Banner for EVR A/S

EVR A/S Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er meget glade for at have EVR til vindues pudsning. De kommer regelmæssig, det efterlader ingen spor og vi har rene vinduer hele tiden... dejligt og pålideligt. Og det hele til - næsten- ingen p... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har brugt brugt EVR AS i flere år Dejligt med Sms dagen før, bliver altid overholdt. Een gang har jeg været utilfreds, ringede , dagen efter blev vinduerne vasket igen, god service. Sidste gang v... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter 2 besøg kan jeg fortsat anbefale EVR. De kommer som aftalt efter abonnement og de skriver dagen før de kommer. Ingen problemer overhovedet og arbejdet er udført absolut godkendt. Jeg synes pris... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er meget glad for EVR til at klare pudsningen af mine vinduer udendørs. De bliver efterladt skinnende og rene.

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de nettoyage de vitres
  2. aussi dans
  3. Service de lavage à pression

Écrit par l'entreprise

EVR A/S blev etableret i 1976 og tæller i dag ca. 60 medarbejdere fordelt over Jylland og Fyn. Vores fokusområde er primært vinduespolering til private, erhverv og institutioner. Vi udfører alle former for vinduespolering, både ude og indendørs med både traditionelle og moderne teknikker. Vi tilbyder udelukkende faste aftaler på udvendig vinduespudsning, mens indvendig kan meldes på efter behov. Udover vinduespolering tilbyder vi også solcellevask, vask af orangerier ude og inde samt en lang række ekstra services til private. Til erhverv yder vi også højtryksrens og herunder facaderens, graffitirens, algerens og andre specialopgaver. Vi råder over avancerede maskiner og kompetente medarbejdere indenfor dette felt, og er en foretrukken partner til udførelse af diverse rensningsopgaver. Vi afrenser alle typer facader for snavs, alger, graffiti m.m. til kundernes store tilfredshed. Sidst men ikke mindst tilbyder vi trappevask til kommuner, boligforeninger og ejendomsselskaber i Esbjerg-området, og vi har over 25-års erfaring på området. Alle vores medarbejdere er dansktalende og omfattet af gældende overenskomst på området. Derfor kan du trygt vælge EVR som leverandør af såvel vinduespolering som højtryksrens og trappevask.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

62 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Har brugt Evr i flere år som min…

Har brugt Evr i flere år som min vinduers vasker/pudser. Jeg er tigtig glad for deres arbejde. Det er venlig personale der kommer, passer på de ting der er rundt om huset. De pudser også indvendig , når jeg beder om det. De er nemme at have på på besøg.

12 juin 2026

Kære Ulla

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for den tillid, du har vist os gennem flere år 😊

Det glæder os meget at høre, at du er glad for vores arbejde, og at du oplever vores medarbejdere som venlige og hensynsfulde. Vi ved, at det betyder meget, når håndværkere og servicefolk respekterer både hjemmet og omgivelserne, så det er dejligt at høre, at du lægger mærke til det.

Vi er også glade for, at du sætter pris på muligheden for indvendig pudsning, når behovet opstår. Vores mål er altid at gøre det nemt og trygt at være kunde hos os, så det er en stor fornøjelse at læse, at du synes, vi er nemme at have på besøg.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe dig mange år endnu! 🌞

Har brugt brugt EVR AS i flere år

Har brugt brugt EVR AS i flere år
Dejligt med Sms dagen før, bliver altid overholdt.
Sidste gang vinduerne blev vasket , havde jeg fået renset tag, der lavede pletter på vinduerne. Vinduerne fik en ekstra gang knofedt, og blevet meget fine
Kan kun anbefales 😊

1 juin 2026

Kære Lillian

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for din tillid gennem de mange år 😊

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad for både vores service, vores SMS-påmindelser og den måde, vi håndterer de situationer, hvor resultatet ikke lever op til forventningerne.

Vi ved, at fejl kan ske, men vi gør altid vores bedste for at rette op på dem hurtigt og ordentligt, så vores kunder føler sig godt behandlet.

Det er også dejligt at høre, at vores medarbejder gjorde en ekstra indsats med vinduerne efter tagrensningen. Vi sætter en ære i at levere et flot resultat, også når opgaven kræver lidt ekstra arbejde.

Tusind tak for din varme anbefaling. Anmeldelser som din betyder meget for hele teamet og motiverer os til fortsat at yde den bedste service.

Vi ser frem til et fortsat godt og langvarigt samarbejde med dig!

Kære Kim

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores arbejde. Det betyder meget for os, at du har delt din mening med os, og vi er glade for, at vi har kunnet levere et resultat, du er tilfreds med.

Tak fordi du har valgt os til at tage hånd om dine vinduer. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til fortsat godt samarbejde!

Rene vinduer/

Det bliver bare gjort - og ser ordentlig ud efterfølgende

21 mai 2026

Kære Connie

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med resultatet. Vi synes, at godt håndværk også handler om, at tingene bare fungerer som aftalt, og at man kan nyde synet af flotte, rene vinduer bagefter. Derfor er det dejligt at høre, at du oplever netop det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Din feedback betyder meget og er en stor motivation for hele teamet.

På mange gange gensyn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig medarbejder der altid laver et…

Venlig medarbejder der altid laver et flot resultat.

29 mai 2026

Kære Mette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både servicen og resultatet. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores medarbejders venlighed – god kundeservice er lige så vigtig for os som flotte, rene vinduer.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder meget for hele teamet og motiverer os til fortsat at levere den bedste service.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang.

vinduerne er rene

vinduerne er rene, derfor er jeg tilfreds

29 mai 2026

Kære Jette

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med resultatet. Rene vinduer er præcis det, vi arbejder for at levere hver eneste gang, så det er dejligt at vide, at vi lever op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og tak for din tillid til os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

I udfører altid et rigtig godt arbejde

I udfører altid et rigtig godt arbejde

18 mai 2026

Kære Alice

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord 😊

Det glæder os meget at høre, at du oplever, at vi altid udfører et rigtig godt arbejde. Vi sætter en stor ære i at levere en høj kvalitet hver gang, så det betyder meget for os at få den anerkendelse.

Vi kan se, at du har givet os 4 stjerner, og vi vil meget gerne høre, om der er noget, vi kunne have gjort endnu bedre for at fortjene den sidste stjerne ⭐ Din feedback hjælper os med hele tiden at udvikle og forbedre vores service.

Tak for din tillid, og vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er meget tilfreds med vores…

Vi er meget tilfreds med vores vinduespudser.

20 mai 2026

Kære Connie

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at I er tilfredse med jeres vinduespudser. Vi gør os umage for at levere et godt og stabilt stykke arbejde hver gang, så det betyder meget for os at få sådan en positiv tilbagemelding.

Tak fordi I har valgt os, og fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til at hjælpe jer igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Daniel er en ualmindelig venlig

Daniel er en ualmindelig venlig , dygtig og effektiv medarbejder❣️
Jeg er altid meget tilfreds, når han har været her inde som ude!

12 mai 2026

Kære Suzanne

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de mange pæne ord 😊

Det glæder os meget at høre, at du er så tilfreds med Daniels arbejde. Han er en værdsat del af vores team, og det er skønt at høre, at du oplever ham som både venlig, dygtig og effektiv. Vi ved, hvor meget det betyder, at man kan have tillid til den person, der kommer i hjemmet, og derfor er din tilbagemelding ekstra værdifuld for os.

Vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre til Daniel – den vil uden tvivl gøre ham glad.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, og tak for den tillid, du viser os hver gang.

Vi ønsker dig en dejlig dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Evr er gode til at levere et flot…

Evr er gode til at levere et flot stykke arbejde , de er meget serviceorienterede og følger altid op på evnt arbejde der måtte opstå nu og fremadrettet,,, så kunden føler sig godt behandlet,,
Tak for god og omhyggelig samarbejde:-)

28 mai 2026

Kære Morten

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de varme ord 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever os som serviceorienterede, og at du værdsætter den opfølgning, vi gør os umage for at give vores kunder. For os handler det ikke kun om at levere et flot stykke arbejde, men også om at skabe tryghed og sikre, at vores kunder føler sig godt behandlet – både nu og fremadrettet.

Din anerkendelse betyder meget for hele teamet, og vi sætter stor pris på det gode samarbejde, vi har haft med dig.

Tak for tilliden, Morten – vi glæder os til at fortsætte samarbejdet.

Endnu en gang tak for de pæne ord!

Med venlig hilsen EVR A/S

Kære Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi gør os umage for at levere en god oplevelse hver gang, så det betyder meget at få sådan en tilbagemelding.

Din feedback er meget værdifuld for os, og vi ønsker altid at blive endnu bedre!

Derfor må du hellere end gerne kontakte os på:
info@evr.dk

Kære Daniel,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Der er nemlig ikke meget, der slår følelsen af flotte, nyvaskede vinduer, så det er dejligt at høre, at du er glad for resultatet. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi kan se, at du har givet os 4 stjerner, og vi vil meget gerne høre, om der er noget, vi kunne have gjort endnu bedre for at fortjene den sidste stjerne ⭐ Feedback hjælper os med hele tiden at blive bedre.

Du må altid række ud til os på:
info@evr.dk

Hav en rigtig god dag!

En meget sympatisk person

En meget sympatisk person, ringer dagen før han kommer.

13 mai 2026

Kære Tove,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord 😊

Det glæder os at høre, at du oplever vores medarbejder som sympatisk, og at opkaldet dagen før besøget er noget, du sætter pris på. Vi gør meget ud af god service og god kommunikation, så det betyder meget for os at høre.

Vi kan se, at du har givet os 4 stjerner, og vi vil selvfølgelig meget gerne høre, om der er noget, vi kunne have gjort endnu bedre for at fortjene den sidste stjerne ⭐ Det hjælper os med hele tiden at forbedre vores service.

Vi håber at høre tilbage fra dig Tove!

Jeg får altid en besked

Jeg får altid en besked, dagen før, han er altid meget venlig, og gør sit arbejde godt, så meget glad 👏

Kære Kathrine,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad for både servicen og arbejdet.

Vi lægger stor vægt på god kommunikation, punktlighed og at møde vores kunder med et smil, så det er dejligt at høre, at du oplever netop det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 👏✨

Kære Leander,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at du oplever en god og stabil service hos os, samtidig med at prisen føles fair.

Vi gør os umage hver eneste gang, så det betyder virkelig meget at få sådan en tilbagemelding. Tak fordi du tog dig tid til at dele din mening med os her – vi glæder os til vores fortsatte samarbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget glad for det er godt gjort…

Jeg er meget glad for det er godt gjort og glæder mig hver gang de har været

13 mai 2026

Kære Rita,

Tusind tak for de flotte ord! 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du er glad for resultatet, og at du ser frem til vores besøg hver gang. Det betyder meget for os.

Vi glæder os også til at komme hos dig igen! ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig godt tilfreds med vinduespoleringen. Meget tiltalende vinduespudser.

27 mai 2026

Kære Mary,

Mange tak for din positive anmeldelse, det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vinduespudsningen, og at du oplever en god service.

Tak fordi du har valgt at dele din mening med os her, det sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til et fortsat langt og tilfredsstillende samarbejde med dig, Mary.

Tilfreds

Fint arbejde og venlig medarbejder

Kære Tove,

Vi ser frem til et fortsat langt og tilfredsstillende samarbejde med dig, Tove.

Noté 4 sur 5 étoiles

God service og når de sender en sms om…

God service og når de sender en sms om at komme, kommer de

Kære Debbi,

Mange tak for din fine anmeldelse og din positive udtalelse om vores service.

Hvis du har nogle input til, hvordan vi opnår hele 5 stjerner fra dig, så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan blive endnu bedre.

Vi sidder klar ved telefon og mail alle hverdage kl. 8.30-15.30 mandag til torsdag og kl. 8.30-13.00 fredag.

Telefon: 70232728
Mail: info@evr.dk
Kontaktformular: https://www.evr.dk/information/#Form_PageForm

Vi ser frem til et fortsat godt og tilfredsstillende samarbejde med dig, Debbi.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg opsagde sammenarbejde efter første…

Jeg opsagde sammenarbejde efter første gang da vinduerne var fyldt med vandpletter og ikke rene.

Efter meget lang tid gav jeg dem.endnu en chance, men igen denne gang var der vandpletter overalt.

De kan IKKE anbefales. Ikke så meget som et nyt vask eller andet tilbud de.

Denne gang var jeg hjemme og sp det hele. Han havde mere travlt med at snakke i telefon imen end at sørge for ordentligt arbejde.

Oveni kan jeg nu se regningen hedder 719🤯🤯🤯🤯 plejer at gi ca 250

19 mai 2026

Kære Susan,

Vi har skrevet tilbage til dig på mail og også forsøgt at ringe til dig i dag, men desværre uden held. Vi håber, du ringer tilbage, så vi kan løse sagen sammen.

Du har denne gang modtaget en regning for to gange vinduespudsninger, fordi der ved en fejl ikke blev sendt en regning til dig i april. Det har vi også skrevet til dig på mail.

Det lyder til, at du har haft en anden forventning til vinduespoleringen, altså at der ville blive pudset manuelt, men hvor der så er blevet vasket med rentvandsanlæg.

Vi lader gerne valg af metode være op til vinduespudseren, da det er fagmanden, der bedst kan vurdere, hvad der egner sig bedst på netop dine vinduer.

Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over, at vandanlægget ikke har levet op til dine forventninger.

Vi har fire dages reklamationsret, hvor man har lov til at kontakte os, hvis man ikke er tilfreds med resultatet af vinduespudsningen. Gør man det, tilbyder vi enten at komme tilbage og rette op eller en rabat.

I dit tilfælde har du begge gange opsagt samtidig med din reklamation, hvilket gør det svært at komme tilbage og rette op på det utilfredsstillende, selvom det er vores foretrukne løsning.

Vi ville allerhelst have vinduespudseren tilbage og pudse dine vinduer manuelt, hvis det er den metode, du gerne vil have. Alt du skal gøre er blot at informere os om dine ønsker, så vi kan yde vores service efter dem. Kender vi ikke dine ønsker, kan vi selvsagt ikke levere efter dine behov. Det er rigtig ærgerligt og utilfredsstillende for både dig og os.

Misforståelse omkring metoden og fejl i faktureringen er en rigtig uheldig start på samarbejdet, og det beklager vi meget for.

Vi håber, at du vil kontakte os, så vi kan afslutte (eller udrede) det hele på en ordentligt måde.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus