Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi sælger det nyeste inden for fashion. Hurtig levering og bedste kvalitet. Vi gør alt hvad vi kan for at yde vores kunder den bedste service.
Coordonnées de contact
Jeg bestilte for omkring en måned siden…
Jeg bestilte for omkring en måned siden fra hjemmesiden, der stod at den ville blive leveret indenfor 17 dage. Efter cirka 20 dage hvor jeg ikke har hørt noget skriver jeg til dem på mail, og spørger om alt er okay med min ordre, hvor de svarer dagen efter og spørger om mit ordrenummer. Det svarer jeg så med, indenfor et par timer, og nu en uge senere har de stadig ikke svaret tilbage, og jeg har stadig ikke hørt noget videre om min pakke.
Fantastisk service og levering
Fantastisk service og levering, tak!
Man blev mødt med venlighed og hjælpsomhed som er sjældent set.
Kan varmt anbefale FASHION CPH
Verdensklasse Service
Gode varer, og verdensklasse service fra Fashion CPH - teamet!
Virkelig imponeret over deres hurtige…
Virkelig imponeret over deres hurtige levering og deres produkt kvalitet. Jeg bestilte en pakke og allerede dagen efter havde jeg modtaget den. Udover det, var jeg kommet til at skrive min adresse forkert, jeg skrev til dem og fik svar allerede efter 10 minutter. Fashioncph er en stor anbefaling herfra og det vil ikke være sidste gang at de modtager en order fra mig.
Min søn købte et armbånd og briller
Min søn købte et armbånd og briller fra Fashion CPH, og begge var virkelig gode! Det bliver ikke sidste gang, vi handler der. min søn var super tilfreds alt i alt med både Service og vores to bestilte produkter.
Helt klart 5/5 stjerner!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Langsom ekspidition og ingen svar ved henvendelse
Bestilte fra Fashion CPH om søndagen hvor de skrev jeg ville modtage instrukser til Mobile Pay betaling inden for 24 timer. Onsdag havde jeg stadig intet hørt og rykkede på mail for status. Torsdag morgen kom betalingsinstruktionerne og jeg betalte med det samme. 9 dage senere havde jeg intet set eller hørt til mine vare, så jeg rykkede igen på mail efter en status. Der kom aldrig svar. 4 dage efter nr 2 rykker fik jeg mail fra Postnord, at de havde en pakke på vej til mig fra Fashion CPH. Da pakken kom var indholdet som forventet og i orden.

Réponse : FASHION CPH
Min første bestilling blev desværre…
Min første bestilling blev desværre væk, men Fashion CPH kontaktede mig efter 14 dage og forklarede situationen og de ville producere er nyt armbånd uden beregning :-) dette modtog jeg indenfor en uge efter korrespondancen. Vi bestilte et armbånd med eget foto, som er blevet virkelig fint. Min datter er super glad for resultatet af armbåndet.

Réponse : FASHION CPH
Alt for lang leveringstid og ingen info…
Alt for lang leveringstid og ingen info - og ingen svar på mail .. bestilte et armbånd med billede indeni - og halvdelen af billedet er utydeligt

Réponse : FASHION CPH
Pt virker alt som det skal være
Pt virker alt som det skal være, men hvor lang tid tager det før halskæden er færdig når man bestiller en personlig halskæde med billede i stenen?

Fremragende kundeservice
Jeg købte en halskæde fra Fashion CPH som fødselsdagsgave, og hele oplevelsen var fantastisk. Leveringen var hurtig, halskæden var smuk og af høj kvalitet, og fødselsdagsbarnet blev meget glad. Kundeservicen var også fremragende, de besvarede alle mine spørgsmål på Instagram. Jeg vil helt sikkert anbefale Fashion CPH og handle hos dem igen.
Jeg har købt et armbånd herfra
Jeg har købt et armbånd herfra, alt var som det skulle være.
Svarer ikke på henvendelser om deres fejl!
Modtager mine varer sendt som brev sammen med en hilsen fra PostNord om at brevet er fejlfrankeret. Kontakter Fashion CPH og spørger om jeg skal nægte modtagelse eller om de vil betale den faktura Post Nord har medsendt. Får straks svar om at de vil kigge på sagen. Her 1 måned senere har jeg stadig ikke hørt fra Fashion CPH og de har ikke svaret mig på de seneste 2 henvendelser. Men til gengæld har Post Nord sendt mig en rykker! Så en pakke til 45 kr. kom til at koste mig 92 kr. i fejlfrankering og 100 kr ekstra i rykkergebyr, fordi jeg var naiv nok til at tro på at Fashion tog sig af deres egen fejlfrankering! FLOT.
22/6-2023 Er efterfølgende blevet kontaktet og godtgjort udgiften til PostNord! Tak.

Kæmpe fupbutik
Er alle de andre anmeldelser venner af huset?
Specialiserede armbånd bestilt den 10. maj og pakke modtaget efter 12 dage. Men UDEN varer. Jeg modtog et tom brev med indhold af slik og klistermærker.
Jeg kontakter derfor virksomheden på e-mail, da andet ikke er muligt. Fashion CPH henviser til DAO, som de mener, har beskadiget eller ødelagt pakken under transporten. Det var tydeligt fra starten af, at Fashion CPH ville have DAO til at tage skylden og dermed stå for ansvaret med erstatningen. Brevet var overhovedet ikke beskadiget – og DAO oplyste, at vægten på det var 50 gram.
Skulle to armbånd, emballage med bobleplast, slikpose og klistermærker veje 50 gram?
Bliver herefter ringet op en, som tilbyder et gavekort. Det takker jeg pænt nej til, eftersom armbåndene var en gave, og har været små to uger undervejs – og beder om at få beløbet refunderet. »Det finder vi ud af«, bliver der mumlet på gebrokkent dansk.
Halvanden dag senere kl. 21.46 skriver Fashion CPH sin sidste mail: »Da vi ikke kan påvise nogen fejl eller mangler i forbindelse med leveringen, kan vi ikke tilbyde dig en refundering. Tak for forståelsen«
Dybt useriøst. Virksomheden er hermed anmeldt til Forbrugerombudsmanden — og Danske Bank overtager sagen for mit vedkommende.
Opdatering: DAO bekræftede aldrig, at varen var i pakken. De oplyste kun vægten, som efter deres overbevisning var så lav, at den var uden indhold.

Billigt og hurtig levering
Hurtig levering og mega fede solbriller, er total fan. Det er også mega billigt, til den kanon kvalitet.
Meget godt
Meget fin oplevelse, god service og svarer meget hurtigt hvis man er nysgerrig om et eller andet. Anbefaler 100%
Fine produkter / god pris
Fine produkter / god pris .
Og søde til at svare på insta( da de ikke svarede på mail)..:)
Hurtig levering og så fint produkt
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.