Banner for Epassi.se

Epassi.se Avis

1 287
TrustScore 4 sur 5

4,0

Hemsidan funkade tyvärr inte men appen funkade smärtfritt. Jag ville köpa ett årskort men sista steget funkade inte på hemsidan. Ringde kundtjänst men de klagade på systemfel. Försökte olika tider me... Voir plus

Jag kunde inte utnyttja rabatten för man kunde bara handla ordinarie priset och jag tyckte att det inte var bra. Och jag kan inte betala hela året på min gym abonnemang det kan man bara göra om man k... Voir plus

Dåligt utbud. Svårt att hitta i appen. När man går tillbaka får man skriva om allt. Rörigt. Fast jag loggat in och skrivit min plats fick jag förslag i andra städer. Vid frågor via chatten så var d... Voir plus

Fick en för mig värdefull påminnelse att jag hade en summa på mitt konto att använda. Tidigare har jag en upplevelse av att det var krångligt med betalningen - men den här gången gick allt väldigt sm... Voir plus

1. Service d'administration des entreprises
  2. aussi dans
  3. Service de paiement
  4. Services aux entreprises

À propos de Epassi.se

Förmåner som får arbetslivet att kännas bättre.

Epassi samlar Sveriges mest använda personalförmåner i en och samma plattform – helt digitalt, skattefritt och utan krånglig administration.

Vi gör det enkelt för arbetsgivare att investera i sina medarbetares välmående, och smidigt för anställda att nyttja sina förmåner utan att ligga ute med egna pengar.

Epassi är helt i linje med Skatteverkets riktlinjer och används till:

Friskvårdsbidrag – digitalt friskvårdsbidrag utan kvitton och utlägg. Smidigt, digitalt, jämställt och miljövänligt.

Lunchförmån – förmånen som uppskattas varje dag, av alla. Subventionerade luncher via Epassikortet, på era villkor.

Cykelförmån – den mest efterfrågade förmånen och 100% kostnadsneutral för dig som arbetsgivare.

Vi hjälper:

Arbetsgivare – ge mer, gör mindre. Sänk trösklarna, öka användningen och minska manuell hantering. Med Epassi får dina medarbetare enkel tillgång till friskvårdsbidrag, cykelförmån och lunchkort direkt i mobilen.

Anställda – dina förmåner. Ditt välmående. Ditt Epassi. Använd ditt friskvårdssaldo, betala luncher, träna, cykla – direkt tillgång i mobilen.

Förmånspartners – få nya kunder utan krångel. Inga systemkrav, inga förskott. Bara fler betalande kunder direkt i din verksamhet.

Epassi är Nordens ledande plattform för friskvård, lunch- och måltidsförmån samt förmånscyklar. Vi skapar hälsa och välmående i arbetslivet.

1M

Vår hemsida För arbetsgivare För anställda För leverantörer FAQ & Support

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

17 septembre 2026

Hej Sanja,

Kul att höra! Tack för att du delar ☺️

Epassi-teamet

Gick snabbt och smidigt att köpa…

Gick snabbt och smidigt att köpa friskvård via Epassi. Slippa att krångla med kvitton

Réponse de Epassi.se

Vad härligt att höra, precis så vi vill att det ska kännas☺️

Enkelt o smidigt

Enkelt o smidigt

17 septembre 2026

Réponse de Epassi.se

Tack för att du delar☺️ Vi ses i appen!

Krångligt bokningssystem

Krångligt bokningssystem.
Många bra terapeuter som inte är anslutna till Epassi och därför inte går att boka. Trots att de utför friskvård.

9 août 2026

Hej Elin,

Epassi vill ständigt utöka sitt leverantörsnätverk, du får gärna gå in och tipsa oss om en leverantör du saknar på länken nedan ☺️

Enkelt och mycket smidigt

Enkelt och mycket smidigt!
Mycket användbar service.

Hej Tess,

Så härligt att höra att det fungerar smidigt ☺️ Vi ses i appen framöver!

Epassi-teamet

ePassis höga avgifter ger mindre friskvård

ePassi tar höga avgifter och förenklar väldigt lite för kunden. För de som erbjuder tjänster tar ePassi större delen av vinsten vilket gör att priserna höjs onödigt mycket för att ePassi skall få in sina pengar och leverantören skall klara sig. Resultatet är att kunderna får mindre friskvård för sina pengar.

Hålla på och köpa i ePassis app eller rapportera ett kvitto i en annan app är helt likvärdigt för mig som kund och inte värt att får betydligt mindre mängd friskvård för mina pengar.

Hej Ulrik,

Det stämmer att vi tar en serviceavgift från våra leverantörer, som täcker bland annat administration, betalningshantering och marknadsföring. Det är dock inte okej att leverantörer tar ut ett högre pris via Epassi än normalt, det strider mot vår policy.

Om du har sett exempel på detta hör vi gärna mer. Hör av dig via chatten på epassi.se så tittar vi på det.

Stay away from Epassi.

Stay away from Epassi.

For the love of your employees, stay away from this truly awful friskvårds-supplier. Look at their google reviews if you don't believe me. You can't upload receipts, as every single other provider does. My gym membership would increase its cost by 33 % in order to work with epassi. The friskvård would only pay for 5,75 months instead of 7,5 months membership as they require you to go via their underdeveloped app.

My money will now burn inside instead of being used to pay for my gym membership this year.

14 septembre 2026
Avis spontané

Hi Daniel,

Thank you for reaching out. On the receipt question: purchases at connected suppliers need to go through the Epassi app. That's by design so employees don't have to pay out of pocket and chase reimbursements.

On the pricing: suppliers connected to Epassi are not allowed to charge Epassi users higher prices. If your gym is doing that, we'd like to know. Please reach out via the chat on epassi.se so we can look into it.

Best regards,
The Epassi team

Réponse de Epassi.se

Kul att höra att det fungerar smidigt för dig!

Epassi-teamet

Det som gjorde bra upplevelse är att…

Det som gjorde bra upplevelse är att kunna få betala gymavgiften hela året på en gång via eppasi, mycket smidigt.

Réponse de Epassi.se

Härligt att det gick smidigt att betala hela året på en gång ☺️ Lycka till på gymmet!

Mycket professionellt behandling

Mycket professionellt behandling. Fick riktig skönt avkoppling.

Hej Nadejda,

Vad kul att du hittat friskvård du gillar! ☺️

Funkar bra

Funkar bra, inga problem.

Hej Sari,

Kul att höra att det rullar på som det ska. Tack för ditt betyg! ☺️