Bor i Køge, har et medlemskab til mor/barn. De aflyste deres første træning med konceptet. Ingen årsag til aflysningen. Har skrevet en mail til dem angående hvordan man som medlem skal forholde sig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er en meget glad kunde hos Energii som er blevet imødekommet hver gang jeg har haft brug for at ændre i mit abonnement ifb med graviditet og udsættelse af forudbetalt abonnement ifb med knæoperati... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg prøvede energii, på deres reformer hold i Køge med undervisning af instruktør Inna. Selvom det ikke var den rigtige sportsform for mig, har jeg kun positivt at melde tilbage, super fine og rene... Voir plus
L'entreprise a répondu
Grundet sygdom kunne jeg ikke bruge mit klippekort. Jeg fik uden problemer det fulde beløb retur. Virkelig fin kundeservice, tak
L'entreprise a répondu
Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.
Bernhard Bangs Allé 31, 2000, Frederiksberg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Helt fantastiske Support-medarbejdere, fuld af forståelse og empati. I øvrigt nogle dygtige, motiverende og skønne instruktører.

Réponse de Energii
Meget hurtig og sød besvarelse af en henvendelse samt en tjeneste der gjorde mig glad.

Réponse de Energii
Jeg synes at det er ærgerligt at der ikke er hold, de fleste lokationer, i tidsrummet 11-14:/

Réponse de Energii
De var meget hurtig til at svære og hjælpe

Réponse de Energii
I went to the studio on Bredgade. They instructors are lovely and talented and the Pilates is well done. Highly recommend

Réponse de Energii
Super god oplevelse med træning, men OGSÅ kundeservice! Fik hjælp af den/de sødeste medarbejdere som hjalp mig med at oprette mit studiekort. 10/10 træningsoplevelse og 10/10 kundeservice. Tak for jer❤️

Tak for jeres svar.
Jeg ser frem til, at I vender tilbage til mig og får sagen løst.
Jeg bliver dog lidt undrende over, at I beder mig besvare den seneste mail fra kundeservice eller kontakte jer igen. Det er netop det, jeg allerede har gjort adskillige gange, uden at få svar.
Jeg har sendt og gensendt flere mails til kundeservice, senest den 6. august. Da jeg har anmodet om kvittering for læsning, kan jeg samtidig se, at mine mails endnu ikke er blevet læst.
Jeg har derfor ikke tænkt mig at sende endnu en mail og stille mig bagerst i køen til yderligere 2-4 dages (eller mere) svartid. Jeg går ud fra, at I på baggrund af min anmeldelse og jeres svar her på Trustpilot nu sørger for, at min eksisterende sag bliver fundet og fulgt helt til dørs, som I skriver.
Status er fortsat, at jeg ikke har et fungerende medlemskab og derfor stadig ikke kan komme til den reformertræning, som jeg meget gerne vil fortsætte med.
Jeg ser frem til at høre fra jer.

Réponse de Energii
Meget servicemindede og dygtige trænere

Réponse de Energii
Jeg elsker at træne hos Energii, og konceptet er virkelig fedt. Derfor er det også ærgerligt, at jeg føler behov for at skrive denne anmeldelse.
Jeg savner en mulighed for at give feedback på instruktørerne direkte i appen - gerne anonymt. Da den mulighed ikke findes, håber jeg, at denne anmeldelse bliver læst og videregivet.
Min feedback handler om instruktøren Selma Werdelin. Jeg træner primært i Greve og Køge, hvor hun ofte har hold på de tidspunkter, jeg kan træne, så jeg møder hende jævnligt. Det, jeg oplever som problematisk, er, at kritik og irettesættelser bliver taget over mikrofonen, så hele salen kan høre med. Jeg har selv oplevet det flere gange, og det er simpelthen en ubehagelig oplevelse at blive gjort til genstand foran 30 andre deltagere. Hvis en deltager skal have en bemærkning eller korrigeres på noget, mener jeg, at det bør foregå diskret og respektfuldt og ikke over højtaleranlægget. Jeg ønsker ikke at gå i detaljer med de konkrete episoder, da jeg fortsat gerne vil kunne træne i centrene uden, at det bliver akavet. Men jeg håber oprigtigt, at I vil tage feedbacken med videre. Derudover oplever jeg ofte, at tonen over for medlemmer kan virke nedladende eller meget patroniserende. Samtidig fylder jokes og kommentarer nogle gange så meget, at det går ud over den professionelle stemning, som jeg ellers forbinder med Energii.
Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg aldrig har haft lignende oplevelser med andre Energii-instruktører. Tværtimod har jeg generelt kun mødt dygtige, motiverende og respektfulde instruktører, hvilket også er grunden til, at jeg fortsat elsker at træne hos jer. Overvej at indføre en anonym ris- og ros-funktion i appen. Jeg er sikker på, at mange medlemmer, både med positiv og konstruktiv feedback, ville benytte den. Det ville give jer værdifuld indsigt og være en god mulighed for løbende at udvikle medlemsoplevelsen.

Réponse de Energii
Dejlig, sjov og hård træning. Det er nemt at bestille og afbestille hold, fedt at man kan træne frit i flere byer og ikke kun et sted. Dygtige instruktører- altid med et smil på læben.
Eneste minus når man er halvgammel som mig er, at musikken spiller lidt for højt indimellem 😊

Réponse de Energii
Jeg har trænet i Energii i 1,5 år, og har overordnet set været glad for det. Da jeg ville prøve noget nyt, opsagde jeg mit medlemskab i juni, hvortil det var gyldigt indtil d. 31.07.2026. Nu kan jeg se, at jeg bliver trukket 349 kr. for et nyt abonnement, jeg ikke har oprettet. Jeg har kontaktet kundeservice, og forventer, at de hjælper med at rette op på fejlen - det er ikke i orden.

Réponse de Energii
God service og fed træning! Kan varmt anbefales

Réponse de Energii
God og hurtig behandling ved forespørgsel hos kundeservice

Réponse de Energii
Har tilmeldt til træning i Skejby, super fine lokaler, god træning og god træner. Nemt at booke tider. Har haft brug for at kontakte Energii på mail, og har fået en super service
Kan kun anbefale Energii

Réponse de Energii
Energii er altid søde til at løse problemstillinger- og svare hurtigt tilbage på mail.
Jeg er vild med at træne hos Energii og altid glad når jeg har været til træning.

Réponse de Energii
De var gode og hurtige til at hjælpe da det drillede med at oprette mit abonnement. De tilbød at gøre det for mig

Réponse de Energii
Love the Classic Reformer classes here. They were also super nice and immediately offered to exchange the gloves that I recently had bought when they started to rip open. Customer service is a perfect 10/10 🫶⚡️

Réponse de Energii
Jeg er utrolig tilfreds med Pilates-træningen og den fantastiske service. Alle mine spørgsmål bliver altid besvaret, og jeg får altid hjælp, når jeg har brug for det.
Det er et meget professionelt sted med dygtige og imødekommende medarbejdere. Jeg kan varmt anbefale det til alle. ❤️❤️❤️