Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en licens til opgradering fra Windows 7 til Windows 10 til brug på en ældre bærbar, hvor nærmest intet virkede længere. Jeg er ikke nybegynder med installering af programmer, men W10 kunne jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fed hjemmeside! Jeg købte et spil igennem Fastgames.dk, modtog lige med det samme, en faktura på min ordre og aktiveringskoderne! Jeg var lidt i tvivl om, hvordan jeg aktiverede koderne, men bl... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg bestilte et spil via deres hjemme side, men fik ingen email, jeg ringede derefter til deres kundeservice, blev taget godt i mod og blev hurtigt hjulpet igennem mit problem. Jeg modtog spillet kort... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de logiciels
  2. Magasin de jeux
  3. Magasin de jeux vidéo

À propos de Fastgames.dk

Écrit par l'entreprise

FastGames leverer billige CD keys til en bred gruppe af forskellige spil og platforme. Vi bestræber os på at levere support i verdensklasse, og levere spil og software licenser til en skarp pris.

Fastgames.dk en af Danmarks førende forhandlere af digitale computerspil og softwareprodukter. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder, et kæmpe udvalg, af spil til populære platforme som Steam og Origin samt Microsofts Office- og Windows-produkter.

Vores dedikerede support team, stræber altid efter at levere support i højeste kvalitet, og vores mål er at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse.
Uanset om du er en passioneret gamer eller har brug for Microsoft-software til din virksomhed, kan du altid regne med skarpe priser, og 5 stjernet support.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Super god service

Super god service! Virkelig hjælpsom support til en klub der skulle bruge steamgavekort på EAN nr. En super løsning!

19 décembre 2022

Fed service!

Fed service! Som de selv reklamere med er det bare køb, aktiver og spil! Jeg havde lidt problemer med at aktivere spillet, men det var bare fordi jeg ikke vidste hvordan jeg gjorde :P
Jeg fik hurtigt hjælp fra deres support som var rigtig flinke. Spillet (planet zoo) køre så fint! Klart pengene værd :)

16 mars 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Efter lidt forvirring efter jeg havde…

Efter lidt forvirring efter jeg havde købt i spil hos FastGames, skrev jeg en support besked til dem. For det første var de super hurtige til at svare igen, og for det andet var alt hvad de vendte tilbage med nyttigt. Kæmpe ros til dem!

14 février 2022

Hej Luki,
Dejligt at høre du er glad og tilfreds med dit køb, på trods af lidt forvirring. Derfor er jeg glad for at du synes at vores kundeservice var hurtige og gav de svar du søgte. Tak for din ros og de 5 stjerner :-)

Victor - Fastgames kundeservice

Bedste hjemmeside ever

Mega gode priser.. jeg er solt

6 janvier 2022

Hej Jl,
Tusind tak for de 5 stjerner, og dejligt at du synes vores priser er gode :-)

Victor - Fastgames kundeservice

Noté 5 sur 5 étoiles

God og hurtig kundeservice :-)

25 décembre 2021

Hej Signe,
Tusind tak for de fine ord, vi er rigtige glade for at høre du har haft en god oplevelse med os. Vi håber at se dig hos igen.

Victor - Kundeservice

HVIS BARE MAN KUNNE GIVE MERE END 5 STJERNER

- Formidabel kundeservice
- Fantastiske priser
- Personale med humor og forståelse
- Lynhurtig levering

Jeg har kun positive ting at sige efter flere handler. Har aldrig oplevet et problem, på trods af at jeg har handlet der siden åbning.

14 novembre 2021

Hej Frederik,
Tusind tak for de rosende ord! Det er altid vigtigt for os, at levere konkurrence dygtige priser. Samtidig gør vi meget for at uddanne vores kundeservicemedarbejdere, til at levere kompetent og hurtig rådgivning, og humor er altid godt ;)

Endnu engang tak for de rosende ord - Vi ser frem til at se dig hos os igen.
Victor - Kundeservice

Fastgames? Ja taaak

Lækker hjemmeside, nem at navigere på og lynhurtig kundeservice! Kan ikke sætte en finger på de her gutter - 6/5 <3

3 novembre 2021

Hej Signe,
Tusind tak de fine ord omkring vores hjemmeside, vi knokler hårdt hver dag på at optimere den. Dejligt at høre du har oplevelsen af at vores kundeservice er hurtig og klar til at hjælpe dig.

Vi ser frem til at betjene dig en anden god gang.

Kanon god service

Kanon god service! Nemt og hurtig at købe keys og kundeservicen var i top! :) Jeg anbefaler FastGames!

25 octobre 2021

Hej Philip,
Tusind tak for de rosende ord - Vi er rigtig glade for at høre du har oplevelsen af det var nemt at handle hos os. Samtidig er det dejligt at høre du synes vores kundeservice var i top.
Vi ser frem til at betjene dig næste gang, du skulle mangle et spil.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega hurtig levering, og mega god kundeservice!

God Service, og hurtig levering!
Jeg og 1 kammarat har købt det uden problemer
Dog den sidste kom til og lave en stavefejl på sin mail,
men indenfor 40 min, har han allerede fået keyen.
God Service, hurtig levering, og de mest flinke og hurtige medarbejdere! Kan helt klart anbefaldes.

25 août 2021

Hej Bertil,
Dejligt at høre der kom styr på jeres bestilling. Det kan ske for selv den bedste at få tastet sin mail forkert ind, men vi er glade for at du føler du fik den rette og hurtige hjælp. Vi glæder os til at servicere dig igen.

Super god service!

Super god service! De er flinke til at hjælpe, med selv de simpleste ting og svarer på de dummeste spørgsmål.
De er lette at få kontakt til over discord :)

19 juillet 2021

Hej Mie,
Tak for de rosende ord! Hos os er der ingen dumme spørgsmål, vi er altid klar på at hjælpe hvis der skulle opstå spørgsmål eller problemer. Tak for at vælge os, vi ser frem til at servicere dig igen.

Fuldstændig fantastisk service

Fuldstændig fantastisk service. Det hele spiller bare MAX
5*****

klart anbefales!

13 juillet 2021

Hej Daniel,
Jeg er rigtig glad for at høre at du bare har haft en kanon oplevelse med os. Jeg kan fornemme vi har gjort et godt indtryk på dig, og vi håber du bestemt du blev glad for din bestilling. Vi håber snart at se dig igen.

Hurtig service

Hurtig service
Fik spillene før ordrebekræftelse
Indenfor 2 minutter

19 juin 2021

Hej Lucas,
Tusind tak for de rosende ord!
Vi er glade for at høre at du nemt kunne finde det du søgte og modtog spillet hurtigt.
Vi håber snart at se dig igen.

Nemt

Nemt, hurtigt Simpelt. Også er deres priser heller ik så ringe endda

29 mai 2021

Kære FriendsgamingYT,
Tusind tak for den gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at du synes godt om vores service og at vores priser rammer plet.

Kære Michael,

Noté 5 sur 5 étoiles

Der gik ingen gang 5 minutter!

Der gik ingen gang 5 minutter!

Fastgames.dk kan virkelig varmt anbefales - købet går nemt og hurtigt igennem!

28 mars 2021

Kære Jonas,
Tusind tak for den gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at du har haft en god oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte et spil inde på Fastgames.dk

Købte et spil inde på Fastgames.dk, det er super billigt og virkeligt nemt, koderne kom lige med det samme. Kundeservice er super nem og folkene bag er super søde og gode til at hjælpe hvis man har problemer eller bare det dummeste spørgsmål, så sidder de klar til at hjælpe en, så stor tak til Fastgames og Victor der var super sød at snakke med da an havde et spørgsmål :)

17 mars 2021

Hej Robert,
Vi er rigtige glade for at du synes at det er nemt og hurtigt at handle dine CD Keys hos os. Så er det også dejligt at høre at, at du fik hurtig hjælp og svar på dine spørgsmål. Jeg skulle hilse fra Victor og sige det var en fornøjelse at hjælpe dig.

Jakob - Fastgames Kundeservice

Billigt samt Hurtig levering

Jeg ville have haft i Crusader Kings III som normalt er et relativt dyrt spil men fandt det til en mega god pris her på. Tog ikke mere end 5 min fra jeg betalte til jeg havde spillet på min Steam konto så er super tilfreds med det hele! Man kan dog kun betale med Paypal da jeg skulle betale hvilket nok er et problem for nogle

10 février 2021

Hej Jeppe,
Tusind tak for de rosende ord!
Vi er glade for at høre at du nemt fandt det ønsket spil og så kan vi alle vel lide at spare penge ;-) .
Siden du bestilte hos os, har vi faktisk udfaset PayPal. Så nu understøtter vi både MasterCard & Visa, det skulle gerne gøre det nemmere for dig og mange andre at bestille hos os.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus