Kun haft positive oplevelser med…
Kun haft positive oplevelser med evbolig fantastisk lejemål og ren opgang dejlig nemt at flytte ind og ud👍
Med mere end 20 års erfaring er vi en erfaren og kvalitetsbevidst privat udlejer af boliger og erhvervslejemål i 8 byer på Vestsjælland. Vi har egne viceværter og eget håndværkerteam, der sørger for at vores boliger er moderne og vedligeholdte, så du bor godt.
Nytorv 10B 1. sal , 4200, Slagelse, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
De snyder med huslejen, opkrævninger og regulere huslejen hvert år med 2-300kr (som om deres lejligheder ikke er dyre nok i forvejen). De er ikke til at stole på og de snyder med i tilbagebetaling af indskud. Jeg skal aldrig nogensinde leje en lejlighed igennem EV bolig igen og jeg kan ikke anbefale det til nogen andre heller.
Et boligselskab, som jeg ville gå udenom.
Laver flytterapporter til deres fordel og er ikke til at stole på.
Stjæler fra de fattige og gøre dem selv rigere... de burde slet ikke have ejendommevirksomhed !!!
Som (tidligere) lejer hos EV Bolig gennem en årrække har jeg oplevet et utal af fejlagtige forbrugsopgørelser og andre opkrævninger af beløb udover selve huslejen. I alle tilfældene er "fejlene" faldet ud til udlejers betydelige fordel.
Hver gang er mine indsigelser blevet mødt med uholdbare benægtelser og bortforklaringer. Alene indbringelser for huslejenævnet (eller trusler herom) har bragt EV Bolig på bedre tanker. Decideret ulovlige udgiftsposter har adskillige gange været anført i opgørelserne.
Mit råd er: Undgå EV Bolig som udlejer. Tjek i det mindste alle forbrugsopgørelser hvis du allerede er lejer hos EV Bolig. Kræv at se bilagene; det er din ret.
Oplysning om hvilke udgifter der lovligt kan opkræves hos lejer, findes nemt ved en søgning på nettet. Eksempelvis er det ulovligt at opkræve et beløb for "el" i varmeregnskabet for en ejendom som opvarmes ved fjernvarme.