Tuinfrees besteld en een dom ringetje ontvangen. Nu is hun 'shop' gesloten, ze zijn dus verdwenen, maar komen sttraks terug onder andere naam. Als fb deze oplichters even snel bij de lurven kon vatte... Voir plus
Winkel Wereld
Lisez les avis des autres
Oplichters, bedriegers. Niets bestellen hoor. Tuinfrees besteld en een waardeloze ring gekregen. Ze reageren niet op diverse mails. Telefoonnummer niet bekend, geen contact te krijgen. Ben belaze... Voir plus
Appel AirTag besteld en heb een ringetje gekregen. Na diverse pogingen om contact te krijgen via mail nog steeds geen reactie gekregen. Dit is wel heel makkelijk om je geld te verdienen. Ga het eens... Voir plus
Tuinfrees
Ik heb een tuinfrees besteld van 49.99 euro, en na 2 weken kreeg ik een prul ring. Het zijn oplichters , pas op ! Meermaals een email gestuurd geen antwoord.
Het zijn rasechte oplichters,gekocht en…
Het zijn rasechte oplichters,gekocht en betaald voor Zippo Smart Lighter 2024 voor €39,99......en wat sturen ze,een prulringetje van nog géén €0,50.
Per mail NIET te bereiken ! Hoe is het mogelijk dat ze nog áltijd actief zijn !
Gewoon verschrikkelijk en ik ben bang dat de oplichters alléén maar meer worden !
Elektrische tuinfrees
Besteld een elektrische tuinfrees twv €49,99 maar er wordt een ringetje geleverd. Via twee emailadressen gereageerd maar geen reacties ontvangen.
Dus op een onprettige manier opgelicht.
Een tuinfrees besteld en een waardeloze…
Een tuinfrees besteld en een waardeloze ring ontvangen. Geen reactie op e-mails.
Oplichters!!!!!
Niet bestellen hier..
Helaas niet de bestelling, maar een ringetje binnen gekregen. Op diverse mails geen reactie, geen andere manier om contact op te nemen..
Tuinfrees besteld en niet ontvangen.
Tuinfrees besteld en niet ontvangen.
Net als bij de andere reviews ook een ring ontvangen.
Oplichters zijn het.
Ga kijken of ik aangifte kan doen.
Bestelde tuinfrees niet geleverd.
Bestelde tuinfrees niet geleverd.
Heb een ringetje ontvangen i.p.v. de tuinfrees. reageren ook niet op de mail.
vandaag mijn bestelde tuinfeest willen…
vandaag mijn bestelde tuinfeest willen ophalen een teleurstelling ik kreeg een ring van 0€ in de plaats zuivere oplichterij ga ook klacht indienen tege deze oplichters.Zijn jullie echt zo laf om niet te antwoorden op het schijven van gedupeerde personen
Tuinfrees
Een tuinfrees besteld en ook een ring ontvangen.
Contact onmogelijk met ze, want krijgt geen antwoord terug.
Oplichters!!! Bestel hier dus niks
Eveneens de tuinfrees besteld en niet…
Eveneens de tuinfrees besteld en niet ontvangen. Wel een armzalig ringetje, welke reeds de onderkant van mijn vuilnisemmer gezien heeft. Gerechtelijke stappen aangekondigd.
Bestelde goederen worden niet geleverd
Bestelde een tuinfrees (via adv op Facebook) maar ontving een ringetje van nog geen euro. Op de mail inzake wordt niet gereageerd. Ook telefonisch contact is er niet. Enkel een bandje om je telefoonnummer achter te laten.
L’expérience Trustpilot