Winkel Wereld
Lisez les avis des autres
Oplichters, bedriegers. Niets bestellen hoor. Tuinfrees besteld en een waardeloze ring gekregen. Ze reageren niet op diverse mails. Telefoonnummer niet bekend, geen contact te krijgen. Ben belaze... Voir plus
Appel AirTag besteld en heb een ringetje gekregen. Na diverse pogingen om contact te krijgen via mail nog steeds geen reactie gekregen. Dit is wel heel makkelijk om je geld te verdienen. Ga het eens... Voir plus
Bestelde een tuinfrees (via adv op Facebook) maar ontving een ringetje van nog geen euro. Op de mail inzake wordt niet gereageerd. Ook telefonisch contact is er niet. Enkel een bandje om je telefoonnu... Voir plus
Ook een tuinfrees besteld en betaald en…
Ook een tuinfrees besteld en betaald en nooit gekregen!reageren niet op mails. 50 euro down the drain.
Tuinfrees
1 april een tuinfrees besteld in plaats daarvan krijg ik een ringetje het is gewoon schandalig ik heb 49.99 betaald
Mijn bestelling nr is#1436 hopelijk komt er nog iets van
Tuinfeest besteld en betaald in april…
Tuinfeest besteld en betaald in april aan 59 euro en een ringetje gekregen in plaats dat is oplichterij eerste klas meerdere mails gestuurd nooit antwoord gekregen mensen pas op voor deze oplichters
Hier ook een ringetje ontvangen
Hier ook een ringetje ontvangen. Voor m'n dochter dacht ik een paard te kopen voor op de hoverboard. Via een advertentie van instagram. Meerdere mailtjes gestuurd, nooit antwoord gehad uiteraard
Ik ook ben opgelicht.
Ik ook ben opgelicht.
Betaald en zelf geen ring ontvangen.
15 april een bestelling geplaatst en betaald.
Geen enkele reactie. Ook niet op mails.
De website bestaat zelf niet meer.
Wat er mis ging is dat ik mijn frees…
Wat er mis ging is dat ik mijn frees waar ik voor betaald heb niet gekregen heb het was zogezegd op 1 april verzonden ik geef jullie tot volgende week de tijd om het te sturen heb ik het dan niet ga ik naar de politie om klacht in te dienen wegens fraude en misleiding en als het moet ga ik naar de rechtbank
Hoe je beet word genomen door een nep bedrijf
Ik lees dat er al minimaal 30 personen zijn opgelicht door dit nep bedrijf door de bestelde producten vooraf te betalen en dan later een of ander flutringetje toegezonden krijgen in de brievenbus. Wat een oplichters zijn dit.
14 april bestelling gedaan
14 april bestelling gedaan.
Ik lees hier dat ik niet de eerste en enige ben die besodemieterd is.
Appel AirTag besteld en heb een…
Dit is wel heel makkelijk om je geld te verdienen. Ga het eens proberen via de rechtsbijstandverzekering
is lopende heb ik vernomen bestling gedaan 30/04 betaald30/04
bestelling gemaakt en betaaldvoor tuinvrees onozel ringetje gekregen heb het nu overgemaakt aan gerechtelijke instantie met al hun gegevens gaan het nodige doen zullen het vervolgen heb ook bij politie een verklaring afgelegd is een pv op gemaakt eerdaags zullen due oplichters ondervraagt worden ga het er niet zo bij laten groeten
Niets ontvangen, oplichting!
Niets ontvangen, er wordt ook niet gereageerd op mijn emails. Zie hier bij de reviews alleen maar slechte reviews. Dus het bedrag ben ik kwijt. Ik ga aangifte doen van oplichting.
Winkel-Wereld ht zou jullie sieren om het geld terug te storten
Ook ik ben er ingetrapt
Ook ik ben er ingetrapt, geen tuinfrees ontvangen maar ook een kinderachtig goedkoop ringetje. Krijg ook geen antwoord op mijn mail.
Tuinfrees besteld en een dom ringetje…
Tuinfrees besteld en een dom ringetje ontvangen. Nu is hun 'shop' gesloten, ze zijn dus verdwenen, maar komen sttraks terug onder andere naam. Als fb deze oplichters even snel bij de lurven kon vatten als een seksueel getinte post, zou de koper veel meer beschermd zijn tegen de pest die fb binnenhaalde.
Oplichters
Oplichters, bedriegers. Niets bestellen hoor.
Tuinfrees besteld en een waardeloze ring gekregen.
Ze reageren niet op diverse mails. Telefoonnummer niet bekend, geen contact te krijgen. Ben belazerd.
Lees het nu ook op andere reviews.
Programa boos benaderen allemaal
Programa boos benaderen allemaal! Het zijn oplichters bestelling geplaats niks ontvangen en hun bereiken lukt helemaal niet
Oplichting!!!
Pas op! Niks bestellen!!! Sturen niks na bestelling en betaling. Je krijgt alleen een dom ringetje per post.
Oplichters
Oplichters. Bestelde tuinfeest aan 49€ en niets gekregen. Hun track vermeldt wel" delivered". Al wat ik die dag kreeg was een onnozele ring. Ik stuurde reeds verschillende e mails maar kreeg geen antwoord
Een tuinfrees besteld en niet ontvangen…
Een tuinfrees besteld en niet ontvangen van deze oplichters! Zouden vervolgd moeten worden.
‼️OPLICHTERS ‼️
‼️OPLICHTERS ‼️
Geen contact mee te krijgen. Bestelde Tuinmaster tuinfrees €49,99 is een nep ring. Erg teleurgesteld. Raar dat de website nog bestaat. Op facebook ook geen reactie.
‼️OPLICHTERS. ‼️
L’expérience Trustpilot