Uforløst dårlig oplevelse
Starter med at ejeren fortæller at det er svært at få plads og at der er venteliste, dette på trods af at der flere ledige lokaler, allerede dér skulle alarmklokkerne have ringet for os, men vi havde travlt fordi vores lejemål var opsagt. Ejeren oplyser lejepris men glemmer lige at fortælle om mandtals pris pr. mand i huset samt at man er tvunget til at betale til "Catering" i huset for kaffe og vand pr mand selvom man ikke er interesseret i dette. Der er også 6 måneders depositum og kvartalsvis betaling af husleje samt en meget høj betaling på ca. 2500 DKK for blot at få sit navn på søjlen ved indkørslen. Parkeringspladsen er for lille, så hvis man kommer sent kan man ikke få plads. Huslejen er høj og miljøet, lokalerne og mødelokalerne er outdatet og ufede, alt er skruet sammen til at malke mest muligt ud af lejerne. Man skal låne gammelt av udstyr i receptionen til sine møder, det er ikke fast monteret. På toiletterne står der at man skal passe på med at skylle for mange gange. Hvis så huslejen var lav eller at servicen og lokalerne super fede, så kunne man acceptere den dårlige behandling og høje pris, og fortielserne, men det er de ikke. Ærger mig når jeg oplever den slags bolighajer suge næringen ud at små virksomheder, i lokalområderne, kan bestemt ikke anbefale stedet. Fortryder i den grad at vi flyttede derhen. Vi opsage vores kontrakt i dagene efter vi var flyttet ind, da customertrappen langsomt men sikkert kom krybende. Desværre var der så 6 måneders opsigelse (selvfølgelig).
23 mars 2017
Avis spontané