God service, de ringede til mig kort efter min bestilling, da det så ud som jeg havde lavet en fejl. Rigtig fedt at de er opmærksomme på den slags, de skaffede også varerne hjem hurtigere end de førs... Voir plus
L'entreprise a répondu
Erik Larsen og Søn havde lige præcis de vægmonteringsbeslag jeg havde fantaseret om jeg ville have. Super fed kvalitet - godt kram som man siger. Og levering var super hurtig. Kan varmt anbefale!
L'entreprise a répondu
gode produkter inden for modulær gelænder og rørbære systemer samt normalt mange vare på lager . og god service har brugt dem i mange år. samt anbefalet dem til mange hvis de syntes at opsvejst gelæn... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skulle bruge en "NewYorker" garderobe og fandt Clarrods galvaniserede fittings hos Erik Larsen&Søn. En mail-forespørgsel blev lynhurtigt besvaret. Der er rigtig mange forskellige dele, men en genial... Voir plus
Écrit par l'entreprise
DIN STÅLSPECIALIST
Vi leverer højt humør, fleksible profilsystemer, stålsamlinger, rør og fittings til hele landet. Markedets bedste priser på kvalitetsprodukter fra Unistrut, KeeSafety og Lindapter samt vores egne Clarrods Clamps.
Stort udvalg | Gode priser | Stykvis eller kolli | Tilskæring på mål
Hovedvejen 219, 2600, Glostrup, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super hurtig levering igen igen. Og alt som det skulle være.

Réponse de Erik Larsen & Søn
De har et stort udvalg, er super flinke til at rådgive,
Jeg bestilte på nettet og kunne hente 4 timer senere, varerne var klar, og de havde så meget overskud at de hjalp mig ud til bilen.

Réponse de Erik Larsen & Søn
Firmaet: Erik Larsen & søn har jeg handlet med i over 20 år.
De er altid hjælpsomme, fleksible og ikke mindst hurtige mht. ordre leveringer!
Har kun positive og rosende ord at sige om firmaet samt staff!

Réponse de Erik Larsen & Søn
bestilt 2*6meter 60mm rør. Alt var som det skulle være. super hurtig levering :) helt sikkert et sted jeg køber igen.

Réponse de Erik Larsen & Søn
Vi havde akut behov for nogle bestemte firkantskiver, og i var meget behjælpelige med at få sendt dem afsted, så vi kunne have dem tidligt næste morgen.

Réponse de Erik Larsen & Søn
Udsøgt betjening selvom jeg ikke skulle have ret meget.
Det minder om en rigtig god gammeldags isenkræmmer anno 19xx, som der ellers ikke findes mere.

Réponse de Erik Larsen & Søn
God webshop, tydelig sammenhængende produkter, fair priser. Du kan handle privat. Kundeservice fulgte op telefonisk, da fragtmanden ikke kunne sætte varer uden underskrift, så sørg for at markere dette ved ordren.

Réponse de Erik Larsen & Søn
Bestillingen var nem og lige til på shoppen. Hurtigt klar til afhentning.