Fashionbymzlanie Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had de verkeerde maat besteld, ik vroeg lastminute of dit nog gewijzigd kon worden. Dit was geen enkel probleem, het werd meteen aangepast. Ik ben ontzettend tevreden met al mijn aankopen. Daarn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle vragen goed beantwoord, denkt goed mee en geeft goede maatadviezen! Vertelt je ook eerlijk als iets misschien niet helemaal bij je past. Daarbij ook gewoon goede kwaliteit kleding en vaak leuke n... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Tijdje terug een bestelling geplaatst waarbij €6 bezorgkosten worden gerekend. Echter wordt het item als brievenbus pakket verzonden zonder track and trace, waarvoor dan de €6 bezorgkosten? Vervolgens... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn eerste bestelling bij fashionbymzlanie waren gouden cowboylaarzen. Ze waren jammer genoeg net wat te groot. Had mail contact met hun gehad en heb een kleinere maat opgestuurd gekregen. Ik ben onw... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Shop de leukste outfits bij Fashion by Mzlanie! Geniet van goede kwaliteit kleding, snelle verzending & de nieuwste trends. Neem een kijkje achter de schermen op het YouTube kanaal van Melanie Stinstra waarbij Melanie je meeneemt van het inkoopproces tot aan verzending van de pakketjes! Vergeet geen leuke review achter te laten! Mochten er problemen ontstaan rondom een bestelling, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via de mail of via instagram. x Melanie

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zeer tevreden!

Ik ben ontzettend tevreden met al mijn aankopen.
Daarnaast heel erg klantvriendelijk en snelle reactie. Ik ga zeker vaker bestellen bij dit bedrijf!

16 juillet 2025
Avis spontané

Réponse de Fashionbymzlanie

Wat leuk om te lezen, dankjewel! Fijn dat we de maat op tijd konden aanpassen en dat je zo tevreden bent met je aankopen. We vinden het super om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren. We kijken ernaar uit om je weer terug te zien!
Liefs,

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle levering!

Snelle levering, maten kloppen!

Wel balen dat de broeken wat langer vallen, ik ben zelf 1.68m en mag de broek wel ongeveer 6cm inkorten….

26 juin 2025

Réponse de Fashionbymzlanie

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de levering snel was en de maten verder goed kloppen! Jammer dat de lengte niet helemaal perfect was voor je. We waarderen je feedback en nemen dit mee om onze pasvormen in de toekomst nog beter af te stemmen.

Super!

Snelle levering en een super leuk setje!!

27 juin 2025

Hi Sabine!
Wat fijn om te horen dat je je bestelling zo snel hebt ontvangen en dat je zo blij bent met het setje! 💕 Bedankt voor je lieve review, we hopen dat je er veel plezier van hebt. Tot de volgende keer! 😊
Liefs,

Noté 3 sur 5 étoiles

niet goede kwaliteit

niet goede kwaliteit, stinkt

4 juin 2025

Réponse de Fashionbymzlanie

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit en de geur van het product. We vinden het vervelend dat je dit zo hebt ervaren.

We hebben hierover geen eerdere melding van je ontvangen, en we helpen onze klanten graag als er iets niet in orde is. Mocht je in de toekomst tegen iets aanlopen, neem dan gerust direct contact met ons op – dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken.

We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Snel geleverd en mooie kwaliteit

2 mai 2025

Réponse de Fashionbymzlanie

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was en de kwaliteit goed bevalt. We hopen je snel weer terug te zien!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit en leuke vrouwelijke…

Goede kwaliteit en leuke vrouwelijke kleding

10 avril 2025

Réponse de Fashionbymzlanie

Bedankt voor je fijne review, Jamie Lee Patty! Wat leuk om te horen dat je blij bent met de kwaliteit en onze vrouwelijke kledingstijl. We hopen dat je er veel plezier van hebt en je snel weer bij ons terugziet!

heel netjes!!

27 janvier 2025

Beste Eva,

Bedankt voor je fijne en positieve review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop!

Fijne webshop!

Fijne stretch boeken :) En ik woon zelf in Leeuwarden en kan altijd mijn bestelling de dag daarna ophalen, echt top!

4 janvier 2025

Hallo Jasmijn!
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle service en de comfortabele stretch broeken. We zien je graag snel weer terug voor je volgende bestelling!

Snelle reacties

Snelle levering, snelle reactie terug op iets wat ik moest ruilen!
En goede hulp gekregen met een item waar wat mis mee was.
Super team!

4 janvier 2025

Réponse de Fashionbymzlanie

“Hartelijk dank voor je mooie review Lisa! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier met je bestelde items en hopen je in de toekomst weer blij te kunnen maken met een item uit onze webshop.”

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerste bestelling goed ontvangen.

Snel verzonden & ontvangen. Snelle klantenservice als je een vraag hebt. Kleding is van goede kwaliteit. Erg leuk dat ik een sieraden cadeautje kreeg bij mijn bestelling, blij mee! Voor herhaling vatbaar.

30 novembre 2024

Beste Danielle,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je eerste bestelling zo goed is bevallen! Bedankt voor je lieve review — dat waarderen we enorm. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop!

Met warme groet,

Aanrader!

Fashionbymzlanie heeft leuke artikelen online staan, voor een aantrekkelijke prijs. De levering was snel & ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe items! 😊

21 octobre 2024

Réponse de Fashionbymzlanie

Hallo Myrthe. Bedankt voor je mooie review! We waarderen het enorm en kijken ernaar uit om je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop!

Zulke leuke kleren

Zulke leuke kleren! Ga snel nog een iets bestellen. Ook super snel verzonden! 🫶🏻

29 juillet 2024

Réponse de Fashionbymzlanie

Bedankt voor je geweldige review, Megan ! Het is fantastisch om te horen dat je blij bent met de kleding en de snelle verzending. Veel plezier met je volgende bestelling! 🫶🏻

Supper lieve dame

Supper lieve dame , ik had een berichtje gestuurd voor een item dat ik 2 dagen later in huis zou willen hebben , dat was helemaal geen probleem en ze was zo lief om het meteen te verzenden ,
Het item was zeer mooi ... Ik raad zeker aan 😁

28 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Snel verzonden en heel blij met het…

Snel verzonden en heel blij met het item dat ik heb gehouden! Ook wat dingen teruggestuurd die niet goed pasten en was super snel verwerkt. Aanrader om hier te shoppen :)

3 juin 2024

Réponse de Fashionbymzlanie

Bedankt voor je fijne review Hester! We zijn blij dat je tevreden bent en staan altijd klaar om je van dienst te zijn in onze webshop. Veel plezier van je aankoop.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus