4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

4,3

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fastelavnsboller

Har smagt stort set ALLE fastelavnsboller i hele Århus. Og der er INGEN som kan slå Emma Emma’s fastelavnsboller. De smager SÅ fantastisk godt. De er ALTID friske i blød lækker saftig bolle, godt med fyld og masser af smag.
Mine favoritter i nævnt rækkefølge er
1) Solbær/rosen creme
2) Kaffe/karamel (Variant i 2025)
3) Passionsfrugt/Karamel
Har smagt stort set alle de varianter, som er kommet i årens løb, men de 3 nævnte er de bedste, selvom alt hvad de laver er lækkert. Et besøg værd!
P.s håber I vil lave Kaffe/Karamel varianter igen en dag.

7 février 2026

Jeg havde bestilt en fastelavnsbolle…

Jeg havde bestilt en fastelavnsbolle til afhentning, men jeg havde ikke mulighed for at afhente pga. snestorm. De var super søde, og Emma rykkede min afhentningsdato 2 dage. Rigtig hyggelig café og personalet er helt fantastisk søde😄

6 février 2026

Vi var 35 kageglade ansatte der i går…

Vi var 35 kageglade ansatte der i går fik fornøjelsen af Emmas magiske fastelavnsboller.
Vi fik ALLE vinger og fløj et godt stykke over skyerne...
Et stykke bagværk sammensat med kirugisk perfektion og balance der vil få en hver linedanser til at blegne.
Vi glæder os til at dykke mere ind i Emmas univers af smagsoplevelser og kan på det kraftigste anbefale hendes tryllekunster.
Kh og Tak Emma 😁

26 février 2025

De bedste fastelavnsboller, ever

De bedste fastelavnsboller, jeg nogensinde har fået. Min mand og jeg delte en med passionsfrugt og chokolade/karamel og en med solbær og rosencreme❤️❤️❤️🤪🤪🤪🤪☕

26 janvier 2025

Alt hvad man kunne ønske fra en Café

Virkelig hyggelig atmosfære, med flink service der ikke er over the top, men lige tilpas til man føler sig velkommen og kan være i sig selv og dem man kommer med :)

har været der på båda date og med familia, Emma Emma passer perf til det hele

20 octobre 2024

Altid så hyggeligt

Altid så hyggeligt, hjemligt og en café som adskiller sig og er mere personlig end alle de andre alternativer. Et yndlingssted i Aarhus.

20 août 2024

Altid god og sød betjening

Altid god og sød betjening
Altid god og sød betjening. Maden er FANTATISK og jeg kan også anbefale deres kager nu man er der, især deres fastelavnsboller kører jeg langt for at købe hvert år.
Tak for et dejligt sted man har lyst til at komme igen og igen ☀️❤️

31 juillet 2024

Fantastisk hyggelig café med dejlig…

Fantastisk hyggelig café med dejlig mad!
Jeg kommer ikke så ofte på café i Aarhus mere, men NÅR jeg tager afsted så ender jeg meget, meget ofte på Emmaemma. Har fulgt caféen fra start og elsker alt ved den. Personalet er altid venlige og meget imødekommende. Maden er så skøn og anderledes end alm café mad. Min yndlingsret er uden tvivl grøntsagsbrødet. Prøv det!! Kagerne er så lækre og specielle. Skal altid lige have en kage også, når jeg er forbi.
Jeg elsker at man kan vælge at sidde inde og i gårdhaven, som også er rigtig hyggelig året rundt.
Kæmpe kæmpe anbefaling herfra

13 juillet 2024

NUL stjerner. Hunde ikke velkomne.

NUL stjerner. Besøg IKKE dette sted hvis du har hund med. HUNDE er ikke velkomne?! INGEN skiltning om dette. Hverken på hjemmesiden eller på Instagram. Jeg ankom med min 3,5 kilo hund nede i en skuldertaske og spurgte om jeg måtte sidde ude i gården. NEJ blev der høfligt sagt. Vi har en regel om ingen hunde?! Okay, farvel og ikke tak…

20 juin 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit