Ik ben erg tevreden met F2F als creator zijnde. Je krijgt makkelijk nieuwe fans door de explore page functie, en je kan zo snel een stabiel inkomen opbouwen. Support is altijd vriendelijk en meedenk... Voir plus

Lisez les avis des autres
Leuke en goede ervaringen met f2f leuk,fijn en gezellig contact met creators soms ook gewoon voor een gezellig praatje. Ik volg ben fan van meerdere creators een van mijn favorieten is Kinkyqueen een... Voir plus
L'entreprise a répondu
Als creator echt een hele fijne site. Snel contact met de support, makkelijk te gebruiken zowel via de telefoon als op de pc. Als creator kan je een heleboel grenzen zelf zetten! Echt helemaal top!
L'entreprise a répondu
Platform is a bit buggy. Message box text editing on a phone is frustrating. Media library is sorted on a mysterious way. A lot of media is missing in the overview when you haven't payed for... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Friends2follow (F2F.com) is a premium global platform where creators and fans connect through exclusive content and direct online interactions. We provide a safe and trusted environment where creators can grow their business and fans can discover and support the creators they enjoy. With reliable payments, strong safety standards and dedicated support, F2F.com focuses on creating a secure and positive experience for both creators and fans.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- support@f2f.com
- f2f.com
Les gens ont aussi consulté
Mary.jane heeft goede content is altijd…
Mary.jane heeft goede content is altijd in een goede mood gebruik met veel plezier haar content en f2f is echt beteouwbaar en een fijne site om op te zitten top site

Réponse de friends2follow
f2f is een makkelijke manier om te…
f2f is een makkelijke manier om te betalen & de beste content komt van :
kinky queen
jennarose
roxy
romy

Fijnste en gebruiksvriendelijkste platform
Ik ben zelf creator op f2f
ik ben begonnen op het platform en heb alleen maar leuke ervaringen gehad. Ik doe nogsteeds alles met heel veel plezier en liefde naar de volgers en fans en vind het altijd leuk om een praatje te maken elkaar te leren kennen en leuke connecties te maken met mijn volgers en fans.
Ik heb zelf nooit gebruik gemaakt van een agency omdat ik zelf persoonlijk contact veel fijner vind ☺️
Ik hoop nog lang door te kunnen gaan het is echt mijn favoriete platform

Gebruiksvriendelijk
Gebruiksvriendelijk site voor content. Kan betalen met ideal.
Zoals op alle platformen hier ook nep profielen, chat bots. En agentschap op account. Die is zelf wel te raden en ontdekken.
Mijn favo Spicy lola. Puur echt haarzelf en geeft zoveel terug.
En zo zitten er meer echte personen op. Voor mij zeker een aanrader.

Messy_mom
Als @messy_mom ben ik erg blij met f2f. Alle 1 sterren reviews hier....kom maar bij mij. Heerlijk om de vrijheid te krijgen om te kunnen posten wat ik wil.
Er zitten een hele hoop echt leuke dames op. Die met veel plezier content maken op een groot platform zoals f2f. Al ontzettend veel leuke contacten gelegd. ♡
5 sterren voor mij.

Réponse de friends2follow
Als ik nul kon geven gaf ik dat!
Als ik nul kon geven gaf ik dat! Heel dat mailbox gebeuren is om te huilen, zo slecht en amateuristisch!
Heel de site zit vol bots en je kan niks blokkeren of melden. Blijf er weg, het is een ramp!
4 bundels ontgrendelen van tweedehands…
4 bundels ontgrendelen van tweedehands huppelende dames die niet eens volledig naakt zijn, en je kunt beter een luxe escort bestellen. Word ook gebruik gemaakt van chatbots. Want het valt je op waarom iemand 24 uur reageert zonder zelf ooit te slapen. Het blijven herhalen van dezelfde foto's het hele jaar door. En ben zelfs 3 keer agressief benaderd door zo'n verwende trol , met de vraag wanneer ik nou eens eindelijk ging betalen. Lieve mensen..ga lekker naar PornHub als je zin in seks hebt, want ik raad dit bedriegersplatform niet aan, en daarbij druk ik me nog zachtjes uit.
Oplichting!je koopt iets en dan negeren…
Oplichting!je koopt iets en dan negeren ze je, gewoon chatten mag niet, altijd maar kopen.
Onbeleefde vrouwen
Carmela clutch chat niet zelf
Carmela clutch chat niet zelf. Zij laat dit door medewerkers doen die zich voordoen als haar!! Wat een oplichter is die vrouw. Ook proberen ze je constant foto's te verkopen voor veel geld die al gratis op haar pagina staan
Grootste ripp-off inzage easy money.
Grootste ripp-off inzage easy money.
Wie seid ihr zu meiner Mail Adresse…
Wie seid ihr zu meiner Mail Adresse gelangt?
Wieso denkt ihr ich hätte Interesse? Wer gibt euch das recht mich zu belästigen? Werde auch Strafanzeige erstatten wegen Betrug Belästigung
Bitte auch Trustpilot um Hilfe in der Sache
Karis London is de enige die ik zou aanbevelen
Ik heb meerdere ervaringen gehad op deze site en ik moet zeggen ik heb de beste ervaringen heb gehad met Karis London, daar krijg je waar voor je geld !!
Ik ben actief als @meisjemetzworthoar
Ik ben actief als creator onder @meisjemetzworthoar
F2F biedt een stabiel en transparant platform. Upload is snel. Prijszetting is vrij. Uitbetalingen zijn helder
Klantenservice reageert vlot.
Beheer van fans en content is overzichtelijk
Hier kan ik groeien op mijn tempo met respect voor mijn grenzen
Vijf sterren en een oprechte aanrader ⭐⭐⭐⭐⭐
Toen ik begon op F2F had ik geen idee wat te verwachten. Ik wou gewoon een plek waar ik mezelf kon zijn, zonder oordeel, zonder filters, gewoon echt en geen fake gedoe. En eerlijk? Dat heb ik hier gevonden.
De support van het team is top, het platform werkt vlot en veilig, en het publiek? Warm, gul en trouw.
Afripping? Eerlijk? Da vind ik pas grappig
Want niemand verplicht u om iets te kopen hé
Mijn fans vinden alles makkelijk. Berichten.
Bundels. Tips. Previews.. Alles op een plek, en door de previews weet ge teminste wat ge koopt ook!
Hier groei ik elke week. Niet door geluk. Door goede tools en hard werk
F2F is geen hype. Het is werk dat loont. Als creator voel ik mij thuis
Dat is goud waard. Merci F2F ⭐
Oplichters met chatbots of meerdere…
Oplichters met chatbots of meerdere operators op 1 account of de dames zijn 24/7 wakker en online. 40 euro voor een dame die in een eoa gebreide bikini loopt te wiegen, zonder dat je verder wat te zien krijgt. Afspraken die niet nagekomen worden na een fooi. Abbonement fee ontvangen en je daarna zonder geldige redenen blokkeren van de chat optie, Een grote Fake zooi. Ook opmerkelijk dat de enige postitieve reviews hier (op een na) van creators zelf komen.
Dit is een racistisch bedrijf dat…
Dit is een racistisch bedrijf dat alleen mij aan het vizieren is ik heb bewijs ervan. Ze hebben mijn naam uit de zoekbalk verwijderd zonder enige reden. Ik heb bewijs dat ze aan vriendjespolitiek doen
Het zijn vuile oplichters
Het zijn vuile oplichters. Niets meer dan dat.
Ik heb hard bewijs dat F2F willens en wetens fraude faciliteren op hun platform. Omdat ze meeverdienen met de "creators" stel ik vast dat ze medeplichtig zijn aan deze fraude. (Zij zelf) of anderen stelen content van andere creators en plaatsen deze zelf achter een betaalmuur op hun site. Als je ze middels een support ticket daarop aanspreekt en je ze wijst op de gestolen content INCLUSIEF bewijsmateriaal dat de originele creator GEEN toestemming heeft gegeven om die content te uploaden wuiven ze dat weg. "Ja we hebben geverifieerd dat deze content niet gestolen is". ONZIN!
Daarom... Dit zijn vieze vuile oplichters! En ze zouden strafrechtelijk vervolgd moeten worden.
Je hebt een paar goeie fijne creators…
Je hebt een paar goeie fijne creators zoals sweet fleurtje die soms speciale wedstrijden doer zoals posters verloten enz. Mina mins. Topper. En dan de aftroggelaars die veel mooie woorden verkopen maar met moeite een tepel laten zien zoals rachelkoings die ook op insta, tiktok enz staat met andere namen en je belazerd.
Ik ben actief onder de naam Laraloves…
Ik ben actief onder de naam Laraloves en kan het iedereen aanbevelen. Ik koop ook regelmatig content van andere gebruikers. Als je een beetje je hoofd gebruikt zie je wie wel en niet echt is. Dus echt niet zomaar content kopen maar je gezonde verstand gebruiken!
Ze schooieren je geld af
Ze schooieren je geld af! Als je dom bent doe je hieraan mee. Foto s video 's van content maker erg duur. Tijdig afmelden aub anders loopt t abonnementdoor! Tip zet t in je mobiel van je agenda!
Full with bots!
Not a trusthworthy site, 90% are bot accounts, don't waste your money!!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.