Inga problem med varan och beställningen. Däremot var leverantören riktigt strulig. Vad om att ändra leveransdag fick bekräftelse men inget paket kom den dagen. Fick ny leveransdag och kunde inte ändr... Voir plus
Letade efter en populär barn produkt som är slut i lagret överallt och kommer inte in förens Mars-Maj. EuroToys var det enda stället som hade skrivit ut sin beräknade leverans och som skulle ha prod... Voir plus
Hade en utmärkt epostkonversation med kundtjänst inför mitt köp. Dock lyckades de inte hitta artikeln jag sökte. Efter lite egna sökningar på nätet hittade jag en produkt som skulle fungera. Beställ... Voir plus
Lamborghini SVJ 24v för barn. Min dotter älskar sin present, det enda som varit ett problem är att en liten del som gör att man kan styra hjulen med fjärrkontroll gick sönder ganska snabbt efter at... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Säkerställa att saker kommer fram.
Säkerställa att saker kommer fram.
Konstigt att vilja ha omdöme innan man fått sina saker man beställt.
Betyg -10 än så länge
Gick till en postbox
Gick till en postbox. Bättre om det kom i postlådan med tidningen på morron.
Bra hemsida
Bra hemsida
Men support är mindre hjälpsam
Man får klara sig själv om man ska handla här
Missvisande mått i beskrivningen
Missvisande mått i beskrivningen, beställde ett isolerlock till spa som var alldeles för litet när jag fick hem det. Fick förklaringen att det är måtten på själva poolen som de lägger ut. Dyrt att handla och fick inte mina pengar tillbaka.
Bra utbud och produkter men väldigt dyr…
Bra utbud och produkter men väldigt dyr frakt.
Snabb behandling från er
Snabb behandling från er, men strul med PostNord. Vi beställde 13/5 och fick det idag 23/5
Super bra 👍 snabb leverans 🚚
Super bra 👍 snabb leverans 🚚
Jag är mycket nöjd och rekommenderar till alla som jag känner. Det var bästa present som mitt barnbarn fick i sin födelsedag och alla barn tyckte det också. Jag är glad för att vald er.
Stort tack 🙏
Grymt snabbt!
Flexibilitet!
I sista minuten kunde jag inte komma hem och ta emot paketet på måndagen.
Men, torsdag morgon hämtade jag det största och finaste lejon jag hittat på nätet ( hämtade i lokala butiken).
Så fint lejon! Sexåringen kommer att bli riktigt glad på sin födelsedag!
Bra produkt
Bra produkt, bra pris, snabb leverans.
Fraktkostanden som tillkommer var lite osäkert men det blev bra till slut.
Ett snabbt och enkelt köp
Det gick snabbt och enkelt att köpa produkten på hemsidan. Leveransen var snabb. Eftersom produkten (barnpool) var en present kan jag inte svara på hur man upplever produkten. Den har inte börjat användas ännu.
Great experience.
Snabb leverans och fin produkt
Snabb leverans och bra support via telefon. Fin maskeraddräkt till ett bra pris.
Snabb leverans, mycket trevligt bemötande från kundtjänst vid produktfrågor.
Allt funka som det skulle
Bra service, snabb leverans men krångel med Klarna-alternativet
Jag fick snabbt och tydligt svar angående fråga om produktval, om jag kunde använda annan Intex pool-slang än den som stod i manualen för min ovanjordspool. Tack varje det slipper jag nu två onödigt långa slangar.
Leveransen gick snabbt.
En stjärna minus pga av att det var krångel med Klarna-alternativet. Först gången så såg jag inte att man skulle trycka på en fortsätta-knapp efter man tryckt på bekräfta
beställning-knappen, varför jag trodde att en beställning genomfördes. När jag gjorde om beställningen några dagar senare såg jag knappen, men fick då felmeddelande om Klarna. Fick till slut köpa med kreditkort istället.
Snabb leverans och betalning…
Snabb leverans och betalning möjligheter. Dock väldigt dåligt med information ang mått på produkten. Samt frakten var dyrare än varan nästan 😬
Leveranstid bra
Leveranstid bra, dock var plasthöljet till batteriet knäckt när det kom fram. Påverkar inte funktionen, men för det priset förväntar man sig att allt skall vara helt när det kommer fram..