Euro Finans AB Avis 1 524

TrustScore 5 sur 5

4,8

Jag har sagt det förut och säger det igen – Eurofinans är ett företag man verkligen kan lita på. Som småföretagare vet man att det kan svänga mycket genom åren, och när jag behövde stöd som mest... Voir plus

Vi, Salient Partner, är ett företag som håller på att gå från fasen start up till fasen scale up, i vår företagsutveckling. I den utvecklingsfasen har vi hittat en väldigt gedigen partner i form av Eu... Voir plus

Eurofinans är ett helt suveränt företag för mig, dom är proffsiga, hjälper alltid till när det behöves, samt gör det lättare för småföretagare🤗👍

När jag fakturerar direkt till kund är alltid frågan? Kommer den att betalas i tid? Är det nån som ska attestera, som är och spelar golf i Spanien? Så, inte med Euro Finans. Jag kan planera, efterso... Voir plus

1. Établissement de crédit
  2. Service de finances alternatives
  3. Institution financière
  4. Société financière non banquière

À propos de Euro Finans AB

Euro Finans tjänster är framtagna för att stärka företagets ekonomi och underlätta administrationen. Med över 35 års erfarenhet i branschen vet vi vad företagen behöver idag och imorgon. Vår styrka är att vi alltid agerar snabbt och flexibelt. Ingen affär är för liten eller för stor för oss.

Vi tar kreditrisken på både svenska och utländska fakturor, du väljer själv vilka du vill sälja. Låna till nya investeringar – vi bedömer varje ansökan manuellt och letar alltid efter anledningar att säga ja. Oftast får du pengarna samma dag – till marknadens bästa priser.

Vi erbjuder tjänster inom:

Fakturaköp
Vi har utvecklat fakturaköp efter våra kunders behov i över 35 år. För oss är snabb utbetalning en självklarhet.

Företagslån
Behöver du snabb finansiering med kort löptid? Vi ger dig möjligheten att finansiera en expansion eller ett större projekt.

Ekonomiprogram
Vår samarbetspartner Acconomy erbjuder ett komplett ekonomiprogram till företagare. Som kund hos oss får du systemet utan extra kostnad.

Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa ert företag? Besök www.eurofinans.se eller ring 046-312020.

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker alltid efter nya talanger inom IT, ekonomi, juridik och försäljning/marknadsföring. Maila din intresseanmälan till marknad@eurofinans.se.

Euro Finans | Vi snackar inte - vi betalar

Bli kund

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

2 k avis

Tacksam

Som småföretagare vet man att det kan svänga mycket genom åren, och när jag behövde stöd som mest fanns de där med snabb service, professionalism och ett genuint engagemang.

Jag är otroligt tacksam för deras sätt att arbeta och för att de alltid håller vad de lovar. Stort tack!

8 mai 2026

Réponse de Euro Finans AB

Hej ! Vi är glada att höra att du känner att vi är ett företag man kan lita på. Vi förstår att det kan svänga som småföretagare och vi är tacksamma för att vi kunde stötta dig. Tack för dina vänliga ord om vår service och engagemang. Bästa vårhälsningar, kundvård 🌞

Bra service trevlig personal är lika…

Bra service trevlig personal är lika med 5 +

8 mai 2026

Réponse de Euro Finans AB

Hej Dan,Vi är glada att du uppskattade vår service och trevliga personal! Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss. Bästa vårhälsningar, kundvård 🌞

Eurofinans är ett helt suveränt!

4 mai 2026

Hej Peter!
Vi är glada att höra att du upplever vår service som professionell och hjälpsam. Tack för att du uppskattar vårt engagemang för småföretagare och för din positiva återkoppling!
Varma hälsningar, Kundvård 🌞🌼

Snabb hantering

Snabb hantering, mycket nöjd så långt!

4 mai 2026

Hej Anders!
Vi är glada att du är nöjd med vår snabba hantering! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.
Varma hälsningar, Kundvård 🌼🌞

Snabb hantering

Snabb hantering, trevligt bemötande

30 avril 2026

Hej Håkan!
Vi är glada att du upplevde en snabb service och ett trevligt bemötande. Tack för din återkoppling!

Hej Anders!
Vi är glada att höra att du upplever vår service som snabb och effektiv. Tack för din återkoppling!
Varma hälsningar, Kundvård 🌞🌼

Snabbt kontakt

Snabbt kontakt

27 avril 2026

Hej Mustafa!
Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss!
Med vänliga hälsningar, Kundvård 🌼🌞

Smidigt och enkelt

Smidigt enkelt

30 avril 2026

Hej Lars-Gunnar!
Tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss.
Med vänliga hälsningar, Kundvård 🌞🌼

Alltid bra service

Alltid bra service, hjälp och tålamod med det som kommer upp när jag inte alltid gör rätt.

23 avril 2026

Hej Birgitta!
Vi är glada att vår service, hjälp och tålamod uppskattas, även när det uppstår problem. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss!
Bästa hälsningar, Kundvård 🌞🌼

Snabb hantering och tydlighet i…

Snabb hantering och tydlighet i kommunikationen. Mycket trevlig personal!

21 avril 2026

Réponse de Euro Finans AB

Hej Dan. Vi är glada att höra att du upplevde snabb hantering och tydlig kommunikation. Tack för din återkoppling om vår trevliga personal! Vi uppskattar det. Bästa vårhälsningar Kundvård 🌞

Välkomnande!

Att jag som mindre företagare kände mig välkommen. Snabb hantering av fakturor.

23 avril 2026

Hej Isabella!
Det gläder oss att du kände dig välkommen.
Tack för din återkoppling!
Bästa hälsningar, Kundvård 🌼🌞

Ni är super snabba att leverera i alla…

Ni är super snabba att leverera i alla flöden.

17 avril 2026

Hej Anders!
Vi är glada att höra att våra snabba leveranser uppskattas. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Hej Gediminas!
Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.
Bästa hälsningar, Kundvård 🌼🌞

Det fungerar lätt och smidigt.

Det fungerar lätt och smidigt.
Smidigt och trevlig personal.

16 avril 2026

Hej Pierre!
Vi är glada att höra att du upplevde det som lätt och smidigt. Tack för din återkoppling om vår trevliga personal!

Snabb hantering !

16 avril 2026

Hej Niclas!
Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss!

Enkla

Enkla att sammaarbete

7 avril 2026

Réponse de Euro Finans AB

Hej Marwa. Tack för ditt fina omdöme, det gläder oss!
Bästa vårhälsningar, kundvård 🌞