Polecam firmę Euro Lex. Przeprowadzenie przez proces rejestracji oraz bieżąca obsługa idealnie wpisuje się w moje oczekiwania. Z nadmiaru obowiązków w ciągu dnia musiałem kilkukrotnie kontaktować... Voir plus
Współpraca z firmą EURO-LEX LTD. z Panem Kamilem i całym zespołem to dla mnie czysta przyjemność. Polecam tą firmę wszystkim pozdrawiam serdecznie Sebastian Kruszelnicki BHP Consulting Limited.
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Euro Lex Ltd jest profesjonalnym, autoryzowanym brytyjskim agentem ds. tworzenia i rejestracji spółek, zapewniającym szybkie, wydajne i kompleksowe usługi zarówno klientom krajowym jak i międzynarodowym. Historia firmy sięga 2007 roku, kiedy to nasz założyciel Kamil Krajewski wraz z grupa ambitnych księgowych rozpoczęli w Londynie działalność pod nazwą „Euro Lex and Partners” oferującą usługi w zakresie rejestracji spółek i doradztwa podatkowego. Przez te wszystkie lata, dzięki dążeniu do doskonałości i zaufaniu jakie zbudowaliśmy wśród naszych klientów, w 2022 roku przekształciliśmy się w spółkę kapitałową Euro Lex Ltd. Nasze kompleksowe usługi. W Euro Lex Ltd rozumiemy, że rozpoczęcie nowej działalności może być przytłaczające, szczególnie jeśli nie jesteś brytyjskim rezydentem lub stopień znajomości języka angielskiego nie jest wystarczający na tyle aby poradzic sobie bez wsparcia specjalisty. Mając to na uwadze oferujemy wszystko czego potrzebujesz aby rozpocząć swój biznes w UK. Nasze usługi obejmują tworzenie i rejestrację spółek, doradztwo podatkowe, sporządzanie audytow i sprawozdań finansowych, administrację płac PAYE, administrację korporacyjną i zarządzanie finansami. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz jednorazowej usługi czy kompleksowych pakietów, jesteśmy tutaj aby wspierać Cię na każdym etapie. Twoja firma, nasza wiedza i doświadczenie. Dzięki ponad 15-letniemu doświadczeniu i obsłużeniu ponad 2600 klientów z Wielkiej Brytanii i całego świata jesteśmy dumni ze świadczenia spersonalizowanych i sumiennych usług. Nasz zespół w pełni wykwalifikowanych, certyfikowanych księgowych, ekspertów podatkowych i doradców biznesowych jest zaangażowany w prowadzenie dokładnych rejestrów, sporządzanie sprawozdań finansowych, minimalizację obciążeń podatkowych i maksymalizację rentowności przedsięwzięć biznesowych. Autoryzowany agent HMRC. Euro Lex Ltd jest autoryzowanym agentem HMRC co gwarantuje że Twoje sprawy podatkowe są w odpowiednich rękach. Posiadamy licencję na obsluge następujących podatków: - Self Assesment - podatek dochodowy, osoby indywidualne; - Corporation Tax - podatek dochodowy dla firm; - VAT UK; - VAT EU; - PAYE (Payroll) - rozliczanie listy płac; - CIS - Construction Industry Scheme - rozliczenia i płatności między wykonawcami (Contractor) i podwykonawcami (Subcontractor) w branży budowlanej. Możesz na nas polegać jeśli chodzi o sprawne i skuteczne załatwianie wszelkiego rodzaju rozliczeń podatkowych dzięki czemu możesz skupić się na rozwoju swojej firmy. Zgodność z przepisami AML o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy oraz finansowania terroryzmu. W ramach naszego zobowiązania do przejrzystości i uczciwości, Euro Lex Ltd jest zarejestrowane w HM Revenue & Customs (HMRC) zgodnie z przepisami ustawy o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy oraz finansowania terroryzmu. Nasz numer licencji to: XQML00000184635. Rejestracja naszej firmy w ramach Anti-Money Laundering (AML) i nadzór HMRC daje gwarancję i zapewnienie że Twoje interesy finansowe i bezpieczeństwo są dla nas najważniejsze a wszystkie zlecone usługi zostaną wykonane z najwyższą starannością i zgodnie z obowiazującymi standardami w UK. Globalny zasięg, lokalna wiedza specjalistyczna. W Euro Lex Ltd wierzymy, że każdy klient zasługuje na obsługę na najwyższym poziomie i staramy się przekraczać Twoje oczekiwania. Współpracuj z nami i pozwól nam być Twoim zaufanym sprzymierzeńcem w pokonywaniu zawiłości związanych z tworzeniem firm, podatkami i zarządzaniem finansami w Wielkiej Brytanii.
Coordonnées de contact
27 Old Gloucester Street, WC1N 3AX, London, Royaume-Uni
- +44 20 3287 2637
- info@euro-lex.org.uk
- euro-lex.org.uk
Aucun historique récent de demande d’avis
Reklamujecie nielegalne praktyki które…
Reklamujecie nielegalne praktyki które zostały właśnie zgłoszone na policję do działu Financial Fraud oraz Urzędu Nadzoru Finansowego w UK! Oferujecie brytyjską emeryturę ludziom którzy nigdy nie byli, nie są i nie będą zatrudnieni w UK i oferujecie gruszki na wierzbie! Dzwoniłem dziś do HMRC i oni nie mają bladego pojęcia kim jest Wasza firma, potwierdzili jedynie że nie mają z Wami żadnego związku i polecili mi złożyć zawiadomienie o popełnieniu financial fraud co też dziś uczyniłem.
Firma bardzo profesjonalna
Firma bardzo profesjonalna, zawsze dyspozycyjna, bardzo pomocna. Liczę na dluga współpracę. Polecam z pełną odpowiedzialnością.
Profesjonalizm
Polecam firmę Euro Lex.
Przeprowadzenie przez proces rejestracji oraz bieżąca obsługa idealnie wpisuje się w moje oczekiwania. Z nadmiaru obowiązków w ciągu dnia musiałem kilkukrotnie kontaktować się w godzinach wieczornych i tutaj Panowie Michał i Kamil wykazali się ogromnym wsparciem za co serdecznie dziękuję.
MS Partners Group Ltd
Zdecydowanie polecam
Bezpieczna firma w UK
Dzięki firmie Euro Lex moja firma jest bezpieczna
Duży profesjonalizm, wiedza
Polecam serdecznie
Polecam serdecznie. Bardzo profesjonalni, rzeczowi i pomocni w każdej kwestii
Spolka LTD
Polecam Euro Lex, wspolpraca z nimi przebiega pomyslnie, wszystko na czas, przypominaja o platnosciach, kontakt z Panem Kamilem jest sprawny, odpowiedzi na zapytania wysylaja na biezaco. Zdecydowanie Polecam. BOFA WINDSOLUTION LTD

Bardzo rzetelna obsługa
Bardzo rzetelna obsługa. Podoba mi się przejrzystość usług. Na wszystkie pytania dostaję od razu odpowiedzi. Bardzo jestem zadowolona z prowadzenia mojej firmy.

Polecam Euro-Lex LTD
Polecam Euro-Lex LTD. Pełen profesjonalizm. Współpracuję od 6 msc, ale to dopiero początek :-)

Réponse de EURO LEX LTD
Pan z którym rozmawiałem udzielał…
Pan z którym rozmawiałem udzielał wszelkich odpowiedzi na moje pytania. Zawsze można zadzwonić , dopytać itd. Według mnie firma bardzo kompetentna.

Współpraca z firmą EURO-LEX LTD

Exemplary contact.
Exemplary contact.
Hassle-free operation.
Personally, I recommend cooperation.

Pełen profesjonalizm!
Wszystko szybko, sprawnie i profesjonalnie.
Polecam!

Réponse de EURO LEX LTD
Najlepsza firma z którą miałem do…
Najlepsza firma z którą miałem do czynienia, wszystko dokładnie wyjasnione, liczę na długie lata współpracy.

Polecam tą firmę!
Polecam tą firmę!
Zawsze bardzo dobry kontakt i bardzo fachowa obsługa!

Réponse de EURO LEX LTD
Polecam korzystanie z ich usług
Polecam korzystanie z ich usług. Wszystko jest w porządku

BARDZO POLECAM
BARDZO POLECAM. FIRMA RZETELNA, PROFESJONALNA. SZYBKI I MIŁY KONTAKT. OBY TAK DALEJ.