Lisez les avis des autres
Opgelicht!!! Ze doen net of betaling niet goed gegaan zou zijn (gewoon afgeschreven) en verzoek nog een keer betalen en ineens nog goedkoper (niet gedaan uiteraard). Maar toen besefte ik het al we... Voir plus
Oplichters, Gameboys gekocht en kreeg maar geen bevestiging kopje contact werkt niet. Had beter moeten kijken… oplichters zijn het ga wel aangifte doen.
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
zeer onbetrouwbaar bedrijf
zeer onbetrouwbaar bedrijf, geeft andere bedrijven slechte beoordelingen terwijl ze zelf zo onbetrouwbaar zijn! Ga niet in zee met dit bedrijf!
Pure oplichting
Pure oplichting. Leveren niet en reageren niet. Had beter moeten weten.
Oplichters
Oplichters,
Gameboys gekocht en kreeg maar geen bevestiging kopje contact werkt niet.
Had beter moeten kijken… oplichters zijn het ga wel aangifte doen.
Ook opgelicht…
Net zoals iedereen hier ben ik gewoon ordinair opgelicht. Een sportapparaat voor mijn dochter voor sinterklaas besteld. Wat krijg ik binnen? Een pakje kaartjes waarop staat dat ik bedankt wordt dat ik straathonden gesponsord heb. Weg geld. Walgelijk gewoon.
Bestelling geplaatst betaald
Bestelling geplaatst betaald, geen bevestigingsmail
Ik had geen problemen met betalen
Ik had geen problemen met betalen. Alleen heb ik het na 3 maanden nog steeds niks ontvangen.
Ook opgelicht
Ook opgelicht. En facebook maakt nog steeds reclame terwijl al is gerapporteerd
Ik ben ook door dit bedrijf opgelicht…
Ik ben ook door dit bedrijf opgelicht eerst al kreeg ik door uw betaling is niet gelukt. Gelukkig ben ik daar niet ingetrapt. Want keek gelijk en het bedrag was er van afgeschreven. Ik had een parasol besteld maar nooit iets ontvangen. Eigenlijk moeten we met zijn allen naar Kees van de Spek en Alberto Stegeman schrijven. We zullen ons geld wel niet terug krijgen maar dan worden ze wel gepakt misschien. Ik ga het in ieder geval wel doen
Ik heb 1 hele goede tip..!!
Ik heb 1 hele goede tip..!!! 🫶
Geleerd van mijn man.
Als je niet kan betalen met
Paypall of creditcard, niet eens aan beginnen. 😩
Als je iets koopt: altijd betalen via Paypal of creditcard, als je het dan niet krijgt.
Dan krijg je tenminste je geld terug!!!! ❤️😝
Opgelicht!!
Opgelicht!!!
Ze doen net of betaling niet goed gegaan zou zijn (gewoon afgeschreven) en verzoek nog een keer betalen en ineens nog goedkoper (niet gedaan uiteraard). Maar toen besefte ik het al wel… opgelicht. Geen kattenbak dus en geld kwijt
Ook wij zijn er ingetrapt bladzuiger…
Ook wij zijn er ingetrapt bladzuiger besteld en nooooit gekregen ! Zo teleurgesteld en verdrietig want voor ons was het veel geld .
Heb 03-09-2024 een bestelling gedaan
Heb 03-09-2024 een bestelling gedaan. Stond bestelling mislukt, maar is wel afgeschreven. Geld zou.binnen 15 min terug gestort worden. Heb al paar x bericht gestuurd via website. Maar krijg geen reactie. Heb geen geld terug gehad en ook geen bestelling gezien.
Bestelling op 24/6/2024 nog niks…
Bestelling op 24/6/2024 nog niks geleverd is een frauduleuze site!!!
Ik heb 2 augustus 2 maal zwembadrobot…
Ik heb 2 augustus 2 maal zwembadrobot besteld en nog altijd niks aangehad er kwam bij te staan betaling mislukt is wel van de rekening gegaan zou rond 15 augustus geleverd worden heb nog altijd niks gehad zou graag mijn geld terug hebben vind dit nie kunnen schandalig
Heb bestelling gedaan,kreeg te lezen…
Heb bestelling gedaan,kreeg te lezen dat mijn betaling mislukt is,geld is wel afgeschreven van mijn rekening. Krijg geen contact. Misschien via bank proberen om geld terug te krijgen en bank laten weten dat ze oplichters zijn.
Bedrijf is oplichting bestelling…
Bedrijf is oplichting bestelling verstuurd vanuit Birmingham UK bestelling gedaan in juli nog altijd niet ontvangen
Echt wat een bedrijf niet mee in zee…
Echt wat een bedrijf niet mee in zee gaan wacht al 4 mnd komt goed automatische mails ,jammer dat dit door kan blijven gaan
Krijg geen contact nadat ik een parasol…
Krijg geen contact nadat ik een parasol heb besteld 😡
Krijg geen contact nadat ik een parasol…
Krijg geen contact nadat ik een parasol heb besteld 😡
Wacht al bijna 2 maanden op mijn order
Wacht al bijna 2 maanden op mijn order, krijg telkens een automatisch antwoord op mijn mails dat het allemaal goed komt, ik ben gewoon besodemieterd!! Oplichters zijn het…
En savoir plus sur les différents types d'avis.