Topservice
Topservice! Extra uitleg nodig voor de bevestiging, direct iemand aan de lijn en goed geholpen.
Bij Elumia brengen we licht in uw leven met een exclusief assortiment verlichtingsproducten die niet alleen uw ruimtes verlichten, maar deze ook transformeren. Ons aanbod omvat innovatieve, duurzame verlichtingsoplossingen voor zowel binnen als buiten, waarmee we een breed scala aan behoeften en stijlen bedienen. Van sfeervolle binnenverlichting die warmte en comfort toevoegt aan elke kamer, tot robuuste en stijlvolle buitenverlichting die veiligheid en schoonheid brengt in uw tuin of op uw terras. Elumia biedt het allemaal.
Abeelhout 5, 9408DH, Assen, Pays-Bas
Wand lamp besteld, deze werkte niet filmpje moeten maken en foto's deze per mail verstuurd, mail adres werkt niet ,dit op WhatsApp aangegeven daar reageren ze gewoon niet op dus voor mij een slechte webshop
Dus denk goed na voor dat je daar wat besteld
Nou Elumia op jullie website staat niet .nl maar. com gisteren althans trouwens nu nog ,dus misschien adres aanpassen
En als je met jullie appt geeft de app reactie binnen 3 uur dus ik weet niet waar jullie die 24 uur vandaan halen ??
En er werd op de app met geen woord gerept over een lamp kosteloos op te sturen.
Jullie willen zo schrijft de app een nieuwe op sturen.
Dus wel graag het juiste vermelden

Réponse de Elumia