Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Wij bestelden een industriële wasmachine en droger van dit merk (electrolux) na precies vijf jaar gingen beide apparaten stuk. In die periode is er maar liefst vijf keer een monteur langs geweest. E... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Melding gedaan voor droogkast die geen warmte geeft. Reeds aangegeven door de oorspronkelijke verkoper dat de warmtepomp defect is. Na 10 dagen een 1ste bezoek van technieker, absoluut vriendelijke... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électroménager
  2. Entreprise d'électronique
  3. Magasin d'électronique

Informations provenant de diverses sources externes

Electrolux is a global leader in home appliances. We focus on innovations that are thoughtfully designed.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

nieuwe aeg wasmachine gekocht bij…

nieuwe aeg wasmachine gekocht bij eerste wasbeurt ging het al fout. mijn was zat vast in de trommel kleding stuk. Gebeld geloofde mij niet wilde eerst foto's hebben. Ik stond erop dat een monteur kwam duurde ruim een week conclusie was zit vast moet nieuwe komen. Prima dat duurde ook nog ander halve week.
kon ook niet zelf een nieuwe uitzoeken. Vergoeding gevraagd voor de gemaakte schade kreeg mail met alleen een sorry wordt niet vergoed

17 avril 2026

Opgepast onbetrouwbaar!

Opgepast: het bedrijf komt zijn garantie verplichtingen niet na.Ik had een vaatwasser gekocht, een behoorlijk luxe model met garantie. Helaas functioneerde het niet goed dus deed ik een beroep op de garantie. De monteur kwam en heeft het defect prima verholpen. Ik kreeg daarna echter een gepeperde rekening. Ik dacht dat dit een vergissing was maar Electrolux weigert simpelweg zijn verplichtingen na te komen en dreigt met incassobureaus. Een onbetrouwbaar bedrijf dus.

10 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Na 2 maanden wachten kwam er een…

Na 2 maanden wachten kwam er een reparateur voor onze vaatwasser. De reparateur was na 3 minuten klaar wegens er een gat in de vaatwasser was geconstateerd. Deze 3 minuten kostte mij 144 euro en 2 maanden wachten..

Het contact met de Witgoedbrigade die onder hun werkt was dramatisch. Wegens je geen tijdslot krijgt hadden wij vrij genomen van werk echter is er niemand gekomen dan wel contact opgenomen.

7 avril 2026

Klantenservice waardeloos

Klantenservice waardeloos. 25 minuten in de wacht gestaan, toen maar afgehaakt. En dan om de minuut horen dat mijn oproep belangrijk voor hun is…..
Een dag later weer gebeld. Weer 15 minuten in de wacht, hetzelfde liedje
Geen reclame.

12 mars 2026

Service bar slecht

Wij hebben via Keukensale een Magnetron besteld die al na 2 uur kapot ging, het display bleef uit. Keukensale liet ons in de steek en adviseerde te bellen met AEG. Gebeld met AEG kreeg een mevrouw aan de lijn die zei dat pas over 3 weken iemand kon komen kijken. Ik vroeg naar een leidinggevende, omdat 3 weken wel erg lang is zonder magnetron in de nieuwe keuken. Dit was niet mogelijk volgens haar.

Barslechte service een gloednieuw apparaat kan geen nieuwe krijgen of wat dan ook. Bestel je iets bij Bol dan halen ze dit dezelfde dag nog op. Ik raad iedereen af met AEG te werken.

6 mars 2026

Kansloze bereikbaarheid Electrolux

Geprobeerd Electrolux telefonisch te bereiken ivm defecte oven binnen garantie. Na twee keer 40 minuten aan een volledig stille telefoonlijn te hebben gehangen zonder iemand te spreken te krijgen het maar opgegeven. Waardeloze bereikbaarheid.

20 février 2026

Nooit meer een AEG inbouwapparaat

Nooit meer een AEG inbouwapparaat! Electrolux is het bedrijf hier achter die dus ook de klantenservice regelt. Nou mijn inbouw oven/magnetron deur is al heel vaak vervangen. Mijn inbouw koffiezetapparaat wat meerdere duizend euro's kosten, alleen omdat het inbouw is. Gaf een 'maalgraad te fijn' foutmelding, deze heb ik 2024 laten maken. Ze sturen alleen een monteur, ongeacht wat het probleem is (of dit nu klein of groot het is 1 vast bedrag en wat een bedrag!), als je bevestigd 400 euro te betalen. Wat doe je als je geen andere opties hebt, betalen. Nou bijna hele apparataat van binnen doorgelicht dingen vervangen. Paar maanden later weer deze foutmelding. Werd wel opgelost. Vorig jaar kreeg ik weer een foutmelding, 'doe deur dicht'. Deurtje schiet steeds open als het apparataat aan of uitgaat en soms ook tussendoor. Heel irritant. Ik weer gebeld, ja hoor tuurlijk komen wij langs, als weer 400 euro (!!!!) betaald. Want ja de vorige keer heeft de monteur niet naar de deur gekeken. BELACHELIJK!!! Voor een DEUR melding wederom 400 betalen. Dus 800 euro in 2 jaar, betekent, daar kan ik heel veel senseo's of nespresso's van kopen. Dat is 1/3 van wat het apparaat gekost heeft. Slechte service, uitmelkers, en ze weten dat je van ze afhankelijk bent. NOOIT MEER AEG!!

7 février 2026

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice! Mensen koop niks hier. Je word niet normaal geholpen. Geen flexibiliteit, geen begrip en al 5 weken zonder vaatwasser die kapot is. 2 monteurs niks is opgelost. Afspraken worden niet nagekomen. Klant onvriendelijk personeel. Kansloos bedrijf!

26 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Een wasdroger AEG TR738AT4B gekocht en…

Een wasdroger AEG TR738AT4B gekocht en aangesloten op een wisselschakelaar (zodat wasmachine en wasdroger niet tegelijkertijd aan kunnen staan). Nà aansluiting bleek dat de wasdroger telkens aan bleef staan. Meermaals contact met Mediamarkt en Electrolux (de uiteindelijke leverancier) en het antwoord was dat ik door de verhuurder maar een nieuwe wisselschakelaar moest laten installeren !! Beide bedrijven namen mijn klacht dus niet serieus en wilden verder niets doen. Ook mijn opmerking over het niet van te voren aangeven dat deze wasdroger niet goed werkt op een standaard wisselschakelaar werd afgedaan met : "Jammer dan". Slechte service van beiden.

6 janvier 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

ThisWhen a Global Brand Withdraws Solutions After a Consumer Seeks Legal Protection article documents a consumer…

This article documents a consumer experience involving after-sales service, with the intention of highlighting ethical concerns rather than attacking any individual.
My washing machine was sent to an authorized service center only for routine cleaning due to long-term use. After service, it was returned completely non-functional.
During follow-up handling, non-original spare parts were installed. I was later asked to state to headquarters that the parts were original. I refused.
The machine remained unusable for nearly two years, despite repeated assurances.
Only after escalation to the company’s global office was fault acknowledged. A replacement was offered, but with lower capacity than the original unit. I declined.
I requested only a refund of the service cost, which was initially rejected. An upgrade option was later offered in writing, then withdrawn after I exercised my legal right through a formal consumer protection process.
While the legal ruling was eventually implemented, the withdrawal of previously communicated solutions raises an important question:
Does exercising consumer legal rights reduce access to good-faith resolutions?
Transparency and consistency are fundamental to consumer trust. This experience is shared in the hope that it contributes to reflection and improvement.

23 janvier 2026

zeer teleurstellend

Begin december werd onze nieuwe keuken en dus oven geplaatst. Deze werkte meteen niet naar behoren. Een afspraak met een technieker kon pas op 7 januari. Bij de afspraak blijkt de oven een defect te hebben van bij de productie. 2 weken wachten op een vervangend stuk. Helaas blijkt dit na deze 2 weken toch niet beschikbaar: we zouden nogmaals 2 weken moeten wachten.
Dan maar contact opgenomen met de klantendienst met de boodschap dat dit niet hoort bij een nieuwe oven, en met de volgens ons redelijke vraag, de plaatsing van een nieuwe oven. 2 maanden om een nieuw toestel te kunnen gebruiken? KAN NIET.
De klantendienst zet je in wacht van zodra ze geen antwoorden hebben en laten je vervolgens een uur hangen. Of ze schakelen je door naar een collega die het Nederlands niet machtig is.
Na meermaals bellen blijkt het stuk ineens toch voorradig en kan het probleem komende week al opgelost worden.
Heel benieuwd dus. Maar vertrouwen hebben we er niet meer in.
Electrolux? NOOIT MEER

21 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Aeg wasdroger via Bo.com gekocht …

Ik heb maart 2025 via Bol.com een AEG warmte pomp droger aangeschaft van6€499. Tot paar weken geleden werd mijn was niet meer droog. Ook maakte de machine het programma niet af. Ik heb Bol.com gebeld. Zij hebben een afspraak gemaakt richting Electrolux. Vervolgens kwam eergisteren een monteur van het bedrijf de Smid uit Oss vriendelijke man. Hij had al een reserve onderdeel bij hem. Na het intoetsen van het service programma op de machine bleek er geen opkomend probleem. De man lachte en vertelde mij dat het de vocht censor was. Nooit van gehoord. Blijk aan de binnenkant van de machine te zitten, deze is zo niet zichtbaar. Hij haalde hier een doekje over,tevens vertelde hij mij geen wasverzachter te gebruiken dit zou aanslag veroorzaken. Probleem opgelost. Dat dacht ik., hij vertelde me dat hier wel een rekening voor zou komen. Dit zat niet in de garantie. €274 ik schrok me wild, daar ik van een uitkering rond moet komen. Hij zij toen dat hij wel een ander tarief kon toepassen. Vanmorgen kreeg ik de rekening €179 Dit is echt te gek voor woorden. Ik heb Bol.com gebeld daar wist ook niemand van een vocht cencor die je zelf moet schoonmaken. Ik heb gezegd dat ik dit niet ga betalen
Ik word genaaid voor het voorrijden en een 5 minuten gesprek voor €179 dit kan toch niet?? Ik wacht nu wat Bol kan regelen met Electrolux. Zijn er meer mensen met zo'n ervaring? Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. Moraal van het verhaal als de monteur iets had moeten veranderen dan was het gratis garantie. Nu heeft hij niets hoeven te doen en ben ik €179 kwijt.

15 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Als ik 0 sterren had kunnen geven had…

Als ik 0 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan.
Na heel veel gedoe en mnd wachten kwam er eindelijk iemand langs voor de nwe niet naar behoren werkende kookplaat. Meneer is nog geen 10 min binnengeweest en niets opgelost, terwijl geconstateerd werd dat de plaat niet werkt zoals notabene in het boekje AEG met gebruiksvoorwaarden staat vermeld. Gaat u maar naar uw leverancier werd gezegd. Helaas kan ik hier geen bijlagen toevoegen als bewijs. Een normaal klachtenformulier kan ik niet vinden op de website. Dan maar deze review. Meer dan waardeloos, klantonvriendelijk, niet oplossingsgericht, totaal geen serviceverlening, en dat voor een nwe en dure kookplaat. Schande!!

15 janvier 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

AEG anno 2026: duur en slechte klantenservice.

27.0.2023 is hier een nieuwe keuken met AEG-apparatuur geplaatst (totaalprijs keuken+apparatuur €25.000).
AEG was voorheen niet goedkoop maar een betrouwbaar/ beter merk.

Alle apparaten zijn geregistreerd bij AEG en er is een Garantiecertificaat voor 5 jaar.

Op 07.01.2026 stopte de vriezer (AEG ABB688E1LS Adviesprijs 1279,-) er mee.
Alles was ontdooid, niet koud en alle lampjes knipperen. Zowel het rode als het groene lampje.
Er is geen ijsvorming zichtbaar in de vriezer.

Storing direct gemeld bij de keukenleverancier én AEG (lees: Electrolux). Direct een bevestiging van Electrolux/AEG.

Geschokt door de ervaringen alhier toch maar gebeld met Electrolux/AEG;
1. Een AI-programma doorgeworsteld.
WACHTTIJD 15 MINUTEN.
2. Een medewerkster aan de telefoon die zeer gebrekkig Nederlands spreekt èn klantONvriendelijk.
WACHTTIJD 15 MINUTEN.
3.Wederom een klantONvriendelijke medewerkster.
Ik moest zus, ik moest zo en moest maar wachten.
Ik heb gezegd dat ik een oplossing wilde en als Electrolux/AEG niet mee wilde werken ik genoodzaakt werd er een advocaat/jurist op te zetten. Mevrouw hing op.
De verhalen over de klantenservice hier kloppen dus volledig.

De keukenleverancier heeft de defecte vriezer ook gemeld (09.01.2026). Binnen 3 dagen belde AEG zelf om een afspraak in te plannen. Deze dame was uiterst (klant)vriendelijk én op de hoogte van het klantonvriendelijk handelen van haar klantenservice collega's.

Op 21.01 kwam de technicus: hij keek, constateerde en verving de printplaat. In 45 minuten! Het was i.d.d. garantie maar we moesten wel € 49,99 betalen voor de administratiekosten.

AEG is anno 2026 een duur merk met een hele slechte klantenservice tijdens de garantieperiode.
De afdeling planning en de technicus zijn daarentegen top, maar voor je daar bent............

8 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Medewerker zet je in de wacht en belt niet terug!

Voor mijn probleem met de vaatwasser ben ik doorverwezen naar de fabrikant Electrolux. Na 10 minuten wachten kreeg ik pas een medewerker te spreken. Nadat ik aangaf dat de vaatwasser nog binnen de garantie viel, werd ik opeens in de wacht gezet. Na 15 min duurde mij dit te lang. Bij een nieuwe belpoging kreeg ik wederom geen medewerker te spreken.

Electrolux is slecht bereikbaar en niet behulpzaam! Hierdoor ben ik, ondanks de geldende garantie, genoodzaakt zelf een monteur in te schakelen, wat mij onnodige kosten oplevert. Ik ben hierover diep teleurgesteld!

5 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Onze dampkap is kapot 2 maanden na de…

Onze dampkap is kapot 2 maanden na de garantie. Contact opgenomen met electrolux, het serienummer gegeven en er werd gezegd dat het de print is. Op 3 december komt technieker en plaatst de print zet dampkap aan , werkt niet, ze hebben foute print meegegeven . Nieuwe afspraak 16 december, gebeld met electrolux in de voormiddag, vind geen afspraak, technieker heeft niet ingegeven zegt ze. Nieuwe afspraak 22 december in voormiddag , om 9 u telefoon gekregen dat niet doorgaat technieker is ziek, volgende week 29 december komen ze, ik heb al 4 weken geen dampkap meer die werkt. Dit is de slechtste service die ik ooit heb meegemaakt terwijl de fout helemaal bij hun ligt , ze geven de foute print mee en hebben dan nog niet het fatsoen om dezelfde week terug te komen . Nooit nog een toestel van electrolux .

22 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

In 2022 in showroomkeuken bij Wooning…

In oktober 2022 een showroomkeuken gekocht bij Wooning in Amsterdam. In November 2022 de apparaten geïnstalleerd. Alles werkte naar behoren. Tot half november 2025 de vaatwasser kuren kreeg. Watertoevoer bleek het probleem. Na een belletje op 1 december jl werd een afspraak gemaakt voor 18 december. Jammer dat je op 1 december eerst in een ai-programma terecht komt voor je geholpen wordt. Daarna is alles vlot verlopen. Prima gedaan. Reparateur kwam, onderdeel vervangen. Geen arbeidsloon. 50,- voor een nieuwe waterslang. Alles onder de verlengde garantie. Alle dank Electrolux!!

18 décembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus