Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Vorige week ging onze vaatwasser spontaan kapot. En deze week ineens de oven. Vanaf het eerste contact erg slecht geholpen. Gevraagd om beschrijvingen hoe een onderdeel vervangen kan worden en wat het... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanaf dag 1 niet tevreden,loste poeder van sun niet op in onze vaatwasser.Etna leverancier contact gehad,klant niet tevreden,lossen wij dit op.Binnen half uur geregeld,om te kiezen naar ander apparaat... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électroménager

Écrit par l'entreprise

Wie is er niet opgegroeid met ETNA in de keuken? Het Nederlandse keukenmerk ontwikkelt en produceert al meer dan 165 jaar keukenapparatuur met de Nederlandse huizen en bewoners in het achterhoofd. Of je nu op zoek bent naar een kookplaat of een koelkast, bij ETNA ben je aan het goede adres. ETNA staat voor kwalitatieve betaalbare keukenapparaten die niet alleen functioneel zijn maar ook verrassend vernieuwend. Met onze trendy product designs maken we de droomkeuken voor iedereen bereikbaar!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 73 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Probleem verholpen door tweede monteur

De tweede monteur heeft de oorzaak van het probleem opgespoord en dit direct verholpen.

15 avril 2026

Beste heer / mevrouw,

Jammer natuurlijk dat er een defect was, maar fijn dat de monteur het heeft kunnen verhelpen.
We willen je bedanken voor het schrijven van deze review en wensen je weer veel plezier van je apparatuur!

Noté 5 sur 5 étoiles

Monteurs van ATAG (ETNA) zeer deskundig en vriendelijk.

Monteurs van ATAG (ETNA) zeer deskundige
ATAG staat voor Competentie en Kwaliteit

Bestet Marco,

Bedankt voor deze 5 sterren review. Goed om te lezen dat de monteurs naar jouw mening competent en deskundig zijn.
We wensen je veel plezier van je apparatuur!

Noté 1 sur 5 étoiles

de aftersales vind ik zeer slecht na…

de aftersales vind ik zeer slecht na mailwisseling met een klacht binnen de garantietermijn reageert men niet meer op mails

16 avril 2026

Beste heer/mevrouw Schreurs,

Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de aftersales zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. We betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is.

Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan je contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen sturen in een DM of naar webcare@atagbenelux.com?

Groet,
Linda

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima oplossing voor defecte inductieplaat

Prima telefonisch geholpen om een passende oplossing te vinden voor onze defecte kookplaat. Uiterst vriendelijk geholpen en direct de juiste gegevens aangepast in de portal, dat ging helaas fout. Voordeel van Etna is dat je ze kan bellen en het nummer direct beschikbaar is en geen AI gesprek voert.

8 avril 2026

Beste Rene,

Bedankt voor deze mooie 4 sterren review.
Fijn om te lezen dat je prettig te woord bent gestaan door onze collega's.

Groet,
Linda

Fijn apparatuur

Fijn apparatuur, betaalbaar en goede service.

15 avril 2026

Beste Ada,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze apparatuur en service. 😊

Goeie ervaring met Etna

Goeie ervaring met Etna. De monteur heeft ons goed geholpen en was duidelijk en eerlijk. Onze pannen bleken het probleem te zijn. Helaas was dit niet eerder bekend. Mocht je professionele pannen hebben gebruik het dan niet op de instapmodel inductieplaat van ETNA. Dan heb ik het over de Meyer 7 serie. Deze veroorzaken kortsluiting, omdat de onderdelen daar niet sterk genoeg voor zijn.

Beste Colin,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de monteur je goed heeft geholpen en duidelijk advies heeft gegeven. Jammer dat het probleem bij de pannen lag en dat dit niet eerder bekend was, maar goed dat het nu is opgelost. 👍

Snelle service

Snelle service, kwaliteit en goede prijzen!

14 avril 2026

Beste Dave,

Bedankt voor je review. Fijn dat je blij bent met onze service, de kwaliteit en de prijzen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Na de eerste reparatie welke niet helemaal goed verliep…

Na de eerste reparatie welke niet volledig goed verliep werd een andere monteur (George) gestuurd die het in een handomdraai voor elkaar kreeg.

Beste Peter,

Bednakt voor het schrijven van deze review. Jammer dat het defect tijdens het eerste bezoek niet verholpen werd, maar fijn dat het vervolg bezoek succesvol is verlopen!
We wensen je weer veel plezier van je apparaat.

Wat een bagger bedrijf

Wat een bagger bedrijf! Je mag dagen wachten op een bel-afspraak met de monteur. Klantenservice is slecht te verstaan.. nog geen klap verder.. top! Not.....

8 avril 2026

Beste heer / mevrouw,

Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de apparatuur en onze service zo teleurstellend is. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. We betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan je contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen naar webcare@atagbenelux.com?

Ellende met etna kookplaat

Wij hebben een inductie kookplaat van 820 euro gekocht , en het is 2 jaar ellende. Er zijn al 4 monteurs geweest , je moet heel lang wachten tot ze een plekje hebben . De helft van de 2 jaar niet of maar een paar zones kunnen gebruiken, ik dacht dat jullie voor goede kwaliteit en betrouwbaarheid stonden. Maar niks daar van !als je dit doet bij klanten ,
Ze 2 jaar lang laten aanklungelen met een slechte kook plaat. In week 1 was hij al stuk. En dan roepen garantie is verlopen, maar uit coulance sturen wij onze 4de monteur . Maar dan houd het op , kortom ik koop nooit meer etna slechte service!!!

7 avril 2026

Beste meneer/ mevrouw Burgers,

Bedankt voor je review. Heel vervelend dat je zoveel problemen hebt gehad met je kookplaat en dat de service niet naar wens is verlopen. Als we nog wat voor je kunnen doen mag je een mail sturen naar webcare@atagbenelux.com met je gegevens en een kopie van je review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel en vriendelijk geholpen.

1 avril 2026

Beste,

Bedankt voor deze 5 sterren review. Wat fijn om te lezen dat je snel en vriendelijk bent geholpen. We wensen je veel plezier van je apparatuur!

Vaatwasser binnen 1 jaar defect – garantie onterecht afgewezen

Mijn vaatwasser (ETNA/ATAG) is binnen één jaar na aankoop defect geraakt door roestvorming rond het zoutreservoir, wat heeft geleid tot lekkage. Dit is een ernstig gebrek dat bij normaal gebruik niet mag voorkomen.

Tijdens het monteurbezoek werd mondeling aangegeven dat het probleem onder de garantie zou vallen. In het rapport en de verdere communicatie wordt dit echter ineens aangemerkt als “gebruikersfout” door corrosie van onthardingszout.

Ik heb het apparaat normaal gebruikt en uitsluitend geschikt vaatwasserzout toegepast. Er is door de fabrikant geen concrete of technische onderbouwing geleverd waaruit blijkt dat er daadwerkelijk sprake is van onjuist gebruik.

Daarnaast wordt er verwezen naar de handleiding, maar deze waarschuwt alleen voor verkeerd gebruik (zoals gemorst zout laten liggen). Er is niet aangetoond dat dit in mijn geval is gebeurd.

Ondanks dat het product nog geen jaar oud is, wordt garantie afgewezen en wordt er zelfs een factuur gestuurd voor het monteurbezoek. Ook wordt geadviseerd om de schade via de inboedelverzekering te claimen, wat naar mijn mening niet passend is voor een product dat simpelweg ondeugdelijk blijkt.

Ik ervaar de afhandeling als onredelijk en niet in lijn met de wettelijke garantie. Als consument mag je verwachten dat een vaatwasser langer dan één jaar probleemloos functioneert.

Ik hoop dat ETNA/ATAG hun verantwoordelijkheid alsnog neemt en tot een passende oplossing komt.

Beste,

Het spijt ons te horen dat je dit zo hebt ervaren, dat is uiteraard niet de bedoeling. We begrijpen je frustratie goed.

Roestvorming zoals je beschrijft kan niet worden veroorzaakt door het vaatwasserzout zelf bij normaal en correct gebruik. Mocht je hierover een nadere, duidelijke technische onderbouwing willen ontvangen, dan kun je gerust contact opnemen via webcare@etna.nl
. We kijken dan graag opnieuw met je mee.

Met vriendeljke groet,

Tot nu snelle reacties

Tot nu snelle reacties

1 avril 2026

Beste John,

Bedankt voor je mooie review. Wij wensen je veel plezier met je toestel.

Noté 1 sur 5 étoiles

Still no refund after more than a year

While going through my emails recently, I was reminded of this unresolved issue — and I’m honestly shocked it’s still not resolved.

I requested a refund over a year ago and followed up multiple times, but never received any response. Despite providing all necessary details, including my invoice number (6750217152), nothing has been processed and no communication was ever made.

I understand that delays can happen, but completely ignoring a customer for over a year is unacceptable. This experience has been extremely frustrating and disappointing.

I hope this issue will finally be addressed, but based on my experience, I cannot recommend this company.

28 juin 2025

Dear Wang,

Thank you for writing your review. Sorry to hear that you still have not received a refund from your credit note. Could you send an email to webcare@atagbenelux.com with your details and a copy of your review so that we can look into it for you.

Kind regards,

Noté 5 sur 5 étoiles

Het leggen van contact en het maken van…

Het leggen van contact en het maken van een afspraak ging enorm snel en soepel.
De monteur ter plekke dacht goed mee en heeft meteen gekeken of er nog andere zaken waren die de aandacht verdiende.

Beste Anna,

Dank je wel voor deze 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de afhandeling van jouw servicemelding via onze klantenservice en monteur.
We hopen dat je weer optimaal gebruik kan maken van jouw ETNA apparatuur.

Poorest possible response time

Poorest possible response time. The customer support has not yet visited nor talked and then they send this feedback about the contact.
The brand is good only when it works. If not then service response time is hortible tobsay the least.

28 mars 2026

Dear Kumar,

We are sorry to read that you have not yet been in contact with our customer service or technician. If you still wish to get in touch, we would like to receive your name, address, and contact details along with a copy of this review. You can send this information to webcare@atagbenelux.com.

Kind regards,

Nooit meerEtna…

Ik kocht in augustus 2022 via een zelfstandig bedrijf een inductiekookpaat KIF577ZT dat door hem werd gesuggereerd. Nu is een printplaat verbrand en kon het niet hersteld worden. Voor mij nooit nog iets van Etna.

Beste heer/mevrouw,

Vervelend om te lezen dat je inductiekookplaat niet reparabel is. Indien je wenst kunnen we kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen. Graag ontvangen wij dan jouw NAW-gegevens plus een kopie van deze review. Deze gegevens kun je toesturen naar webcare@atagbenelux.com.

Drama

Onze oven zit nog in de garantieperiode. Deze heeft meerdere kapotte onderdelen. Na erg lang wachten hadden we eindelijk contact met het callcenter. De medewerkers zijn slecht te verstaan en spreken geen goed Nederlands.

Na wederom lang wachten was er contact met een servicemonteur die een afspraak wilde inplannen. Na met meneer te hebben gesproken, kwam het voorstel om de oven om te ruilen voor een combi-oven met een bijbetaling. Er werd netjes een melding gemaakt en we zouden een voorstel krijgen.

Na 1,5 maand wachten hadden we nog steeds geen reactie. Toen we opnieuw contact opnamen, bleek dat er helemaal geen melding was gedaan of dat deze niet goed was doorgekomen. De mevrouw van het callcenter gaf ook aan dat het omruilen met een bijbetaling — dus geen nieuwe kopen voor het volle bedrag — gewoon mogelijk was en dat we hiervoor een voorstel zouden krijgen.

Toen we het voorstel kregen, bleek dit voor een hogere prijs te zijn dan waarvoor je deze in de winkel kunt kopen. Na opnieuw contact te hebben opgenomen, kregen we te horen dat dit helemaal niet mogelijk is, tenzij het toestel niet te repareren zou zijn.

Dus na meerdere keren fout te zijn geïnformeerd en na lang wachten, kregen we uiteindelijk de keuze om de monteur langs te laten komen, de voorrijkosten te betalen en te zien of hij het kan repareren.

Wat een drama. Zo ga je niet met klanten om.

ANTWOORD OP REACTIE:
Ik ben nog steeds niet goed door jullie geholpen.
Jullie mogen wel met een voorstel komen ipv z'n slap excuus als reactie. Waar uit op te maken is jullie het ook niet goed hebben gelezen.

25 mars 2026

Beste Thijmen,

Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de service zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. We betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is.
We hopen desondanks dat jullie na reparatie weer met plezier van de oven gebruik kunnen maken.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus