Købte Udendørs kattehus med vejrbestandigt tag og platforme til 2.000 kr. Kvalitet og pris hænger slet ikke sammen. Burde koste det halve. Kan ikke anbefale at købe til prisen.

Jeg skrev forkert e-mailadresse på min ordre og har derfor ikke fået opdateringer på mit køb, men det har været komplet umuligt at få kontakt til e-store. Firmaet svarer hverken på telefon eller på... Voir plus

Hjemmesiden reklamerer med levering i hele Danmark. Men uanset hvilken adresse der så skrives, så kan der så pludselig ikke leveres. Kunne så heller ikke vælge et pickuppoint eller noget andet. Øh h... Voir plus

Jeg bestilte et Royalty Line-gryde­sæt i “vinrød” på CDON.dk (solgt af eStore), men farven jeg modtog var helt anderledes – kobber/bordeaux i stedet for den klare røde farve på billederne. Jeg k... Voir plus

1,5

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

41 avis

Både godt og øv

Jeg købte et smykke skab. Men billeder passer ikke med hvad man for. 4 billeder på varens siden, hvor produkt ikke er enes.

Så derfor 3 stjerner- da de ikke lever op til hvad man tror man for. Og fordi billeder er forskellige.

Dog vil jeg sige, at jeg fik god behandling af kundeservice.
Selvom det var svensk. Men det gik.

Det virker til at vare på denne hjemmeside er “Cina”’ting som dem fra SHEIN og tamu.

26 février 2024

Du for ikke det du bestiller

Jeg købte 2 gange 168 twin tusser gennem cdon men blev leveret fra EStore. En 3. Del Af tusserne i begge kasser virkede ikke. De lå hulter til bulter i kassen, og der manglede to tusser og en stor håndfuld var slidte i hver og en enkelt tus var smurt ind i klistret stads. Jeg skrev og de kunne kun give mig prisen på den ene tilbage mod at jeg så kunne beholde de resterende der virkede perfekte. De svarede hurtigt og de forsøgte at hjælpe. Men det er simpelthen ikke i orden at man ligger inde med produkter der ikke virker. Det er heller ikke iorden at de slet ikke tilbyder en fuld refundering af begge sæt. Jeg skrev at jeg ville have en fuld refundering og at de skulle sende en label så jeg kunne sende tusserne tilbage. Men det kunne de ikke tilbyde. Cdon for besked fra mig om at de nok bør overveje at afslutte samarbejdet med EStore.

1 septembre 2023

Købte 2 vinkarafler

Købte 2 vinkarafler, de ankom i 1000 stykker, fordi de kun var pakket ind i et stykke plast. Hvem er så dumme at sende glas unde beskyttelse, det er Estore Nu. Virkelig dårlig måde at behandle varene på. Handler aldrig mere med dem.

2 juin 2023

Jeg har tidligere skrevet om min spand…

Jeg har tidligere skrevet om min spand hvor lukke mekanismen ikke virkede efter 14 dage ved alm. brug.
Jeg må sige at servicen efterfølgende har været helt i top jeg har modtaget en ny spand uden beregning samt 10% nedslag på regningen. 👍

1 mars 2023

Dårlig kvalitet

Købte nogle packing cubes, og tænkte at alt var fint, da levering osv gik perfekt. Dog gik stort set dem alle i stykker indenfor de første dage på min 3 måneders rejse. Mega øv, når de ikke kan det, som de er beregnet til.

1 janvier 2023

Købte to sammenklappelige tasker.

Købte to sammenklappelige tasker.
Meget fin og hurtig levering.
Super dårlig Kina kvalitet. Havde ikke forventet luksus, men det var meget ringere end forventet desværre.

5 janvier 2023

Jeg har lige modtaget min pakke

Jeg har lige modtaget min pakke, jeg havde bestilt en hulahopring med vægtbold. Kan kun sige at jeg er yderst tilfreds. Den ser ud som forventet, og virker som den skal, og jeg modtog den allerede efter 2 dage. Så jeg vil bestemt handle der igen 👍

17 juillet 2022

Mega god handel

Jeg bestilte en shell halskæde, og jeg er mega positivt overrasket! En mega billig pris til et mega fint produkt. Det var kun en god handel. Varen kom super hurtigt (efter 2 dage) vil klart anbefale det :D

22 juin 2022

Jeg købte en juicer fra eStore.nu…

Jeg købte en juicer fra eStore.nu prisen var meget billigere sammenlignet med andre butikker, jeg anbefaler denne butik, og det bedste er, at uden forsendelse omkostning selvom min ordre var under 250kr

I bought a juicer from thee.Store.nu price, it was much cheaper compared to other stores, I recommend this store and the best thing is that without shipping cost even though my order was under 250kr

30 avril 2022

Hurtig levering og intakte varer. Tilfreds

Var lidt skeptisk for at handle her da anmeldelserne var noget blandet. Valgte at prøve lykken da det drejede sig om to par blue light briller. Bestilte dem natten til torsdag og de var her fredag morgen i postkassen. Varerne var intakt og grunden til at der ikke er 5/5 stjerner er fordi det ene par briller var fedtet, som om de har været prøver/rørt ved før. Så jeg er overall tilfreds.

24 avril 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit