 novembre 2021

Hej Louise.

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for din tilbagemelding og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg sendte elberegner min elregning, og dagen efter sendte de en mail, og det viste sig at jeg kunne spare over 8.000 om året. Det gik hurtigt, og mailen var saglig, personlig og uforpligtende. Tusind tak!

3 novembre 2021

Hej Lasse.

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde vores service. Det sætter vi stor pris på. Vores kunders mening er meget vigtig for os og derfor glæder det os at du kunne bruge vores service.

Hurtig klar besked

Hurtig klar besked - kan meget anbefales

3 novembre 2021

Hej Nettie.

Tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner. Det er vi glade for.

Vil klart anbefale elberegner

Vil klart anbefale elberegner.
Jeg indsendte min elregning, og fik 4 forskellige tilbud retur, som var billigere et mit nuværende.
Jeg fik svar på under 24 timer, og tjenesten er gratis!
Fem stjerner herfra!

29 octobre 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus