Allt gick bra - rätt varor och snabb leverans. Men fick aldrig något beställningskvitto eller meddelande i PostNord appen att paketet skickats så det var två-tre dagar jag undrade om allt stod rätt ti... Voir plus

Får bekräftelse via mail att varor skickats, men efter nästan två veckor har fortfarande inga varor lämnats över till PostNord. Dessutom omöjligt att få kontakt med företaget. Pengarna har de dock set... Voir plus

Jag har inte fått mina produkter och dom har inte ens hört av sig. Betalning drogs på mitt kort, sen hände ingenting. Edit: Jag har nu fått mina produkter och det var inte Enlys fel, det var Postno... Voir plus

Super nöjd med min beställning! Beställde schampot på ons kväll och hämtade ut paketet på fredagen så mycket nöjd med leveransen. Håller med många andra att det är tråkigt att man inte får mailbekrä... Voir plus

1. Magasin de produits capillaires
  2. Magasin d'articles de coiffure pour hommes
  3. Grossiste en produits de beauté
  4. Magasin de cosmétiques
  5. Boutique de santé et beauté
  6. Parfumerie

Informations provenant de diverses sources externes

Enly.se erbjuder hårvård, hud och skönhet online ✅ Snabb leverans ✅ Bra priser ✅ Fri frakt ✅ Brett Sortiment ✅

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

515 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 64 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

4,2

Tous les avis

101 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hann förlika mig med att jag blivit lurad…

Fick ingen bekräftelse på beställningen, ingen information om leverans och ingen återkoppling då jag försökte få kontakt. Hade ställt in mig på att jag blivit lurad, då jag plötsligt fick ett sms om att varorna fanns att hämta ut hos närmaste ombud…

15 janvier 2025

Réponse de Enly.se

Vi beklagar verkligen att du upplevde bristande kommunikation kring din beställning. Vi har haft vissa problem med leveransen av orderbekräftelser till vissa epost-adresser, vilket kan vara orsaken.

Vi är glada att din beställning till slut kom fram, men vi förstår att detta inte var en bra upplevelse för dig. Vi tar till oss din feedback.

Kommunikation

Enligt bställningsbekräftelsen var en vara testad. 2 dagar senare skickades ordern utan att någon ny information om den restade varan gavs. Det var klarnas faktura som visade att beställningen var på väg. Frågetecken uppstod då fakturan var på hela beloppet trots att ni restat en vara. Nu kom hela beställningen så allt var bra!

12 janvier 2025
Avis spontané

Jag har inte fått mina produkter och…

Edit: Jag har nu fått mina produkter och det var inte Enlys fel, det var Postnord som aldrig skickade ut sms eller mejl om att mitt paket fanns att hämta hos ombud. Enly var hjälpsamma och skickade ut produkterna på nytt. Denna gång lyckades Postnord meddela mig och jag har nu fått mitt paket. Enly var hjälpsamma hela vägen. Ökar från en stjärna till 5.

6 janvier 2025

Réponse de Enly.se

Vi ser att din försändelse levererades till en utlämningsplats den 28 december och att aviseringar har skickats. Vi har även besvarat din fråga via e-post. Hör gärna av dig om du har fler frågor!

Money withdrawn before i even have got…

Money withdrawn before i even have got an invoice. Have not received any mail besides "how happy are you with your purchase". Not so happy as the only thing i know is that they withdrawn done money.....

Update: Changed to 3 stars after the trustpilot response and also a mail with an order confirmation.

3 janvier 2025

Réponse de Enly.se

Thank you for your feedback. Your order was activated as it was processed by us, and the payment depends on the option chosen at checkout (direct payment or invoice). Due to the holiday season, the shipping company has experienced delays, but we can confirm your order is on its way.

Feel free to reach out to us again if you have any further questions – we’re happy to assist!

Prisvärt och snabb leverans.

Prisvärt och snabb leverans.
Mycket nöjd

2 janvier 2025

Réponse de Enly.se

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både priset och leveransen. Välkommen tillbaka!

Bra produkt och köpupplevelse

Bra produkt och köpupplevelse. Kan med gott samvete rekommendera både produkten Nak och företaget Enly som levererade i god tid och som utlovat.

31 décembre 2024

Réponse de Enly.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både produkten och leveransen. Det är alltid vårt mål att leverera som utlovat. Vi hoppas få se dig som kund igen snart!

Snab leverans

Snab leverans bra.

1 janvier 2025

Réponse de Enly.se

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba leverans. Vi ser fram emot att få välkomna dig som kund igen snart!

Bra priser och bra produkter

27 décembre 2024

Réponse de Enly.se

Vi uppskattar verkligen dina 5 stjärnor! Det är alltid vårt mål att göra våra kunder nöjda, och vi är så glada att vi lyckades. Tack för att du valde oss!

Snabb leverans.

17 décembre 2024

Réponse de Enly.se

Wow, tack för dina 5 stjärnor! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med din upplevelse. Vi hoppas få se dig igen snart!

Sjukt snabb leverans och bra pris!

Sjukt snabb leverans och bra pris!

12 décembre 2024

Réponse de Enly.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt köp och uppskattar den snabba leveransen. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att fortsätta erbjuda en hög servicenivå.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart!

Svarar ej på mail

Jag hade problem med min order, den hade skickats fel, och jag mailade utan att få svar. Jag fick dock länk till denna undersökning.

13 décembre 2024

Réponse de Enly.se

Tack för din feedback. Vi är glada att du fick svar på ditt supportärende och att din order levererades inom tre vardagar från köpetillfället. Vi hoppas att du är nöjd med dina produkter!

Vi är också glada att din eftersändningstjänst fungerade som planerat i samband med din flytt. Samtidigt beklagar vi att din gamla adress användes vid köpet, vilket kan ha orsakat förvirring.

Vi strävar alltid efter att vara så snabba som möjligt, men ibland kan högt tryck påverka svarstiderna. Hör gärna av dig om du har fler frågor – vi finns här för att hjälpa!

Expressbetalning på 9 dagar?

Om jag beställer en vara den 8 december och betalar extra för expressfrakt och erhåller varan den 13 december så tycker jag att det är jättedåligt. Flera av de jag handlar med levererar på 1 till 2 dagar utan express men eftersom detta skule vara presenter så ville jag försäkra mig om att det skulle gå fort. MYCKET BESVIKEN!!!

13 décembre 2024

Réponse de Enly.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar om leveransen inte upplevdes som förväntad.

Enligt vår spårningsinformation skickades din beställning måndagen den 9 december, eftersom inga försändelser hanteras på söndagar. Redan den 10 december var varan tillgänglig för upphämtning, vilket innebär att den ankom inom 1 arbetsdag. För att visa god vilja och vårt engagemang i att du ska känna dig nöjd som kund, har vi valt att ersätta fraktkostnaden.

Vi tar dina synpunkter på allvar och strävar alltid efter att förbättra våra rutiner för att ge våra kunder en positiv upplevelse. Vi hoppas få möjlighet att möta dina förväntningar fullt ut vid ett kommande köp.

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans, mycket bra priser och väl paketerat. Rekommenderas varmt!

21 novembre 2024

Réponse de Enly.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse hos oss! Det gläder oss att höra att du uppskattar den snabba leveransen, de fördelaktiga priserna och vår noggranna paketering. Din rekommendation betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera på en hög nivå.

Varmt välkommen tillbaka!

En savoir plus sur les différents types d'avis.