fanasparebank.no Avis 4

3,7

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Engasjert megler med hele veien!

Vi har hatt en veldig positiv opplevelse med Fana Sparebank Eiendom! Både Isaac og Øystein har gjort en utmerket jobb med salg av vår leilighet. Svært god kontakt fra start til sluttprosess, her er det en megler som bryr seg med å gi god og tett oppfølging og informasjon gjennom hele prosessen. Ærlighet, kunnskap og engasjement er avgjørende kvaliteter og det har førte til et godt sluttprodukt både for selger og vil også tro kjøper. Det har også vært gode digitale løsninger som for meg har vært en fordel da jeg bor et stykke unna salgsobjektet. Tips og råd og hjelp til styling og bilder av leiligheten førte til utmerket presentasjon av leiligheten. Jeg anbefaler virkelig Isaac og Øystein - det er ingenting å tvile på! Takk for samarbeidet! :)

15 octobre 2024

Jeg har alltid vært fornøyd med fsb

Jeg har alltid vært fornøyd med fsb. Nå ikke lenge siden stilte jeg spørsmål om et billån om de kan tilby et bedre en enn jeg fikk hos suzuki forhandleren i dnb. Rådgiveren har svart,at jeg må søke om økning av huslån. Den er på fastrente. Et enkelt spørsmål ble ikke besvart. Ellers fornøyd

15 décembre 2023

Skjult kreditt - Unødvendige renter/gebyrer.

Har hatt konto hos Fana Sparebank i en årrekke. Sikkert siden 90 tallet. Jeg avslutter kontoen. Alle beløp står i 0 som jeg kan se. Plutselig får jeg sms om at kontoen er overtrukket med 5000!!! Viser seg at jeg har fått innvilget kreditt på 5000,- ( sikkert på 90 tallet ). Dette beløpet har ikke fremkommet på noe åpenbar synlig måte, men vært borthjemt et eller annet sted inne på nettbanken. Viser seg at jeg sikkert har betalt tusenvis av kroner opp gjennom årene i renter/gebyrer på denne skjulte kreditten som jeg var sikker på jeg ikke hadde brukt av. Utrolig dårlig nettbank. Utrolig dårlig brukervennlighet og informasjon når jeg kan gå glipp av dette i 20-30 år!! Skandale rett og slett. Så bruker du Fana Sparebank vær observant på at "ekte" disponibelt beløp står gjemt et eller annet sted. Kontoen går ikke i minus når man bruker av dette beløpet, slik man skulle kunne forvente. Skandale og grenser til svindel etter min mening!! Styr unna!

11 mai 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit