Eloria är en svensk faktureringstjänst som gör det möjligt att fakturera utan att starta eget företag. Vår plattform är skapad för frilansare, konsulter och privatpersoner som vill kunna ta uppdrag och få betalt på ett enkelt och smidigt sätt utan att behöva hantera administrationen som vanligtvis följer med företagande. Genom Eloria kan du skapa fakturor till dina kunder och få betalt för ditt arbete samtidigt som vi hanterar den administrativa delen kring faktureringen. Det innebär att du slipper mycket av det arbete som annars krävs när man driver eget företag, som bokföring och annan administration. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt att arbeta självständigt och få betalt för sina uppdrag. Tjänsten är utformad för att vara tydlig, trygg och enkel att använda. Plattformen gör det lätt att skapa och skicka fakturor, följa betalningar och ha översikt över sina uppdrag. På så sätt kan du lägga mer tid på ditt arbete och mindre tid på administration. Eloria används av personer inom många olika branscher, till exempel frilansare, kreatörer, konsulter och personer som tar tillfälliga uppdrag vid sidan av studier eller annan sysselsättning. Oavsett om du arbetar med digitala tjänster, kreativt arbete eller praktiska uppdrag kan Eloria vara ett enkelt sätt att fakturera dina kunder. Vår ambition är att göra fakturering mer tillgänglig för fler människor och att sänka tröskeln för att arbeta självständigt. Genom en enkel plattform och tydliga processer vill vi göra det möjligt för fler att ta uppdrag, fakturera sina kunder och få betalt utan onödigt krångel. Eloria strävar efter att erbjuda en smidig och pålitlig tjänst som gör det enklare att arbeta frilans eller ta uppdrag utan att behöva starta ett eget företag.

4,1

Bien