Wij zijn super grote fan van de boeken en ze worden hier heel vaak met plezier gebruikt , en het allerbelangrijkste : mijn zonen maken hiermee echt een vooruitgang ! Wat voor mijn oudste zoon een ext... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wat een fantastisch materiaal! 😍 Kinderen kijken er elke dag naar uit om te oefenen, omdat het speels en leuk is opgebouwd. Tegelijkertijd leren ze stap voor stap en krijgen ze meer vertrouwen in zi... Voir plus
De bestelling was heel erg gemakkelijk. Het pakket was er snel. Toen ik het pakket opende was ik verbaasd. En dit meer dan in positieve zin. Het zijn heel mooie werkboeken. Aantrekkelijk voor... Voir plus
Ideale boeken als opfrissing en onderhoud van de verworven leerstof. Op deze manier zal mijn zoon zijn vierde leerjaar voorbereid kunnen starten door elke dag in de zomer enkele oefeningen te maken. D... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Oefen rekenen en taal samen met je kind! Ontdek tips, tricks en leuk oefenmateriaal voor het basisonderwijs op Ello De Uil.
Coordonnées de contact
Jasmijnstraat 26, 8755, Ruiselede, Belgique
- info@ellodeuil.be
- ellodeuil.be
Fantastisch hulpmiddel
Ik kan niet genoeg zeggen hoe enthousiast mijn kinderen zijn van dit boek. Ze kunnen nu tafels opzeggen zonder enige hapering. Wat een geweldig hulpmiddel!
Zeer educatief voor mijn neefjes voor te bereiden op het nieuwe schooljaar
Super boekjes
Super boekjes, leuke maar vooral zeer interessante oefeningen!

Ik ben heel tevreden
“Eerst en vooral je boeken zijn super.
Ik had ze besteld omdat mijn dochter de tafel van 3 en 4 door elkaar gooide en de tafel van acht ook nog moest halen en door de boeken had ze op 2 dagen alles gehaald.”
Jammer dat ik de gratis boek niet had ontvangen na opgeven van mijn mailadres maar cloë heeft het mij persoonlijk toegestuurd nog maal heel erg bedankt voor de moeite
En ik hoop dat er nog andere boeken van reken bijkomen want wij zijn er fan van
Groetjes Marie en Sharon

Réponse de Ello De Uil
Het boekje is eenvoudig opgesteld…
Het boekje is eenvoudig opgesteld waardoor de kindjes makkelijk oefenen.
Zeer leuk initiatief
Aanrader
De oefenboeken van de tafels zijn de perfecte oplossing om je kind te motiveren om de tafels goed en op een leuke manier te oefenen! De digitale versie is een jaar geldig waardoor de oefeningen die moeilijker gaan extra kunnen gemaakt worden.

Réponse de Ello De Uil
Fijne boekjes met leuke illustraties
Fijne boekjes met leuke illustraties. Verzorgd.
Er was even een probleem met de verzending maar dat werd professioneel opgelost. Goede communicatie!
Knap materiaal
Dank je wel, die nieuwe kleurplaat over de tafels is zo goed en wat een prachtig eindresultaat! Knap materiaal en zeker eens 'iets anders'.
En savoir plus sur les différents types d'avis.