Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

MULIGHEDERNE VAR MANGE FOR NETOP AT KØBE NYT LIGGESTOLESTOF. KUN FÅ DAGE EFTER KOM EN FIN "ÆSKE" MED DET HELT RIGTIGE - KVALITET MMM. GLÆDER MIG NU TIL AT SY STOFFET TIL 2-3 GL. "INSTRUKTØRSTOLE".... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Der var lidt rod i lagerbeholdning og afsending af min ønskede dug, men utrolig venlig og høflig korrespondence hele vejen igennem, og en rigtig flot gave med i pakken som kompensation. Vil ikke tøve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en fin behandling vi fik, da det vi ønskede stod som udsolgt, blev det undersøgt om der var mere på lager, og man gav os tilbagemelding da der var- og en meget fin dialog.

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'ameublement et de décoration

Informations provenant de diverses sources externes

Engholm Textiles er en webshop, der sælger boligtekstiler til hjemmet. Vi har lagner i alverdens størrelser og farver, sengesæt i forskellige kvaliteter, lækre håndklæder i mange farver og meget mere!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,8

Tous les avis

27 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedition under et døgn

Hurtig ekspedition under et døgn. Pæn vare til pengene. Er hængt op nydelig

26 avril 2024

Kære Elisabeth,

Mange tak for din pæne anmeldelse af vores service og produkt. Det har stor betydning for os, at vores kunder er tilfredse med deres køb.

Noté 5 sur 5 étoiles

God pris og hurtig levering.

God pris og hurtig levering.

25 avril 2024

Kære Tina,

Mange tak for at tage dig tid til at anmelde os her på trustpilot. Det har stor betydning for os.

Kære Dorthe,

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at vores kunder har en god oplevelse med at handle med os.

Fin service

Fin service. Produktet var godt pakket ind

18 mars 2024

Kære Henriette,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at læse at du er tilfreds med vores service og håndtering af dine varer.

Kære dig,

Tak for at tage dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Det betyder meget at vores kunder er tilfredse med os og vores produkter.

11 mars 2024

Kære Henriette,

Tak for din anmeldelse. Hurtig levering er vigtigt for os, så dejligt, at du har haft en god oplevelse med dette.

Noté 4 sur 5 étoiles

En enkelt fejllevering

En enkelt fejllevering - men hurtig fin løsning på problemet.

8 mars 2024

Hej Kristian,

Mange tak for at give os en positiv anmeldelse trods fejl. Er glad for vi kunne finde en hurtig løsning.

Hurtig levering og godt produkt

Hurtig levering og godt produkt

29 février 2024

Kære Arne,

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at læse, at du er tilfreds med både levering og det købte produkt.

Fin behandling

27 février 2024

Kære Hedvig,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er vigtigt for os altid at finde en god løsning for vores kunder og jeg er glad for at det også lykkedes denne gang.

8 février 2024

Kære Jette,

mange tak for at tage dig tid til at anmelde din oplevelse med at benytte vores webshop. Det betyder meget for os.

Kære Jette,

Mange tak for din anmeldelse - det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Kære Birgitte,

Tak for at tage dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Det har stor betydning for os.

Rigtig god weekend.

Hurtig levering - super god vare 😊

10 janvier 2024

Kære Hanne,

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse. Tak for at tage dig tid til at skrive den. Det betyder meget for os.

Rigtig god weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og flotte varer…

Hurtig levering og flotte varer (stofservietter) i rigtig fin kvalitet.

14 décembre 2023

Kære Michelle,

Mange tak for at skrive en fin anmeldelse af din oplevelse med at handle hos os. Det betyder rigtig meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ærlig, venlig og hurtig service

Jeg bestilte bl.a. hvad jeg troede var store pyntepuder, men fik venligst straks ved ordreafgivelsen oplyst, at det var store hovedpuder, og blev spurgt, om jeg så stadig ønskede at afgive ordren. Det allerede betalte beløb fik jeg omgående refunderet. Det kalder jeg ærlighed og god service.

11 décembre 2023

Kære Dorte,

Mange tak for din positive beskrivelse af vores kommunikaiton. Det betyder meget for os med tilfredse kunder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker damask dug til fornuftig pris

Lækker damask dug til fornuftig pris. Hurtig levering

18 décembre 2023

Kære Jacob,

Mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af dit køb. Vi er glade for at du er glad for den købte dug.

Hurtig levring

Post til tiden

13 décembre 2023

Kære Gustav,

Tak for at tage dig tid til at anmelde os her på trustpilot.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus