Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, de ringede til mig kort efter min bestilling, da det så ud som jeg havde lavet en fejl. Rigtig fedt at de er opmærksomme på den slags, de skaffede også varerne hjem hurtigere end de førs... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Erik Larsen og Søn havde lige præcis de vægmonteringsbeslag jeg havde fantaseret om jeg ville have. Super fed kvalitet - godt kram som man siger. Og levering var super hurtig. Kan varmt anbefale!

Noté 5 sur 5 étoiles

gode produkter inden for modulær gelænder og rørbære systemer samt normalt mange vare på lager . og god service har brugt dem i mange år. samt anbefalet dem til mange hvis de syntes at opsvejst gelæn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle bruge en "NewYorker" garderobe og fandt Clarrods galvaniserede fittings hos Erik Larsen&Søn. En mail-forespørgsel blev lynhurtigt besvaret. Der er rigtig mange forskellige dele, men en genial... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Marché de gros

À propos de Erik Larsen & Søn

Écrit par l'entreprise

DIN STÅLSPECIALIST

Vi leverer højt humør, fleksible profilsystemer, stålsamlinger, rør og fittings til hele landet. Markedets bedste priser på kvalitetsprodukter fra Unistrut, KeeSafety og Lindapter samt vores egne Clarrods Clamps.

Stort udvalg | Gode priser | Stykvis eller kolli | Tilskæring på mål

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,8

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk service

Vi kom ind med håbet om at finde lige de ting vi manglede til at kunne sætte hjul på vores trækvogn. Cecilie forstod med det samme hvad vi havde brug for og fandt det til os🙌 tak for rigtig god service

30 juillet 2025
Avis spontané

Réponse de Erik Larsen & Søn

Tak for anmeldelsen, Randi. Og tak fordi du ligesom vi synes, at Cecilie er femstjernet! God fornøjelse med vognen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Godt pakket ind. Det levederede stemmer med det bestilte.

16 juin 2025

Réponse de Erik Larsen & Søn

Tusind tak for anmeldelsen, Benjamin. God fornøjelse med projektet.

Anbefales

God hjælp til at finde det rette produkt og hurtig levering

13 juin 2025

Réponse de Erik Larsen & Søn

Tak for anmeldelsen, Nanna. Godt at vi kunne hjælpe dig på vej.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, og perfekt galvaniseret

6 juin 2025

Réponse de Erik Larsen & Søn

Tak for anmeldelsen, Steen. God fornøjelse med projektet.

God oplevelse

God hurtig ekspedition

2 juin 2025

Réponse de Erik Larsen & Søn

Tak for stjernerne, René.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering - meget fin hjælp ved bestilling, tak

7 mai 2025

Réponse de Erik Larsen & Søn

Tak for anmeldelsen, Ib. God fornøjelse med projektet!

God overskuelig webshop, hurtig

God overskuelig webshop. Superhurtig. Bestilte online ved middagstid mandag og varen ankom til pakkeshop tirsdag middag

22 avril 2025

Réponse de Erik Larsen & Søn

Tak for handlen - og stjernerne, Kim.

SÅDAN.

Utrolig venlig og hurtig betjening på trods af meget lille ordre. Service i TOP!

22 avril 2025

Réponse de Erik Larsen & Søn

Tak for stjernerne og de pæne ord, Bjørn.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ekstrem dårlig og uforskammet…

Ekstrem dårlig og uforskammet tilbagemeldinger på deres chatbot.

Jeg starter med at kritisere deres svar, fordi svaret er forkert eller mangelfuldt. Det kunne jeg jo regne ud ved bladre i deres produkter. Jeg tror så, jeg taler med en algoritme, fordi der står 'agenten skriver en besked' i bunden, selvom der også står 'Maria' for oven. men svaret virkede mekanisk, og derfor var jeg ikke særlig høflig overfor, hvad jeg troede var en algorime. Da jeg så finder ud af, at det rent faktisk er et menneske, ændrer jeg helt stil, og giver en positiv smiley. Derefter få jeg en chef igennem på botten, der i mine øjne sviner mig til. Her kan du se Strengen af tekst, hvis den ellers kan stå der:

...NÅ, jeg kan desværre ikke kopiere strengen ind. Så I må nøjes med at tro på, hvad jeg har skrevet.

26 mars 2025
Avis spontané

Réponse de Erik Larsen & Søn

Hej Kim, tak for din anmeldelse. Jeg undersøger sagen og vender tilbage hurtigst muligt.

---
Hej igen Kim, jeg har nu læst chatstrengen igennem, og for mig at se viser den jo med al ønskelig tydelighed, at det stadig er meningsfuldt at minde sig selv (og hinanden) om udtrykket: "assumptions are the mother of all fuck-ups".

Vi kan alle blive bedre til at sætte vores formodninger og antagelser til side for en stund - og tage imod feedback med et åbent sind.

Vi bruger ikke en bot i vores chat - vi svarer personligt på alle henvendelser - og jeg tror heller ikke, at vi kommer til at lade en bot regere i min levetid.

Vi lever af - og for - at yde en god service i butikken, på chatten, telefonen og på mail. Og det er heldigvis også den oplevelse, som langt, langt de fleste af vores kunder har af os. Som du kan se her på Trustpilot, så har vi ud af vores 275 anmeldelser fået 4 anmeldelser (inkl. din) med mindre end 4 stjerner (2 x tre stjerner, 1 x to stjerner og så din ene stjerne).

Jeg beklager, at hverken du eller mine kolleger i den aktuelle sag har fået en god oplevelse.

Team Erik Larsen & Søn, René Borup

P.S. Jeg har undersøgt om vi kan tilpasse teksten "agenten skriver en besked", men det er desværre ikke muligt.

P.S. P.S. Jeg tager gerne en snak med dig over telefonen (+45 43 96 78 11), hvis du ønsker det.

10 mars 2025

Réponse de Erik Larsen & Søn

Tak for stjernerne Ole, God fornøjelse med byggeprojektet.

13 janvier 2025

Réponse de Erik Larsen & Søn

Tak for anmeldelsen, Marie. God fornøjelse med byggeprojektet.

Super kundeservice

Har handlet flere gange hos Erik Larsen & Søn. Super god kundeservice. Gik min seneste ordre igennem, fandt en fejl og ringede mig op, så vi kunne finde en løsning. Ikke mange steder man prøver det.

8 janvier 2025

Réponse de Erik Larsen & Søn

Tak for anmeldelsen, Simon. Du er altid velkommen. Vi gør, hvad vi kan for at holde serviceniveauet lige så højt, som da vi startede biksen i 1939!

Varen kom meget hurtigt

Varen kom meget hurtigt. God information undervejs. Varen var pakket godt ind.

8 novembre 2024

Réponse de Erik Larsen & Søn

Tak for stjernerne, Anders. God fornøjelse med projektet.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus