Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een drama! Op de website kun je met behulp van een serienummer kijken of een vervangend artikel (in ons geval een stofzuiger onderdeel) past op jouw AEG stofzuiger. Het nummer matchte, zelfs de b... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte klantenservice. Bij navraag wanneer er toch eindelijk(na 8 weken) €60 terug gestort zou worden over de cashback actie van een aangekochte stofzuiger, moesten we zelf maar op onderzoek g... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électroménager
  2. Magasin d'électronique

Informations provenant de diverses sources externes

Welkom bij AEG Nederland! Een van de wereldleiders op gebied van huishoudelijke apparaten en apparaten voor persoonlijk gebruik.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Onprofessionele houding monteur

Als je denkt dat de service van AEG niet slechter kan, dan heb je hun eigen monteur bij een tweede bezoek nog niet meegemaakt. Klachten wederom duidelijk uitgelegd, maar werd niet serieus genomen, weggewuifd en er werd vooral gezocht naar oorzaken bij de gebruiker. Totaal onterecht aangezien het probleem door de vorige externe monteur (geregeld via AEG) 2 weken geleden is vastgesteld. Houding van de monteur was onprofessioneel en niet klantvriendelijk, wat valt dit tegen van AEG.

15 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Een AEG monteur geweest wegens…ijsvorming in koelkast

Een AEG monteur geweest wegens ijsvorming in het afvoergootje in de koelkast. Dit schijnt achteraf geen probleem te zijn, hoewel ik dit nooit eerder meegemaakt heb. Verder nog wat tips gekregen van deze man.
Dit is de eerste keer dat ik producten van AEG heb. Ik hoop (ook voor AEG), gezien het aantal negatieve reviews die ik zie, dat ik geen problemen krijg.

14 avril 2026

Wasdroger njet kopen

Na ruim 30 jaar altijd tevreden over AEG is dat nu over. Nooit meer kopen wij AEG. 2,5 jaar geleden een wasdroger gekocht 8000 okolavamat. Droogt niet meer alleen na extra centrifugeren en nogmaals 3 uur drogen is de was soms nog droog te krijgen. Zou volgens AEG aan verkeerd beladen liggen. Maar wij draaien dezelfde was dezelfde hoeveelheid en bij alle keren deze fout. Dat geloof ik niet. Heeft 2,5 jaar prima gewerkt nu bij alle wassen niet meer. Kocht het voor de droger echt niks meer aan een progamma duurt nu 8 tot 10 uur . Drama en AEG geeft njet thuis. Koop echt nooit meer AEG

14 avril 2026

Wat een drama!

Wat een drama!
Op de website kun je met behulp van een serienummer kijken of een vervangend artikel (in ons geval een stofzuiger onderdeel) past op jouw AEG stofzuiger. Het nummer matchte, zelfs de betreffende stofzuiger kwam in beeld, maar helaas. Het onderdeel paste niet. Nu 4 weken na het (ongebruikte) onderdeel teruggestuurd te hebben nog steeds geen geld retour. Telefonisch niet te bereiken en ze reageren niet op mails. KOOP HIER NIKS!

13 avril 2026

Spijt van AEG Koffieautomaat KKK994500T

Koffieautomaat KKK994500T, de reservoirs zijn veel te klein waardoor er altijd iets bijgevuld of geleegd moet worden. Terwijl er voldoende ruimte zou zijn geweest voor een groter water of bonenreservoir. De waterbak kun je niet even neerzetten. En de afvoerbak is groot en onhandig. Binnen twee jaar is het apparaat defect en we wachten al weken op reparatie. Spijt! Nooit meer AEG

3 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

AEG Servicedesk haal het woordje…

AEG Servicedesk haal het woordje Service er maar af.
Na 12 1/2 jaar vertoonde mijn vaatwasser kuren. Contact opgenomen met de Servicedesk van AEG. Het enige advies dat ze konden geven was een reset. Toen ik een buurman met technische achtergrond liet kijken constateerden we dat een reser niet werkte. De Servicedesk bleef vasthouden aan die reset. Net of ik een beetje dok ven. Uiteindelijk heb ik de vaatwasser vervangen doir een Miele. Uktiem stond er gewoon water onder de vaatwasser en was er waarschijnlijk iets mis met de bedrading. Hoe zo reset. Voor mij geen AEG meer.

25 mars 2026

Zeer slechte klantenservice.

Zeer slechte klantenservice.
Bij navraag wanneer er toch eindelijk(na 8 weken) €60 terug gestort zou worden over de cashback actie van een aangekochte stofzuiger, moesten we zelf maar op onderzoek gaan vanwege problemen intern.
Na een email geschreven te hebben met deze vraag werd er gereageerd dat er niet teruggestort zou worden omdat door schuld van AEG de termijn verstreken was. De stofzuiger is ook een miskoop, dus het is duidelijk dat wij nooit meer AEG aankopen zullen doen.

31 mars 2026

Skip AEG Mensen doe je dit zelf niet aan

Wat een ramp met deze mensen. Ik heb echt spijt dat ik AEG spullen heb gekocht. Klantenservice ronduit rampzalig. Frauderen met facturen. Bonnen aanmaken in de nacht en zelf aftekenen. Het is echt ongelooflijk, en niemand die je kan helpen oplossen. Nu rechtsbijstand ingeschakeld en wellicht ook aangifte doen. Dit moet gestopt worden.

25 mars 2026

Nooit meer AEG

Nooit meer AEG
Gehele onder bak vervangen van warmtepomp droger jaar later weer kapot moest van alles gemaakt worden maar bleek weer onderbak te zijn.
Weer 3 monteurs geweest en onderbak vervangen die zat er nu scheef in en weer kapot.
Coulance voorstel gehad en aangenomen met een berekening dat ik 379€ moest bijbetalen voor een nieuwer model.
Later toch weer een rekening van 229€ voor het maken van de machine.
Dus al met al een veel te dure droger.
Aeg reageert op niks.
Heeft mij ook nog eens 4 vrije dagen gekost omdat ze niet precies kunnen zeggen hoe laat ze komen.
1 afspraak zijn ze helemaal niet gekomen zonder bericht.

5 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Onvriendelijke servicemonteur en waardeloze service

Onvriendelijke servicemonteur vervangt defect onderdeel, maar ook een geheel intact onderdeel. De monteur blijft herhalen dat dit het standaardbeleid van electrolux is. Het defecte onderdeel kost 86,90, het onnodig vervangen onderdeel kost 111 euro. Ik moest het standaard tarief van 259 euro betalen. Na twee keer ruim 20 minuten in de wacht te hangen wordt de telefonische reclame afgebroken. De chat heeft ook een standaard reactie en breekt af.

24 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Aanvriezende koelkast geen service.

Onze nieuwe koekast begon na een aantal weken te trillen en af en toe te bevriezen. De 19e is er een monteur langs geweest, de koelkast stond scheef (gemonteerd door Brugman) hij heeft deze 'recht' gezet. Het aanvriezen vond hij niet normaal maar daar ging hij niks aan doen. Wij moeten wel steeds eieren, melk, groenten en fruit weggooien.
Nadat de monteur weg was kregen we een rapport van dit servicebezoek met een handtekening erop, het is een vervalsde handtekening. Valsheid in geschrifte.

Vandaag de dag trilt de koelkast nog steeds en vriest deze nog steeds aan. Meerdere malen gemaild met bewijs en ook aangegeven dat we het niet normaal vinden dat er zomaar een handtekening voor ons gezet is.

Niks meer van ze gehoord.
Vroeger hadden ze goede service en apparaten vandaar weer voor AEG gekozen. Helaas is het ver afgezakt.

Geen aanrader.

19 mars 2026

1006495052 Droger maakt gaten in mijn kleding

1006495052 Ik heb een nieuwe AEG‑droger gekocht en al na 3 maanden begon het apparaat mijn kleding te beschadigen met gaten en roestkleurige vlekken. Ik heb dit uitgebreid gedocumenteerd en zelfs op de officiële AEG‑website wordt erkend dat dit probleem kan optreden en dat het apparaat dan niet gebruikt mag worden.
Toch heeft Electrolux:

mijn eerste berichten wekenlang genegeerd;
mijn beroep op non‑conformiteit niet serieus genomen, terwijl de wet in dit geval duidelijk is;
een afspraak ingepland als “reparatieafspraak”, terwijl ik uitdrukkelijk géén reparatie heb toegestaan, alleen diagnose;
geweigerd te bevestigen dat de monteur het apparaat niet zal openen, aanpassen of repareren;
genegeerd dat ik het apparaat ongemanipuleerd moet houden voor een mogelijke onafhankelijke beoordeling door een derde partij.

Bovendien heb ik aangegeven dat, als zij het apparaat willen openen voor hun “onderzoek”, dit niet in mijn huis gebeurt:
eerst terugbetaling, daarna kunnen ze het apparaat meenemen naar hun eigen laboratorium.
Tot nu toe geen oplossing, alleen trage, vage en ontwijkende communicatie.
Zeer teleurgesteld in de klantenservice en de manier waarop een duidelijk geval van non‑conformiteit wordt behandeld.

23 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

In 8 jaar tijd 2 koelcombinaties…

In 8 jaar tijd 2 koelcombinaties gepaatst. Beide super aangeprezen apparaten door aegzelf. Na 4 jaar was de eerste al kapot. 1400 euro.
Een nieuwe laten plaatsen in overleg met AEG. Wij dachten super geregeld. Jregdn een beetje korting naar toch wer 1400 euro.Dus niet. Na 4 jaar was ook dat laatste apparaat alweer stuk. Verzocht om service maar daar krijg je dan een bot persoon aan de lijn. Je moest eerst ruim 200 Euro betalen voordat ze ernaar aan dachten om te komen kijken. Kortom, nee. Laat maar zitten. Ik vind dat zulke dure apparaten langer moeten kunnen functioneren en AEG hoort daar dus duideljjk niet bij. We kopen een goedkoper merk net dezelfde specificaties dan doet het niet zo pijn als deze na 4 jaar weer kapot gaat.

AEG? Weg ermee. Rijmt goed

17 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

probleem is bekend maar gaan ze niet oplossen

Ze reageren niet op je mail na maand nog niks gehoord, geven aan dat het probleem bekend is maar is niet nodig om monteur langs te komen bij deze eenvoudige oven. Eenvoudig zo benoemen ze hun eigen apparaat maar qua prijs is hij niet eenvoudig.

20 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte service bij AEG bij het niet werken van een nieuwe combimagnetron

Wij hebben via Keukensale een nieuwe keuken gekocht, waarbij we verschillende apparaten van AEG hebben afgenomen.
Een van deze apparaten is een combimagnetron/oven.
Helaas bleek deze na plaatsing niet te werken.
Vervolgens word je door zowel Keukensale als AEG van kastje naar de muur gestuurd.
Er is een monteur gekomen na 2 weken. Er werkt iets niet. In plaats van dat je een nieuwe krijgt, zoals het zou moeten, gaan ze hem repareren.
Dit vind ik echt belachelijk. Ik heb voor een nieuw apparaat betaald. Ik zou dan ook een nieuw werkend apparaat moeten terug krijgen. Niet een die eerst gerepareerd moet worden. Dat vind ik niet nieuw en niet waar ik voor heb betaald.
Daarnaast heb ik ruim twee weken geleden een mail gestuurd naar AEG / Elektrolux (Consumentenbelangen) waar ik nog steeds geen antwoord op heb gehad.

Je kan dus beter iets bestellen bij bijvoorbeeld Bol.com. Dan kan je het apparaat meteen terugsturen en een nieuwe bestellen.
Te gek voor worden , dat dit niet kan als je het bij een nieuwe keuken koopt en dat je dus bent overgeleverd aan de medewerking van Keukensale en AEG.

Kortom hele slechte service van AEG / Electrolux.

2 mars 2026

De bereikbaarheid

De bereikbaarheid. Tegenwoordig zit er een robot die je gek maakt met herhalingen. En de muziek speciaal gekozen om je weg te jagen. Deze middag een uur bezig geweest en 2 x eruit gegooid. Alle nummer 0172 -468300, 0172- 468468, 0172-46850. Overal een robot en muziek tot dat je eruit wordt gegooid. De klantenservice die mij een juiste emailadres geeft. AEG doet met u Mee. Niet dus. Als ze het daar zo druk hebben, is ht een slechte zaak. Dus teveel klachten. Ik ben op zoek naar het emailadres voor de consument.

11 mars 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus