Van het eerste kontakt tot de service na plaatsing was super. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik met al mijn vragen na de plaatsing om alles in orde te krijgen bij fluvius ook maar 1 moment lastig... Voir plus
Lisez les avis des autres
Onze laadpaal werd geïnstalleerd maar na de keuring door aceg niet ok bevonden. De punten die verkeerd waren werden zogezegd aangepast maar bij een tweede keuring opnieuw afgekeurd omdat die opnieuw n... Voir plus
Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen. De werkmannen waren perfect op tijd en hebben alles professioneel geïnstalleerd. Ondanks de sneeuwval tijdens de plaatsing bleven ze n... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Energiewest biedt u als klant totaaloplossingen aan. We plaatsen niet enkel zonnepanelen, maar ook thuisbatterijen en laadpalen. We doen zowel de installatie, monitoring en het onderhoud. Energiewest bv is hiermee een partner voor het leven. Energiewest bv werkt enkel met merken die zichzelf al bewezen hebben en die al jaren ervaring hebben, zowel voor zonnepanelen (Solarwatt) als voor omvormers (Solaredge, SMA, SAJ en Fronius). Maar ook klanten van andere bedrijven die problemen hebben, kunnen steeds bij ons terecht. Energiewest bv is partner van PV-Cycle. Dit betekent dat we ook oude zonnepanelen gratis terugnemen en laten recycleren. Om premies te kunnen krijgen van de overheid moeten bedrijven een Rescert certificaat hebben (een bekwaamheidsattest) en daar beschikken wij uiteraard ook over.
Coordonnées de contact
Blekerijstraat, 15 A, 8460, (OUDENBURG, Belgique
- 0486838093
- info@energiewest.be
- energiewest.be
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Top service!
Snelle prijsofferte na een afspraak ter plaatse aan onze woning. Wij wilden nog graag panelen voor eind 2023, zodat we de premie nog kregen. Een aangepaste offerte was geen enkel probleem, wanneer wij dit vroegen. Wij hadden een bepaald budget in gedachten en ze hebben hier naartoe gewerkt. Na deze offerte, nog 3 andere offertes laten opmaken bij 3 verschillende bedrijven. Energiewest bleek voor ons de voordeligste installateur met dezelfde materialen. Ze waren gemiddeld 300-400 euro goedkoper dan anderen. Ik kreeg steeds antwoord op al mijn vragen, als ik er had. Zonnepanelen waren snel geleverd en geplaatst, na het betalen van het voorschot. In enkele uren lagen de panelen op ons dak. Aansluiting van panelen op de omvormer, kwam eerstdaags na de installatie van de panelen. Daarna is alles vlot gegaan om alles gekeurd te krijgen. Ze hebben er alles aangedaan zodat wij onze premie makkelijk kunnen aanvragen via de site van de overheid. Dit dient nog te gebeuren, maar dit is aan onszelf.
Service en kwaliteit
Wij hebben ook onze zonnepanelen bij Energiewest genomen. Plaatsing volgens afspraak! De plaatsers 3 Spanjaarden deden dit vlot en alles werd nadien netjes opgekuist. Ik werd ook geholpen met de app zodat ik alles kan opvolgen vanop mijn smartphone. Heel tevreden van de service
malafide verkoopstechnieken !
malafide verkoopstechnieken !
veel beloven maar weinig daden

Réponse de Energiewest
vele blabla van de verkoper
vele blabla van de verkoper , maar zelfs nadien zijn telefoon opnemen voor info doet hij ook al were niet
NOOIT met Energie west samenwerken !
er is totaal geen service , en ben de eerste al niet met dezelfde klachten lees ik hier
Plaatsen zonnepanelen
Ondanks het Spaanse installateurs waren perfect werk en alles opgekuist en installatie mooi afgewerkt
Onze offerte 4 a 5 weken geleden…
Onze offerte 4 a 5 weken geleden getekend met verkoper. Zoals hij beloofde 4 a 5 weken later te plaatsen. En ook met nodige uitleg en onze vragen beantwoord. De plaatsing gebeurde vandaag volgens afspraak. Waren 3 Spanjaarden die steeds verder deden en kuisten zelf ook alles op. Chapeau voor die plaatsers. Dus uit onze ervaring met die firma en plaatsers is zeer goed. Zal ze dan ook aanraden bij kennissen.
Regio brugge.
Covent-vanhaverbeke
Alles behalve een .......firma
Alles behalve een ........ firma .De verkoper beloofd dat alles voor de koper geregeld wordt voor de premie ,
helaas. Voor de aanvraag moet je alles zelf regelen hetgeen zij doen is enkel de aangifte, het is hen zelfs te veel om hun eigen vestigingsnummer in te vullen op de online aangifte van fluvius en ik zelf ben niet in het bezit van een smartphone en de installateur zette de installatie online op de laptop maar deze kreeg geen verbinding en dit werd mij niet verteld .Na een onvriendelijke telefoon gesprek is er iemand langs gekomen om dit te verhelpen tot nu toe weet ik nog niet of het werkt of niet want ik zie nog steeds geen stroom verkeer op esolar .Als cadeau van hen heb ik nog een opleg factuur ontvangen van 159,00 euro.
Nu aan de persoon dat hier op zal reageren kom aub niet af met een of andere reactie zoals op de vorige want dit vindt ik alles behalve respectvol tegen over je klanten die er voor zorgen dat er bij u brood op de plank komt.

Réponse de Energiewest
Genoeg afspraken maar er liggen nog steeds geen panelen
Contract getekend in augustus, boodschap installatie in november. Wat een enorme klucht. Zelf blijven bellen om te vragen wanneer de installatie zal gebeuren. Opeens op een vrijdagmiddag komt de boodschap dat ze maandag komen. In alle haast parkeerverbod geregeld (dat moet in principe een week op voorhand aangevraagd worden maar goed). Maandag komen er effectief 2 installateurs die enkel Spaans spreken, na een kwartier weer weg zonder dat we weten waarom (want ja, wij spreken geen Spaans....). Blijkt dat ze niet het correcte materiaal bij hebben voor installatie op ons dak (ondanks dat alles goed door een verkoper werd bekeken en genoteerd op voorhand, dus de communicatie is zeker voor verbetering vatbaar). Installatie geannuleerd, na enkele malen terugbellen krijgen we een nieuwe datum een week later. Opnieuw dezelfde 2 Spaanse mannen, deze keer hebben ze wel materiaal mee maar na een kwartier bergen ze opnieuw hun materiaal op en vertrekken ze zonder dat we weten waarom. Blijkt achteraf dat de mannen in kwestie zich niet comfortabel voelen om op ons dak te kruipen. Konden ze dat de week eerder niet constateren toen ze nutteloos op ons dak zaten?? We krijgen de boodschap dat er iemand anders later in de dag zal komen. Weer de rest van de dag zitten wachten, niemand die komt opdagen. Weer contact opgenomen, er wordt ons beloofd dat de installateurs zeker de volgende dag (vandaag) komen. Ze hebben zogezegd maar een klein jobje 's morgens en komen daarna af. Om 17u komen die toe, als het al donker wordt. Met de boodschap: we beginnen er vandaag aan en komen vrijdag of zaterdag terug. Bovendien krijgen we direct de boodschap dat de panelen niet kunnen gelegd worden zoals op voorhand werd afgesproken met de verkoper. U begrijpt dat er hier enorm met onze tijd en onze voeten wordt gespeeld, met veel stress tot gevolg. We krijgen de uitleg dat het inderdaad niet zo hoort te zijn en dat er gewerkt wordt met onderaannemers. Die uitleg kan goed en wel zijn maar wij hebben wel onze panelen bij u aangekocht, en ook niet aan de goedkoopste prijs. In ruil daarvoor verwachten we wel een degelijke kwaliteit. Deze farcen geven absoluut geen vertrouwen naar de toekomst toe. Je zou bovendien denken dat wij hier een villa aan het volleggen zijn echter gaat het maar over 9 panelen. Deze review kan in de toekomst nog herzien worden maar de ervaring is echt beneden alle peil momenteel.
Aanpassing: de installateurs hebben vandaag alles eens bekeken .. en ja hoor, ze zijn terug vertrokken zonder een enkel paneel te leggen. We kregen de boodschap dat ze zaterdag terugkomen om te installeren. De heren kunnen ondertussen zowat hun domicilie hier beginnen plaatsen, vermoed ik.

Réponse de Energiewest
Niet tevreden over de geleverde service
Niet tevreden over de geleverde service. In Augustus heb ik de offerte ondertekend en het voorschot betaald, begin Oktober nog bevestiging gekregen dat alles volgens planning verliep. Nu, begin november en 2 weken voor de geplande installatie, bericht gekregen dat ze de installatie niet kunnen doen omwille van het feit dat ze de zuidwest kant van mijn dak plots niet meer veilig zouden kunnen bereiken. Het enige wat ze kunnen bieden is een niet rendabele installatie op de noordoost kant. Dit konden ze eerder geweten hebben. Nu verlies ik mijn subsidies van dit jaar en kan ik opnieuw een andere installateur gaan uitzoeken uit mijn offerte ronde. Zij hebben er blijkbaar geen problemen om veilig op mijn dak te geraken.

Een uitstekende firma
Een uitstekende firma. Overal tevreden met onze installatie.
Pascal een topman vriendelijk en hij kijkt altijd voor de beste oplossing. Ik kan deze firma aanraden. Nazmi

Plaatsing zonnepanelen
Van prijsofferte tot plaatsing en uiteenzetting heel correct verlopen , prijs & kwaliteit heel tevreden.
Paul Ketels & Isabelle De Jaeger

Réponse de Energiewest
In het begin hadden we problemen met…
In het begin hadden we problemen met onze installatie, maar dit kwam door de ligging van ons dak. Pascal van Energiewest heeft dit zeer nauwkeurig voor ons opgevolgd en een gepaste oplossing aan gegeven zodoende we nu een optimale opbrengst hebben. Energiewest is zeker een aanrader. Dank u Pascal.
Ervaringen met de firma energiewest
Wij zijn heel tevreden zowel wat de communicatie, de plaatsing als de nazorg betreft. Een man van zijn woord.
Steeds bereikbaar om je vragen te beantwoorden.
Uitstekende firma.
Clabau Jacques Diksmuide
Zonnepanelen
Van verkoop tot plaatsing en keuring is alles verlopen op schema,als er iets was kon je altijd terecht bij PASCAL een man van zijn woord een rechtvaardig man.
Willy Vanhauteghem.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.