Fabrieks Verkoop

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, goede kwaliteit, goede prijs,keurig verpakt,duidelijke instructies. Medische topper besteld, geen kuil meer tussen mijn man en mij, ontstaat er wel een kuil,dan komt dat prima te... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters! Ter plaatse geweest en winkel staat er leeg en verlaten bij ! Op de deur hangt briefje “winkel per direct gesloten”! Mails en telefoons blijven onbeantwoord… website opgedoekt ! geld zie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zondagavond besteld woensdag binnen. Nadat ik de reviews had gelezen toch een beetje benauwd. Dinsdag contact opgenomen en een aardige meneer aan de telefoon die mijn zorgen weg nam. ‘s middags track... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Begin augustus een matras besteld, tot op heden niks ontvangen. Verzocht om retour betaling om ergens anders matras te kopen a 325 euro. Tot op heden geen antwoord, geblokkeerd op facebook. Ik weet h... Voir plus

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestel hier geen boxspring…

Bestel hier geen boxspring…
Eind december besteld en aanbetaald. Voor levering eind maart. In februari de definitieve datum afgesproken.

Werd geleverd: helaas de verkeerde maat. Kan gebeuren! Mochten deze in gebruik nemen en de juiste maat zou zsm geleverd worden. Prima.

We zijn inmiddels 11 weken verder!!! Alleen maar smoesjes. Op de website is hij nog steeds te bestellen. 3-5 werkdagen levertijd, vreemd hoor!

We zijn er klaar mee, willen ons geld terug. Afgelopen woensdag is het bed opgehaald, na veel gezeur. Kreeg een mail dat ik 650 euro terug krijg.. Gaan we daar ook nog moeilijk over doen?! Wil gewoon 799 terug, wat we betaald hebben. Jullie leveren niet de juiste maat, daar kunnen wij niets aan doen. Ik wil zsm mijn geld terug!
Op mijn mails wordt niet meer gereageerd, telefonisch wordt er niet opgenomen!

27 mars 2024

Geweldige koudschuim Topper besteld

Ik had een koudschuim Topper besteld, deze werd zeer snel geleverd.
En sinds het op mijn bed ligt, slaap ik heerlijk, geen pijn meer in mijn benen.
Ik had echt nooit verwacht, dat het zo'n verschil zou maken.
Ik zou het iedereen aanraden.
Wel opletten dat de juiste zijde boven ligt, had ik de eerste nacht niet, en toen voelde ik de vormen van het koudschuim. Gelukkig had ik al snel bedacht, dat hij omgekeerd lag.

1 juin 2024

Oplichters zijn het !!!

Oplichters zijn het !!!! al bijna een jaar bezig met een retour zending heb een bewijs dat het daar is afgeleverd maar zeggen ijskoud dat het op het verkeerde adres is af geleverd al veel contact proberen te krijgen sturen aangetekende brieven terug (ongeopend) mails wordt niet op gereageerd !!!
Oplichters zijn het !!!!!
PS vinkje onder doen ze toch niks mee OPLICHTERS

30 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Aangifte gedaan, moet iedereen doen.

Eind Maart besteld.
Na 2wkn een email gestuurd waar het bleef.
Dan is het : bij postnl stuk gegaan, we sturen een nieuwe.
Inmiddels 2 maanden verder en al 3x het bericht gehad dat ze nieuwe sturen.

Ik heb inmiddels al tot 2x toe om terugbetalen verzocht, maar dan sturen ze keihard de standaard mail dat ze een nieuwe sturen.

Dus aangifte gedaan. En ik raad iedereen aan om dat te doen. Hoe meer er liggen, hoe meer ermee gedaan word.

Ook bedienen ze zich van valse reviews. Trustpilot verwijderd ze, en dan staan er ineens erg veel slechte.
Mensen, doe aangifte!!

31 mars 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle levering. Het matras was goed verpakt in vacuumplastic. Vervolgens in een doos. Goed verpakt dus. De gebruiksaanwijzing klopte. Erg tevreden over het resultaat. Het matras ligt lekker. Voor deze prijs echt top. Echt een aanrader. Ik begrijp sommige revieuws niet. Wij zijn tevreden. Dus ga niet altijd op negatieve revieuws af. Een verhaal heeft 2 kanten.

25 mai 2024

Grootste *** bedrijf van Nederland

Grootste *** bedrijf van Nederland! 2 april een matras topper besteld en vandaag 24 mei nog steeds niks ontvangen en ook mijn geld niet terug!! Contact krijgen is haast onmogelijk en als het een keer lukt krijg je alleen smoesjes. Denk goed na voor je hier besteld!

P.s. ik lees nu oudere reviews en wij kregen dezelfde smoesjes. Deze reviews zijn niet van mij

24 mai 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Adviseer geen topmatras

Ik heb een topmatras gekocht.
De kwaliteit is goed, maar jammer genoeg beweegt het alle kant op. Dat is echt vervelend.
Als er elastieken aan zijkanten waren zou het minder bewegen.

24 mai 2024

Koop hier niet!!!!

Koop hier niet, reageren niet op e-mails en telefoons worden niet beantwoord! Had een matras gekocht dat op voorraad was. Kreeg een e-mail dat deze matras beschadiging had opgelopen in transport en ik eventueel een duurdere kon nemen. Ben ik niet op ingegaan en de levertijd was 2 weken voor dezelfde matras.
1) matras was gewoon niet op voorraad en dan sturen ze dit standaard mailtje.
2) proberen ze een duurder item te verkopen, dat ze waarschijnlijk ook niet op voorraad hebben
3) Ik wacht nu al 5 à 6 weken op mijn matras en vraag nu een creditnota + terugbetaling aan
=> nergens reactie op en telefoon blijft maar bellen!

Eigenlijk schandalig hoe dit kan blijven bestaand zo een firma. Is een echte schande voor alle eerlijke handelaars met zowel showroom als internetshop! Dit soort bedrijven verpesten het helemaal!

BESTEL HIER DUS NIET....

14 mai 2024

BEDRIEGERS !!!!

Vorig jaar een boxspring en matrassen besteld. Matrassen gekregen, boxspring werd niet geleverd want blijkbaar doen ze dit niet. We moesten zelf de boxspring afhalen. Na enige discussie akkoord gegaan om andere goederen te leveren. Maar sindsdien worden we gewoon genegeerd. Ettelijke mails al verzonden en nooit krijgen we antwoord. Ze verplichten je om juridische stappen te ondernemen. Pure diefstal! Puur bedrog!

15 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Guys this shop is the worst furniture…

Guys this shop is the worst furniture shop i have had in my life. Firstly i called them to ask if i can buy from their shop in spijkenese...they said please buy online which i did. Delivery was said to be 10 working days...they never delivered even though i had paid €75 transport. Aftr several calls and emails they now were saying why did i buy online. Had to go to their shop, hired my own transport to take the bed and was told my refund for transport will be in 3 days. Upto now....more than a month has passed and I havent gotten my refund. If you know rude people then this is a bunch of them

12 avril 2024

Stelletje dieven

Slecht, slecht en nog eens slecht. Retour van een verkeerde maat topper netjes aangemeld conform regels en ook teruggestuurd. Bewijs van bezorging volgens barcode ontvangen. Maar nu wacht ik al ruim 2 maanden op mijn geld en wordt totaal genegeerd. Heb verschillende keren gebeld, gemaild, klacht ingediend, contact formulier ingevuld en nu zelfs een brief per post gestuurd. Nog steeds geen reactie. Heb hier dus hele slechte ervaringen mee, nooit meer een aankoop bij hun. Was van plan de topper om te ruilen voor een andere maat. Maar never nooit meer!

16 mars 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus