Elitedrive Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Mega god oplevelse!! Jeg glemmer aldrig mine køretimer med Mahmoud, det har været sjovt og jeg er blevet undervist på en måde der virker bedst for mig. Mahmoud som kørelærer er god til at tilpasse sig... Voir plus

Min kørelærer Mahmoud har været utrolig dygtig igennem hele forløbet. Han hverken råber eller bliver vred over fejl, men derimod snakker man fejlene igenne og øver dem. Så man er klar til Køreprøven... Voir plus

Mahmoud er en helt fantastisk kørelærer, der både er sjov, ærlig, fleksibel, knivskarp og hamrende professionel. Med ham får du en mentor, der bliver din ven, og som støtter og skubber dig lige præci... Voir plus

1. Cours

Informations provenant de diverses sources externes

Vi tilbyder kørekort til bil til konkurrence dygtige priser nyer biler og de bedste Kørelære

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Varm anbefaling af EliteDrive

Elite er en køreskole der gør sitt ypperste for at få sine elever hurtig og godt igennem. Jeg fik virkelig god opfølging og det var styr på tingene. Ved opstarten af min kørsel var jeg usikker og nervøs, og bekymret mig for køreprøve. Min kørelærer Hasnain var med på at gøre mig tryg og sikker i min kørsel, og fulgte mig hele vejen. Han var både seriøs, struktureret, empatisk og sjov og jeg kan varmt anbefale han videre til andre.

13 novembre 2021

Tak for et godt forløb

Tak for et godt forløb, kompetente undervisere og en utrolig dygtig kørelære (Mahmoud) som var rigtig god til at fokusere på hvad der skulle forbedres undervejs, så jeg var godt forberedt til den praktiske prøve.

30 septembre 2021

Jeg har i dag rundet mit forløb af

Jeg har i dag rundet mit forløb af, hos Elite drive, hvor jeg har bestået alt første gang. De har gode teoritimer, men ikke mindst virkelig dygtig kørelærer til køretimerne. Her taler jeg om Ibrahim, som var min kørelærer. Han førte mig hele vejen igennem, fra da jeg startede på 0, til at kunne bestå køreprøven allerførste gang. Han fik mig til, at føle mig tilpas og rolig ved førersædet og ude i trafikken. En masse tålmodighed havde han med mig. Derfor vil jeg klart anbefale ham, som din kørelærer.

8 septembre 2021

Jeg vil varmt anbefale Elite Drive

Jeg vil varmt anbefale Elite Drive. På trods af corona og lockdown forløb det hele perfekt og Mahmoud var super god til at lære fra sig og var meget tålmodig. Vil klart anbefale ham som kørelærer. Bestod begge prøver i første hug takket være Elite Drive og Mahmoud!

18 juillet 2021

Super kørselundervisning👌🏼

Jeg har haft et super forløb med Saied som kørelærer. Han er en kompetent og imødekommende kørelærer. Meget tålmodig og god til at tilpasse lektionerne til ens niveau, så man føler sig tryg og får opbygget selvtillid i sin kørsel.

28 juin 2021

Anbefaling af EliteDrive

EliteDrive er en køreskole, hvor alle underviserne gør deres ypperste for at få deres elever godt igennem. Der er styr på tingene samt rigtig kyndig undervisning. Der er heller ikke en finger at sætte på min kørerlærer Mahmoud. Han er utrolig tålmodig, fokuseret og professionel, hvilket smitter af på ens kørsel, og i kombination med hans imødekommende og rolige person, gør det blot forløbet til en dejlig og trygt oplevelse

21 juin 2021

Elitedrive er en god køreskole som…

Elitedrive er en god køreskole som tager hånd om eleverne. Særligt min kørelærer Mahmoud gjorde køretræningen til en god oplevelse med tålmodighed og gode råd undervejs. Dette resulterede i to beståede prøver i første hug 💪

9 mai 2021

Varm anbefaling af EliteDrive

Jeg har netop haft min afsluttende køreprøve, efter mit forløb hos EliteDrive. Deres undervisere er meget dygtige, og gode til at inddrage eleverne. Jeg havde æren af at køre med Mahmoud, han er super dygtig og sætter fokus på hvad man har behov for at lære. Han er med hele vejen og sørger for man er godt rustet til køreprøven.

6 mai 2021

Køreskole med elevens behov i fokus

Jeg har været meget tilfreds med forløbet hos Elite Drive. Min kørelærer, Sheraz, var både seriøs og fokuseret på elevens behov, så jeg fik den undervisning jeg havde brug for til at bestå min køreprøve. Planlægning af køretimer og bookning af prøver har også forløbet rigtigt fint, i særdeleshed set i lyset af samfundsnedlukninger og aflysninger. Jeg kan varmt anbefale Elite Drive.

29 avril 2021

Nemt og effektivt

Har netop fået kørekort via Elitedrive og kan varmt anbefale køreskolen. Der er styr på tingene, god teoriundervisning, god, hurtig og venlig service ift. at bestille prøver mv. Jeg fik hurtigt mit kørekort med minimalt antal ekstra køretimer. ✨

3 mars 2021

Elitedrive var ok

Elitedrive var ok. Men min kørelære Ibrahim var fantastisk. Han er en rolig, sympatisk og alligevel kontant mand. Han er dygtig til at få mig til at lære mig om mine fejl, forholdvis flexsibel og var hurtig til at skaffe mig en ny køreprove trods udfordringerne her for tiden. Hvis jeg kunne give 25000 stjerner til ham havde jeg gjort det.

27 novembre 2020

Kan varmt anbefale Elitedrive

Kan varmt anbefale Elitedrive det er en rigtig god køreskole med seriøse men også humoristiske mennesker. Fik Sheraz som teori og kørelærer og det har jeg været super glad for. Han er kritisk og kan være hård men han er det af en god grund. Han gør alt hvad han kan for at hans elever kommer godt igennem så hurtigt som muligt og sikrer sig at man er 100% klar. Jeg bestod teori og køreprøven i første omgang og det er takket være Sheraz!

19 novembre 2020

Kan varmt anbefales

Har netop fået kørekort via Elitedrive og kan varmt anbefale køreskolen (som er en del af Vanløse køreskole). Der er styr på tingene, god teoriundervisning, god, hurtig og venlig service ift. at bestille prøver mv. via Shujaat. Kan derudover varmt anbefale kørelærer Ibrahim, som er super behagelig og rolig at køre med, meget præcis ift. at bemærke de ting, man skal arbejde på, god til at håndtere panik situationer og derudover bare en rigtig flink mand :) Fem stjerner herfra

16 novembre 2020

Kan klart anbefale Elite Drive....

Er ikke andet end tilfreds med mit forløb hos Elite Drive. Var så heldig at få tildelt Sheraz som min kørelærer, der alt andet end lige forberedte mig bedst muligt, trods udfordringer med corona. Hvor det var muligt at have en konstruktiv snak om ens kørsel. Men også en person man kunne snakke med, der gjorde ens køretime mere overkommelige i en ellers presset tid.

Kan klart anbefale Elite Drive, og er yderst tilfreds med mit forløb.

5 novembre 2020

Jeg vil klart anbefale Elitedrive…

Jeg vil klart anbefale Elitedrive til andre, der leder efter en fantastisk køreskole. Jeg var så heldig at få Sheraz som kørelærer. Selvom han kan virke en smule kritisk, har han kun interesse for at få sine elever til at bestå i første hug. Sheraz er glimrende til at lære fra sig og man lærer hurtigt af sine fejl, hvilket gjorde at jeg bestod både teori- og køreprøve første gang.

28 septembre 2020

Kan klart anbefales:)

Jeg havde fornøjelsen af kørelæreren Imran, som under hele forløbet var super professionel og pædagogisk. Han er rigtig god til at lære fra sig, og man føler sig hurtigt tryg i hans selskab.

Kan klart anbefales:)

10 septembre 2020

De varmeste anbefalinger fra mig

Jeg har haft et helt perfekt forløb hos Elitedrive. Strukturet og planlagt undervisningsforløb. Jeg havde fornøjelsen af Imran både til teori og som kørelærer, det har været en kæmpe fornøjelse. Imran er en virkelig god kørelærer, som har er rolig og tålmodig. Han er virkelig god til at hjælpe med de bekymringer man måtte komme med, derudover har han en god måde at undervise og en masse sjove huskeregler - som gør at jeg bestod både teori og den praktiske prøve i første forsøg. 🎉🎉

22 août 2020

Jeg kan varmt anbefale Mahmoud fra…

Jeg kan varmt anbefale Mahmoud fra elite drive, som Kørelære. Mahmoud er super sød og pædagogisk. Han er god til at hjælpe med at rette op på de fejl man laver, og derudover er han super god til at hjælpe, hvis man har brug for det. Jeg bestod min køreprøve i første huk, hvilket jeg personligt synes fortæller en del om kørelæreren og hans måde at undervise i at køre bil på. Mahmoud er god til at sørge for at man forholder sig i ro, og derfor vil jeg godt anbefale både ham som Kørelære og elite drive som køreskole.

1 juillet 2020