Elberegner Avis 196

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Een ting er hvad de forskellige selskaber lover dig i f.eks. en telefonsamtale, noget andet er, hvor mange gange man skal tale eller undersøge hver enkelt selskab. Med Elberegner får man hurtigt et ov... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Den er OK, men slet ikke så god som Reinholdts Strømligning. Alle viste priser er "Din estimerede pris". Den eneste variabel i prisen jeg ændrer ved at skifte elselskab er, hvor meget jeg s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde faktisk fået et tilbud fra et selskab. Jeg fandt ved et tilfælde Elberegner.dk på nettet, og lavede en beregning ud fra vores forbrug. Elberegner. dk tilbød så en telefonsamtale. Herfra har... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super nem og intuitiv at bruge. Enkel oversigt over udbydere, som gør det overskueligt og gennemsigtigt at se hvad den samlede elpris er sammensat af. nem at sammenligne selskaber og vælge det produkt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Site de comparaison de prix

Écrit par l'entreprise

Elberegner.dk er din hjælp til at få oerblik over elmarkedet ✓ Vi hjælper dig, så du kan spare penge og finde bedre priser.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 3 sur 5 étoiles

Fint tilfreds

23 octobre 2024

Hej Jakob

Mange tak for din anmeldelse og for at vælge Elberegner.dk! Vi er glade for at høre, at du er fint tilfreds med vores service. 😊 Vi er nysgerrige efter at høre, om der er noget specifikt, vi kan gøre for at få de sidste to stjerner fra dig? Har du forslag til forbedringer, er du altid velkommen til at dele dem med os. Du kan skrive til os på kontakt@elberegner.dk.

Nemt og overskueligt

22 octobre 2024

Hej

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt vores service let og enkelt at bruge. 😊 Hvis du har yderligere feedback eller spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Uoverskuelige elpriser

Elpriserne er fuldstændig uoverskuelige.
Elberegner gør det muligt, at se den reelle pris hos de forskellige selskaber.

18 octobre 2024

Hej Hans

Tak for din anmeldelse og for at bruge Elberegner.dk. Vi ved, at elpriserne kan være svære at gennemskue, så det glæder os at høre, at vores service har gjort det lettere at få et overblik.

Noté 2 sur 5 étoiles

Et kig på døgnets elpriser den ene…

Et kig på døgnets elpriser den ene dag.. har jævnligt i nattens mulm og mørke ændret sig - med tilbagevirkende/stigning - så alt, sat i værk aftenen inden; fx opvaskemaskine, vaskemaskine og andet til kørsel eller ladning om natten, har været på misvisende, fejlagtigt og ikke mindst dyrere grundlag. Har tidligere ringet og gjort opmærksom, fik dengang mystisk sludder for sladder om noget midlertidig fejl. Edit; kan erfare, at det denne gang muligvis kan handle om, at vi i dag gik over til de forhøjede vinterpriser - men det bør jo stadig ikke have indflydelse på fx gårsdagens aftenpriser som før stod på 1,45 fra kl. 21 af, efterfølgende ændret til højere..

Edit efter svar; det er da ærgerligt, det er ude er jeres hænder - det ændrer jo ikke så meget på oplevelsen og naturligvis har jeg de samme indstillinger hver gang.

Nyt Edit 2/1-25
Ooog så gjorde I det igen; det stod til ekstremt lav pris både 1. og 2. januar, for så pludselig nu her til formiddag at være ændret - IGEN med tilbagevirkende kraft!? Vi har bl.a haft slået over fra gas til elvarme de dage, ligesom al ladning og op-/vaskemaskiner har kørt tæt på konstant; også været oppe og sætte nye i gang om natten....... for så nu at opdage dette 😡

1 octobre 2024

Hej Maria

Tak for din feedback. Det lyder til, at du har haft en uheldig oplevelse, og det beklager vi. I vores elpriser time-for-time-graf videreformidler vi data direkte fra Nordpool og Energinet, som opdateres med information fra den nordiske elbørs og netselskaberne. Der kan opstå fejl, særligt ved overgangen til vintertariffer, men desværre ligger det uden for vores hænder, hvis priserne ikke bliver opdateret korrekt hos Energidataservice.

Generelt bør priserne ikke ændre sig, når morgendagens priser først er opdateret, da disse er de priser, strømmen handles til på elbørsen. Skulle du opleve ændringer, vil vi meget gerne høre fra dig på kontakt@elberegner.dk – og hvis muligt, medsend gerne screenshots af problemet, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Vi ser indimellem brugere, som tror, priserne er forskellige eller ændrer sig, men hvor det viser sig, at de har haft forskellige indstillinger slået til i grafen. For eksempel kan det være, at omkostninger til netselskabet er slået til eller fra. Desuden, hvis man bruger vores app og sammenholder den med grafen på hjemmesiden, kan man også opleve forskellige priser, men årsagen kan også her være de forskellige indstillinger, der er slået til eller fra. Jeg ved selvfølgelig ikke, om dette gør sig gældende i dit tilfælde, men det skal man være opmærksom på - vi vil altid gerne hjælpe med at opklare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Hvis du føler, at vores service alligevel har givet dig værdi, vil vi sætte stor pris på, hvis du vil overveje at opdatere dine stjerner.

Jeg fandt et selskab.

Jeg fandt et selskab.

Fedt, at man ikke skal ringes op af selskaberne, men har fred og ro til at se tingene igennem.

Så den bedste oplevelse med at finde et selskab.

13 septembre 2024

Hej Kenneth

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Jeg er glad for at se, at Elberegner.dk har været til hjælp for dig :-).

Alt ok ingen problemer

Alt ok ingen problemer

8 septembre 2024

Hej Jørgen

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Vi er glade for at se, at vores sammenligningstjeneste har været til hjælp for dig :-).

Største anbefaling!

Største anbefaling!

Jeg har brugt elberegner og jeg kan kun sige, at det fungerer!

Jeg er meget tilfreds med den givne sammenligning og processen frem mod det.

Der skal lyde en betydelig anbefaling herfra!

14 août 2024

Hej

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Tak for din fine bedømmelse. Vi er glade for at se, at du har haft en god oplevelse på Elberegner.dk :-).

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er super godt at i laver alt det…

Det er super godt at i laver alt det arbejde med at finde de gode priser

14 août 2024

Hej Jimmy

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Vi sætter pris på dine fine ord, og vi er glade for at høre, at vores sammenligningsoversigt har været til hjælp for dig :-).

Nemt og enkelt

Nemt og enkelt. Godt overblik

12 août 2024

Hej Johnny

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Vi er glade for at høre, at det har været nemt at bruge vores sammenligningsoversigt :-).

Hurtig og god service

Hurtig og god service

12 août 2024

Hej Gheorghe

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Elberegner.dk :-).

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er kun interesseret i at få den…

Jeg er kun interesseret i at få den bedste pris, hvor I går alt for meget op i om det er "grøn" strøm, intet kunne interessere mig mindre.

31 juillet 2024

Hej Claus

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Det ærgrer mig at læse din anmeldelse, og jeg ville ønske, at du havde kontaktet os på mail, så vi kunne tage dialogen der.

På Elberegner.dk fokuserer vi ikke på, hvorvidt elselskaberne tilbyder grøn strøm eller ej. Formålet med Elberegner.dk er at hjælpe dig med at finde en af de billigste elaftaler baseret på dit forbrug. Hvis du udfylder vores beregner, vil du dermed få en oversigt over nogle af de billigste elselskaber afhængigt af dit forbrug.

Ud fra elselskaberne kan du se, hvad de tilbyder. Her fremgår det, hvorvidt de tilbyder månedlig betaling, grøn strøm, bindingsperiode, variabel eller fast elaftale og lignende elementer.

Overskuelighed

Let overskuelig
God beslutningsgrundlag

1 juillet 2024

Hej Ulla

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Jeg er glad for at se, at det har været overskueligt at bruge vores beregner. Jeg håber, at du har fundet et bedre elselskab til dit forbrug på baggrund af beregningen :-).

- 3 Stjerner for at skal tvinges til et nyhedsbrev for at bruge deres beregning

kan godt give 4 stjerner for den endelig oversigt.
Men giver - 3 for at få resultatet skal du indgå en aftale om at få markedsførte deres nyheder, det er dog den groveste form for forretning moral jeg har set længe.
At man skulle få den rette beregning fandt jeg ud af da jeg have indtastet og ikke valgt at få nyheds brev, kunne jeg se at der var noget der ikke stemte, kontaktede Elberegner. Og efter en del frem og tilbage fandt de ud af at jeg IKKE have valgt nyhedsbrev, og derfor fik listet de forkerte priser og forkert Transportør.
Fik denne mail:
-----------------------------------------
Hej igen

Det er desværre ikke muligt at få den fulde effekt af beregneren, hvis du ikke fuldfører alle trinene – og det forklarer, hvorfor du ikke får vist de korrekte priser, som jeg gør.

Du kan dog altid afmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke længere ønsker at modtage mails fra os Men det er naturligvis helt op til dig.
God dag 😊
Maria Stockfleth
Marketing Koordinator
NO WAY skrev jeg tilbage og gik ind og gik det igennem og brugte deres egen mailadresse til at komme igennem. Og fik så noget brugbart. 😂
Så nu er de meldt til deres egen nyhedbrev.

Tak for svaret og en god konspondance
Men at man tilmelde sig et nyhedsbrev for at få den fulde oplevelse, er ikke på sin plads.
Lidt hen af at du kan ikke komme på bussen hvis du ikke har røde bukser på. 🤣
Hav en pragtfuld dag.

Tak for update 💪 det virker seriøst.
Hæver stjerner

24 juin 2024

Hej Erik

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Det er korrekt, at vi har haft en længere dialog på mail, fordi du ikke var enig i, eller måske mere forstående overfor, de elpriser, som fremgik i vores sammenligningsoversigt. Jeg prøvede at forklare dig, hvordan priserne hang sammen, og hvordan og hvorledes priserne blev beregnet på baggrund af visse oplysninger.

Som jeg også skrev til dig, så kræver det, at man gennemgår vores beregner, hvis man ønsker at få vist de akkurate priser for ens adresse. Det skyldes, at beregneren har brug for visse informationer vedrørende din geografiske placering, din boligtype, dit årlige strømforbrug og lignende, så den kan beregne et mere præcis resultat.

Hvis man ikke udfylder vores beregner med sin adresse, så vil den vælge et bestemt netselskab som standardfunktion, fordi den ikke har en konkret adresse at gå ud fra. Det var tilfældet her. Det betyder ikke, at priserne er forkerte - det betyder bare, at priserne ikke er akkurate for din adresse, fordi du ikke har udfyldt vores beregner.

Efter en længere dialog kunne jeg se, at grunden til, at du ikke fik vist de akkurate elpriser, var fordi, at du ikke havde gennemført vores beregner, hvilket jeg også informerede dig om.

Som det sidste trin i beregneren, kan man indtaste sin mailadresse, hvorefter man får tilsendt en mail med et link til oversigten over de beregnede elpriser. Igennem denne mail er det også muligt at tilgå dit personlige resultat, når du ønsker det - og dermed skal du ikke gennemgå beregneren hver gang, du vil sammenligne priser. Dette er dog ikke et krav, og man kan derfor sagtens udfylde vores beregner uden at indtaste sin adresse. Man skal blot trykke på knappen "Spring over". Jeg beklager mange gange, at jeg havde informeret dig om, at det var et krav at indtaste din mailadresse, og det er selvfølgelig min fejl.

Nemt og bekvemt

27 mai 2024

Hej Marianne

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Vi er glade for at høre, at det har været nemt og bekvemt for dig at bruge vores sammenligningsoversigt.

Jeg håber, du fandt et billigere elselskab :-).

god oplevelse med elberegner

jeg fik hvad jeg ledte efter

27 mai 2024

Hej Ole

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Vi er glade for at høre, at vi har hjulpet dig med at finde det, du var på udkig efter :-).

At jeg ikke blev

At jeg ikke blev kimet ned af diverse sælgere.

21 mai 2024

Hej Sanne

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Det er nemlig helt korrekt, at du ikke bliver kimet ned af sælgere, når du besøger Elberegner.dk - vi har nemlig slet ingen sælgere, som ringer ud :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

Billigste selskab er desværre ikke…

Billigste selskab er desværre ikke anbefalelsesværdig, har haft dem (uigennemsigtige regninger). Prøver nu nr 2: Go`Energi som mine forældre også har og er tilfredse med.

18 mai 2024

Hej K

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Jeg håber, du bliver tilfreds med dit nye elselskab :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at bruge og til at få de gode…

Nemt at bruge og til at få de gode tilbud

15 mai 2024

Hej Laila

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Vi er glade for at høre, at det har været nemt at bruge vores sammenligningsoversigt.

Vi håber, at du har fundet en billigere elaftale gennem Elberegner.dk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var nemt at bruge beregneren 👍

17 avril 2024

Hej Susanne

Tak for din bedømmelse af Elberegner.dk.

Jeg er glad for at høre, at vores beregner har været nem at bruge. Jeg håber, den har hjulpet med at finde et billigere elselskab for dig :-).

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus