Jeg kan klart anbefale Esline Auto. Rigtig venlig forhandler, der ikke har noget ønske om at snyde nogen som helst. Han holder sit ord og er ærlig omkring det han sælger. Han fik lavet et godt ti... Voir plus
Hvis du stoler blindt på, hvad sælgeren siger, så tager du fejl. De ansatte aner ikke noget om de biler de har på lager, udover hvad "den tidligere ejer" har fortalt om den. Derfor kan du være h... Voir plus
Elite-auto kan med garanti anbefales!!! Den service du ønsker går i opfyldelse. De tager udgangspunkt i at gøre deres bedste så du kan få den mest fantastiske hjælp uden nogen problemer, du imødeko... Voir plus
Écrit par l'entreprise
En god handel En god handel, er en handel hvor alle parter er glade og tilfredse. Derfor sørger vi altid for at give alle vores kunder et godt tilbud til konkurrencedygtige priser. Vi samler kun på glade kunder. Derfor kan du altid regne med en god handel hos os.
gammel køge landevej 479, 2650, Hvidovre, Danemark
- info@elite-auto.dk
- elite-auto.dk
Altid dejlig service
Altid dejlig service. Kan kun sige noget godt, og vil sikkert anbefalde jer, min børn og venner er også kunder hos dem, de kan også lide det! Så kun noget godt her fra!🤩
Sindsyg oplevelse💪🏾
Rigtig god service
Rigtig god service, og søde imødekommende personale. Kan klart anbefale 😊
Super god og troværdig virksomhed
Jeg er overvældet. Elite Auto er en super god bilforretning. Fik et godt rigtigt godt og troværdigt indtryk af virksomheden. De har et kæmpe udvalg af biler, hvilket kun er et bonus, især hvis man lige går og mangler en til den travle hverdag. De kan gøre brug af ens brugte bil også, så man kan ligesom få en god handel, med noget for noget. Virkelig overvældet og positivt syn på Elite Auto. Hvis du går og tvivler, skal du slet ikke overtænke det. Det er en super troværdig, god og venlig virksomhed.
10/10
Super god service det er uden tvivl ikke sidste gang jeg køber der fra
Upåklagelig godt service virkelig…
Upåklagelig godt service virkelig serviceminded personale, ikke sidste gang jeg køber fra Elite Auto.
Jeg har fået en super behandling af…
Jeg har fået en super behandling af Elite Auto.
Har købt mange biler i mit liv, men har ALDRIG før fået sådan en god service, som jeg fik ved Elite Auto.
Fra start til slut , var det simpelthen en god oplevelse.
Hele vejen igennem har Elite Auto været yderst profesionelle. Jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om, at det var den rigtige beslutning at overlade alt det besværlige arbejde med at vælge den rette bil. Et stort tak til Elite Auto, fordi de gjorde det nemt og bekvemt for mig. Elite Auto får min varmeste anbefaling, og jeg vil helt sikkert vende tilbage.
Jeg kan på denne bagrund give Elite Auto min uforbeholdne anbefaling.
Super god service
Super god service, betjening og handel. Ansætterne er super imødekommende og dygtige. Derudover yder de en kanon service. Hjælpende og forstående personale, der hjalp mig gennem hele processen. God handel med en billig pris. Kan helt klart anbefales.
DEN BEDSTE BILFORHANDLER💯
DEN BEDSTE BILFORHANDLER.
Skulle købe en gave til familien, og fik en anbefaling af nogle bekendte at jeg skulle vælge Elite Auto. blev mødt smilende og virkelig god service. Ikke sidste gang jeg handler her, kærlighed herfra.
KÆMPE STOR ANBEFALING💯💯💯💯
Nok Danmarks bedste bilforhandler
Nok Danmarks bedste bilforhandler, med en kvalitet i topklasse og mega behjælpeligt personale som står til rådighed med hjælp og vejledning.
Kan helt klart anbefales
Jeg synes virkelig godt om elite auto
Jeg synes virkelig godt om elite auto. Især med den hjælpende hånd, de gav da min familie og jeg skulle vælge en bil.
Fem stjerner herfra👍
Ikke en finger at sætte på.
Ikke en finger at sætte på kundeservicen eller bilerne. Kvaliteten på deres arbejde er helt fantastisk. Prisen og kvaliteten hænger slet ikke sammen. Du betaler næsten ingen penge men modtager en bil i topkvalitet. Helt ren med fuld klargøring og alt dertil, selvom dette ikke var med i aftalen. Det har været en helt dejlig og fantastisk oplevelse at handle bil hos Elite auto.
God service
Var derhenne igår og fik den bedste service. De tager godt imod kunderne
Absolut et besøg værd.!
Absolut et besøg værd.!
Man bliver mødt af et yderst kompetent og professionel personale, der med smil og stor tålmodighed formåede at guide mig igennem den store biljungle, på bedst mulige vis.
De fortjener absolut 5 STORE stjerner herfea og de varmeste anbefalinger.
Det er langt fra sidste gang jeg benytter dem!
Pas meget på med at handle her
Pas meget på med at handle her.
Købte bil her og blev lovet guld og grønne skove. Virkeligheden var dog en helt anden og fra jeg havde trykket overfør for betalingen startede der en rejse med bilen til og fra værksted hele tiden.
Først var bilen ny synet. Jeg kørte til en anden syns hal som på ingen måder kunne godkende et syn på bilen som ellers var synet 14 dage forinden. Kørte til synshallen da det monteret træk jeg havde betalt for ikke var på reg attest.
Af flere gange stod jeg med ham de kaldte deres mekaniker og han lovede mig hver gang at alt var i den fineste orden. Lige indtil man fik en anden mekaniker til at kigge så kunne de godt se problemet og havde bilen inde i næsten en måned for at få lavet tingene.
Der var dog glere fejl med bilen hvor den også aflader sig selv.
Efter flere gange med samme fejl på bilen og uden de åbenbart kunne udbedre fejlen og med besøg ved det ene og andet værksted.
Så blev mit ønske at handlen skulle gå retur. Dertil fik jeg svaret i tlf af en grinende chef at han ønskede mig held og lykke. De ville ikke lade handlen gå tilbage.
Efter længere ventetid gennem ankenævnet ringede forhandler pludseligt og så kunne handlen godt gå tilbage. Manden var så sød i røret og alt kunne lade sig gi sig. Lige indtil jeg stod derinde. Så blev man mødt at en mand som hurtigt til at råbe og skrige af en og var nærmest truende.
Men handlen gik tilbage.
Tænkt jer RIGTIGT godt om inden i overhoved sætter jeres ben ved denne forhandler!!!!
Har købt en gammel engros bil
Har købt en gammel engros bil. Service, betjening og og handel. Alt var ok.
Leder du efter en god bil
Leder du efter en god bil, så glem det her! Søger du en bil at bruge penge på, så er det stedet!! Har gjort det en gang og gør det ikke igen, kan ikke anbefale stedet hvis du søger efter en stabil bil, kik på priserne og brug hovedet inden du siger ja, du får hvad du betaler for her, kan man vist rolig sige, og hvis du endelig bestemmer dig for en bil, så tjek den i alle hjørner......Snakker godt om bilen...Men glemmer at fortælle en del.....
Super god service!
Super god service!
Har intet jeg kan sættet en finger på💯😉
super god service