Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte bl.a. hvad jeg troede var store pyntepuder, men fik venligst straks ved ordreafgivelsen oplyst, at det var store hovedpuder, og blev spurgt, om jeg så stadig ønskede at afgive ordren. Det... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

MULIGHEDERNE VAR MANGE FOR NETOP AT KØBE NYT LIGGESTOLESTOF. KUN FÅ DAGE EFTER KOM EN FIN "ÆSKE" MED DET HELT RIGTIGE - KVALITET MMM. GLÆDER MIG NU TIL AT SY STOFFET TIL 2-3 GL. "INSTRUKTØRSTOLE".... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Der var lidt rod i lagerbeholdning og afsending af min ønskede dug, men utrolig venlig og høflig korrespondence hele vejen igennem, og en rigtig flot gave med i pakken som kompensation. Vil ikke tøve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en fin behandling vi fik, da det vi ønskede stod som udsolgt, blev det undersøgt om der var mere på lager, og man gav os tilbagemelding da der var- og en meget fin dialog.

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'ameublement et de décoration

Informations provenant de diverses sources externes

Engholm Textiles er en webshop, der sælger boligtekstiler til hjemmet. Vi har lagner i alverdens størrelser og farver, sengesæt i forskellige kvaliteter, lækre håndklæder i mange farver og meget mere!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,8

Tous les avis

27 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

En god oplevelse

4 septembre 2023

Kære Mette,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

super god og hjælpsom service

super god og hjælpsom service, da jeg kontaktede dem pr. tlf. hurtig levering.

30 août 2023

Kære Henriette,

Mange tak for at tage dig tid til at skrive en fin anmeldelse her på trustpilot. Det har stor betydning for os.

Hurtig levering, fin vare

20 août 2023

Kære Trine,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at læse at du er tilfreds med både levering og den købte vare.

Rigtigt fine viskestykker

Rigtigt fine viskestykker, hurtig levering.

17 août 2023

Kære Tine,

Mange tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med dine produkter.

God og hurtig levering.

God og hurtig levering.
Varer passede til min forventning.

Kære Hanne-Grethe,

Mange tak for at tage dig tid til at anmelde dit køb hos os.
Vi er glade for, at varerne levede op til dine forventninger.

God kvalitet

God kvalitet - hurtig levering

Kære Anne,

Tak for din anmeldelse. Det har stor betydning for os at både kvalitet og levering var tilfredsstillende.

God og hurtig

God og hurtig, ekspedition. 🙂

3 août 2023

Kære Annette,

Mange tak for din anmeldelse - det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Nemt

Nemt og overskueligt at bestille, og meget hurtig levering

Kære Elin,

Mange tak for at anmelde din oplevelse med at handle hos os. Vi er glade for din positive feedback.

God oplevelse

God oplevelse. Hurtig og korrekt levering til en god pris.

2 août 2023

Kære Jette,

Mange tak for din anmeldelse her på trustpilot. Det er rart at læse at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flinke og rare folk at snakke med i…

Flinke og rare folk at snakke med i telefon, og sende mig et billede af det forhæng jeg gerne ville have på sms. Og hurtige dag til dag levering.

2 août 2023

Hej Karin,

Sikke en fin anmeldelse. Tak for den. Jeg er glad for at vi kunne hjælpe med at finde det forhæng du kunne bruge.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fint udvalg og super hurtig levering

Jeg har købt online flere gange og hver gang forløber købet og leveringen perfekt.

27 juillet 2023

Kære Mette,

Tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt at læse, at du kommer tilbage til vores shop. Det er jo nærmest den bedste anmeldelse at få.

Noté 5 sur 5 étoiles

Pakken blev afleveret af et venligt bud/chauffør!

GLÆDER MIG NU TIL AT SY STOFFET TIL 2-3 GL. "INSTRUKTØRSTOLE".
FORTSAT GOD SOMMER!

Kære Birthe,

Mange tak for at tage dig tid til at anmelde os her på Trustpilot, det betyder meget for os.

Vi vil elske at se dine nye gamle stole med nyt betræk.

med venlig hilsen

Alt var ok!

Alt var i orden!

Kære Susan,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at alt var som det skulle være.

Rigtig god dag,

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt meget godt og jeg er meget tilfreds…

Alt meget godt og jeg er meget tilfreds med lanerne og kundeservice.

Kære Irene,

Dejligt at læse din anmeldelse - mange tak for den.

Hurtig service!

Hurtig service!
Vare forsvarligt pakket og af en fin kvalitet!

Kære Karin,

mange tak for at tage dig tid til at anmelde os. Og hvor er det dejligt at læse, at alt gik som det skulle og at du er tilfreds med kvaliteten.

Nemt og hurtigt.

Kan godt anbefales. Gode priser og hurtigt levering.

10 juillet 2023

Kære Ahmad,

Tak for din anmeldelse og anbefaling - det betyder rigtig meget for os.

Kære Britta,

Tak for at anmelde os her på Trustpilot. Dejligt at se, at du er tilfreds med vores leveringstid - vi bestræber os altid på at levere til først kommende hverdag.

Noté 4 sur 5 étoiles

Alt gik som det var forventet

Alt gik som det var forventet. Pakken kom her som ønsket.

11 juillet 2023

Kære Alice,

Mange tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os. Og dejligt at det hele gik som det skulle.

Godt produkt

Godt produkt, god håndtering og hurtig levering.

10 juillet 2023

Kære dig,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at læse at det hele var som forventet og at du er tilfreds.

29 juin 2023

Kære Anna Lise,

Tak for din anmelde. Dejligt at du er tilfreds med leveringen.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus