Kæmpe anbefaling herfra! Vi spillede Da Vinci-rummet hos Escaperoom by Midgaard, og det var en virkelig fed oplevelse fra start til slut. Allerede da vi blev mødt af Marcus i fuld karakter, va... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde et team event, hvor vi prøvede Sherlock Holmes rummet. Det var en fantastisk sjov og god oplevelse. Vores værter Lasse og Kassandra var virkelig skønne og lagde sig virkelig i selen for at s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Did the escape room at nyhavn location during a Bachelor party, the room was super fun and Karoline was an awesome host!
My 4th Escape Room experience, and Downfall by Midgard bet them all! 🤩 Soooo immersive with a live actor guard watching us!! I freaked out at times with fear of being caught. Excellent soundtrack... Voir plus
Danmarks mest udfordrende Escape Room i København! Luksuriøst Escape Game på Østerbro og i Nyhavn - perfekt til teambuilding, polterabend og familie/venner. På Østerbro kan du opleve Europas største Escape Room lokation med 16 escape rooms. Her har vi Da Vinci, Sherlock, Outbreak og det internationalt anmelderroste Downfall. I Nyhavn kan du opleve "Det Store Kup" samt Outdoor Escape.
Aldersrogade 6A, 2100, København Ø, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Jeg holdt teambuilding/firmafest hvor vi startede i Da Vinci escape rummene.
Min store ros til Dino og Marcus, som formåede at skabe en fantastisk stemning og selv holde en gruppe 13-15 årige tøser underholdt.
Det vil vi helt klart gøre igen.

Réponse de ESCAPE ROOM by Midgaard Event
Downfall var en ny og anerledes oplevelse end mange tidligere rooms, men den medarbejder der spillede ‘Sacha’ gjorde det til en top2 oplevelse af alle de rooms, vi har spillet.
Hun havde en fantastisk balance i sin karakter og den smule hjælp, der skulle bruges - vi snakkede om det hele turen hjem - totalt månedens medarbejder!
Vi gav så omvendt hende en afslutningen nok vil mindes længe, da et operations-ar sprang op og ‘Sacha’ pludselig var sygehjælper mm…
Tak for en på alle måder mindeværdig aften og oplevelse… 5 stjerne er desværre maximum, da ‘Sacha’ fortjener +10 stjerner ❤️

Réponse de ESCAPE ROOM by Midgaard Event
Super fedt Escaperoom, flot rum med spændende gåder. Introvideo og skuespillere der gjorde oplevelsen endnu mere federe og autentisk. Vil helt klart anbefale til andre 🌸

Réponse de ESCAPE ROOM by Midgaard Event
Fedeste tur med gutterne, vi var på Da Vinci gåden sammen, som vi tog på expert. Dino, som spillede munk i opgaven, var mega cool, og skabte rigtig god stemning omkring os og gode forudsætninger for, at vi fik en fantastisk oplevelse! Kan klart anbefales!

Réponse de ESCAPE ROOM by Midgaard Event
Fedeste optur nogensinde, værten Dino gjorde det virkelig fedt og levende at skulle redde kloden. Kan stærkt anbefales.
Maria var mega flink, god til at leve sig ind i rollen og at give de rigtige hints. Da Vinci ordnen kan bestemt anbefales
De 5 stjerner gives til personalet for smil og overskud til at hjælpe. Vi takker for at vi nåede koncerten med Coldplay. Næste gang vi er i København skal vi nok komme forbi og løse en gåde :-)
Sjælent god oplevelse fra start til slut. Mit datter holdt sin 14 års fødselsdag hos escape room-og drenge som piger elskede det. Personale er super engagerede - fra rådgivning af hvilket rum til under selve oplevelsen. Kan varmt anbefales-der plages allerede om at prøve igen
Jeg var til Escape Room for nylig hos Midgaard Event. Det var kun mit andet besøg i et escape room, og nej, hvor var det fedt! Fantasien er helt utrolig, og man føler sig hensat til en anden tidsperiode. Kan kun anbefales! 5 stjerner herfra! Helt sikker ikke min sidste oplevelse hos Midgaard Event :-)
Super sjov oplevelse. Ida som spillede Sacha var virkelig dygtig og gjorde oplevelsen rigtig god. Vi kommer helt sikkert tilbage og prøver et af de andre rum.
Fantastik set up, med udfordrende opgaver for at løse mysteriet. Kræver samarbejde i gruppen og kan klart anbefales. Både til venner/familie og ikke mindst firma event
Vi havde en mega skæg og udfordrende aften hos Escape Room by Midgaard Event. Kommer gerne igen 😎🥳
Vi var nye som ‘gamle’ kollegaer inde og skulle løse Sherlock Holmes mysteriet. Vi blev godt rystet sammen og fik grint en masse. Virkelig godt setup, godt tilpasset i forhold til ledetråde 🤩 sjovt og mystisk.
Vi fik en fin og skøn velkomst af Camilla, som gjorde det nemt hurtigt at leve sig ind i verdenen. Skøn komik ! Skal jeg afsted igen, bliver det her igen.
Spændende gåder, lige tilpas hjælp og venlige mennesker. Fed oplevelse for både store og små!
Super fedt rum vi var i, vi var en famile afsted så vi havde købt en med to rum, hvor vi skulle samarbejde til sidst, mega fede omgivelser, og generelt mega gennemført.
Kæmpe anbefaling herfra:)
Fantastisk oplevelse. God indlevelse fra munkene, rummene er opdaterede, god modtagelse og med mulighed for at købe drikkevarer både før og efter oplevelsen.
Siff, Marcus og Camilla var så fantastiske.
Rigtig god oplevelse, gennemført og udfordrende.
Meeeen, man mødes af en møg-beskidt trappe, der var ingen the-vand, og kaffen var lunken. Så derfor kun fire stjerner. Vi blev ellers meget godt taget vare på af «munkene», som gav os små hints når vi var gået i stå. Rigtig godt fundet på.
Super fedt escape room. Vi havde Poppy som instruktør vi fik fremragende instrukser. Kan anbefales 🙂
En savoir plus sur les différents types d'avis.