Fik en ny ladeport til iPad Pro, det blev ordnet hurtigt og da jeg vendte tilbage med problemer , tjekkede han også det . God hurtig fejlsøgning, løsning og pris
Jeg skulle have skiftet mit batteri,og alt fra service til udførsel var helt perfekt! Simpelthen så sød service, fair priser og hurtig betjening. Stor anbefaling herfra!
Rigtig god oplevelse. Jeg skulle have fikset en knækket skærm og min hjemknap. Jeg droppede bare ind og afleverede telefonen, som var klar 25 minutter efter. Manden bag butikken taler ikke perfekt d... Voir plus
Eneste sted i Aarhus, der kunne skaffe en ny og original skærm til min google pixel mobil, da den gik i stykker, og jeg med panik stod med en helt sort skærm, der intet kunne. Det gik både hurtigt... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Shop powered by PrestaShop
Vesterbrogade 12, 8000, Aarhus, Danemark
- expertfix.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Les gens ont aussi consulté
Hjælp med påsætning af screen protector
Ringede for at høre om de havde en screen protector til en Samsung Galaxy Tab S9, det havde de ikke, men han ville gerne hjælpe med at sætte en på for mig. Så jeg bestilte en fra nettet og han satte den på uden beregning.
Der var rigtig god service
Der var rigtig god service. Han brugte tid på at hjælpe mig med at kigge på begge telefoner jeg havde med og hjælpe mig til at vælge hvilken der skulle fixes. Han var meget tålmodig og behjælpelig! Kan helt klart anbefale at få sin telefon fixet her
Hurtig service :)
Rigtig god service!
Fantastisk hurtig service.
Fantastisk hurtig service.
Battetiet på min Samsung S21 var ødelagt, blev udskiftet på under 30 min.
Utrolig behagelig og professionel oplevelse.
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service, jeg havde problemer med mit frontkamera på min iPhone og fik det lavet på 5 minutter, ejeren er super dygtig og venlig, det er helt sikkert et sted jeg besøger igen hvis uheldet er ude med teknologien
Expertfix Vesterbrogade Aarhus
Jeg fik skiftet min skærm og panserglas…
Jeg fik skiftet min skærm og panserglas hos Expertfix. Ejeren gjorde det hurtigt og til en rigtig god pris. Jeg kan varmt anbefale at bruge Expertfix når man skal have fikset telefon eller lignende.
Sød og meget hjælpsom og imødekommende ekspedering
De var en meget professionel reparatør
De var en meget professionel reparatør, og de løste mit problem på kortest mulig tid
Billig pris til en god kvalitet
Virkelig god oplevelse. Hurtigt service. En god og billig pris til en meget høj kvalitet. Kan helt klaret anbefales.
Super god og hurtig service til en…
Super god og hurtig service til en fornem pris 😊
Vil give mine varmeste anbefalinger
Vil give mine varmeste anbefalinger! Ekstremt venlig, imødekommende og hurtig ekspedition. Ud over at lave en god pris, gav han også et gratis cover med. 10/10! Vil med glæde vende tilbage igen :)
Expertfix på Vesterbrogade i Århus får…
Expertfix på Vesterbrogade i Århus får igen de varmeste anbefalinger herfra.
Min højttaler var defekt i min Huawei mobil og det blev fikset på bedste vis 🙂🙂 Så igen herfra, tak for både reparationen og for en super god behandling. Bestemt et sted vi kan anbefale til andre 👍😊
Jette og Karsten
Vildt god!!
Vildt god!!! Har fikset min telefon flere gange, og den er altid god som ny når jeg har fået det fikset her. Kan stærkt anbefales
Eneste sted i Aarhus, der kunne hjælpe
Det gik både hurtigt med at få bestilt en ny skærm hjem, og det hele blev klaret med flot service, kyndig vejledning om chancerne for, at den ville virke efter reparationen, og en fantastisk venlighed. Jeg kan varmt anbefale Expertfix ved Vesterbrogade.
God og hurtig service
Fantastisk service til en god pris
Fantastisk service til en god pris. Yderst venligt personale!
Kan varmt annefales.
Hurtig betjening og god kvalitet
Super god service!