Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn super grote fan van de boeken en ze worden hier heel vaak met plezier gebruikt , en het allerbelangrijkste : mijn zonen maken hiermee echt een vooruitgang ! Wat voor mijn oudste zoon een ext... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fantastisch materiaal! 😍 Kinderen kijken er elke dag naar uit om te oefenen, omdat het speels en leuk is opgebouwd. Tegelijkertijd leren ze stap voor stap en krijgen ze meer vertrouwen in zi... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

De bestelling was heel erg gemakkelijk. Het pakket was er snel. Toen ik het pakket opende was ik verbaasd. En dit meer dan in positieve zin. Het zijn heel mooie werkboeken. Aantrekkelijk voor... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ideale boeken als opfrissing en onderhoud van de verworven leerstof. Op deze manier zal mijn zoon zijn vierde leerjaar voorbereid kunnen starten door elke dag in de zomer enkele oefeningen te maken. D... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Conseiller pédagogique

Écrit par l'entreprise

Oefen rekenen en taal samen met je kind! Ontdek tips, tricks en leuk oefenmateriaal voor het basisonderwijs op Ello De Uil.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Toffe leerrijke boeken

Mijn dochter werkt graag in de boeken. Ondanks dat ze de tafel eerst niet leuk vond. het is een goede herhaling geweest in de vakantie en nu is ze ook voorbereid voor het volgend schooljaar. Ze heeft zowel het tafelboek als het vakantieboek. In het vakantieboek is er variatie omdat er ook taal instaat. Heel leuke boeken!

1 juillet 2024

Tafelboek

Zeer leuk tafelboek! Alle tafels worden dmv verschillende oefeningen aangeleerd. Aan het einde heb je dan samenvattende opdrachten waar verschillende tafels door elkaar worden gevraagd. Wij waren zo tevreden dat we ook 'Mijn tafelboek Plus' hebben gekocht.

8 avril 2024

Speelse herhaling

Mijn zoon zit in het 2de leerjaar en gebruikt het tafelboek van Ello De Uil. Het fijne aan het boek is dat deze dezelfde tijdlijn als het curriculum van de school hanteert. Dit maakt het voor hem vlot werken en voelt het als een verderzetting wat er in school gebeurt. De tafels worden op een speelse wijze herhaalt en voelt daardoor niet aan als extra huiswerk.

6 mai 2024

Réponse de Ello De Uil

Wauw, zo fijn om te lezen. Dank je wel voor deze mooi woorden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Echt toffe boeken,mijn 3 e boek al…

Echt toffe boeken,mijn 3 e boek al gekocht bij jullie..
Super tevreden.. mijn dochter doet het ook beter hierdoor ☺️

28 avril 2024

Réponse de Ello De Uil

Dag Fatouma, fijn om te lezen dat jouw dochter stappen zet! Bedankt voor jouw reactie.

Super!

Mijn zoon met ass heeft het moeilijker om de maaltafels vanbuiten te leren.
Hij werkt heel graag in het boek waarin de maaltafels ook gevisualiseerd worden en hij deze makkelijker vanbuiten kan buiten kan leren! Een echte aanrader!

31 janvier 2024

Réponse de Ello De Uil

Bedankt voor jouw mooie review Elien!

Heel snel resultaat

Ongelooflijk hoe snel er resultaat bereikt word
Mijn kleindochter gaat echt vooruit met de maaltafels
Ze is nu veel zelfverzekerder
Het is fijn haar zo te zien

4 décembre 2023

Réponse de Ello De Uil

Wauw, wat fijn om dit te lezen! Super!

Zeer duidelijke boeken

Zeer duidelijke boeken. Mijn zoontje vraagt nu zelf om de tafels te mogen doen 😀

1 janvier 2024

Réponse de Ello De Uil

Daarvoor doen we het! :) Tafels leren terug leuk maken. Dank je wel voor deze mooie woorden!

Goede oefenboeken

Goede oefenboeken, eerst alle tafels apart, dan enkele tafels door elkaar, en op het einde alle tafels door elkaar. Ideaal om iedere dag wat te oefenen.

7 janvier 2024

Réponse de Ello De Uil

Dank je wel dat je even de tijd nam om deze mooie review te plaatsen!

Snelle verzending

Snelle verzending, track en tracé code

18 décembre 2023

Réponse de Ello De Uil

Dank je wel! We doen elke dag ons best om alles zo goed en snel mogelijk bij jullie te krijgen.

De tafels leren thuis

Dag Cloê, van harte proficiat voor jou boekjes van de tafels.
Ik heb die vorig jaar gekocht toen ons oudste kleinzoontje in het eerste leerjaar zat. Nu dus in het 2 en hij vind het fantastisch om de oefeningen de maken. Ik copieêr een blaadje zodat hij ze meerdere keren kan gebruiken en vind het heel leuk. Eigenlijk zou iedere ouder zo'n boekje moeten hebben voor met hun kinderen thuis te oefenen. Nog veel succes met de boekjes. Ik zou ze zeker aanraden voor de lagere school.

13 décembre 2023

Fantastisch oefenboek voor kinderen

Ik kan niet genoeg benadrukken hoezeer de tafel oefenboeken van Ello De Uil ons leven hebben veranderd. Mijn zoon was eerst gefrustreerd en ontmoedigd door tafels, maar nu is hij een gelukkig kind terwijl hij oefent en opzegt met een lach op zijn gezicht. En dat maakt mij, als ouder, ongelooflijk gelukkig. Dit boek is een game-changer.

10 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Een super cadeau om de tafels te leren met ello de uil

Op vraag van haar mama heb ik voor mijn nichtje het werkboek van ello de uil gekocht om de tafels te leren. Ze is er dol op! Het werkboek is kleurrijk, leuk en duidelijk. Ze oefent de tafels met plezier en leert ze snel. Ik heb het werkboek ook met korting gekocht, dus ik ben heel blij met mijn aankoop. Dit is een super cadeau voor iedereen die de tafels wil leren.

27 novembre 2023

Goede leermethode

Zeer fijne boeken om de tafels mee te leren en herhalen

1 février 2023

Réponse de Ello De Uil

Hi Cindy, super bedankt dat je even de tijd nam om jouw feedback te delen! Groetjes, juf Cloë

Noté 5 sur 5 étoiles

Dikke aanrader voor alle ouders!

Mijn man en ik worstelden al een tijdje met het helpen van onze kinderen met tafels. Ze waren gefrustreerd, en eerlijk gezegd, wij ook. Via facebook ontdekte ik toevallig Ello De Uil en hun tafel oefenboeken. Wat een verademing! De boeken zijn zo kleurrijk en speels dat de kinderen er echt van genieten. Maar het beste is dat ze nu vol zelfvertrouwen hun tafels oefenen en opzeggen. Bedankt, Juf Cloë en haar team voor het vereenvoudigen van ons dagelijks leven!

8 novembre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus