Hvor er mit produkt? Virkelig dårlig kommunikation
Jeg bestilte en cykel i august og blev informeret om, at der var ekstra ventetid på leveringen, og hvilket jeg var helt med på. Den 23. september gennemførte jeg to betalinger og fik at vide, at der kunne forventes ekstra ventetid, men at "vi må se".
Den 7. oktober henvendte jeg mig igen, da jeg ikke havde modtaget information om det forventede leveringstidspunkt. Jeg fik at vide, at de forventede levering i uge 42, og jeg ville få besked fra FedEx. Det var fint nok; jeg ville bare gerne vide, hvor jeg stod i processen.
Da uge 42 var ovre, og vi var nået ind i uge 43, skrev jeg igen, da jeg fandt den manglende information underlig. Indtil nu havde de været hurtige til at svare, men nu hørte jeg pludselig intet.
I denne uge (uge 44) ringede jeg til det oplyste nummer på Fastriders hjemmeside, men blev mødt af en medarbejder fra Mobikes kundeservice. Jeg blev forvirret, da jeg jo havde bestilt hos Fastriders, og den venlige medarbejder vidste ikke noget om navneskift. Hun sagde, at hun blot sad på en ekstern adresse og tog opkald. Da vi forsøgte at finde min ordre, kunne hun ikke finde noget i systemet, hverken med ordrenummer eller andre oplysninger. Vi aftalte, at hun ville give besked om, at de skulle kontakte mig hurtigst muligt.
Jeg afsluttede opkaldet med tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet havde talt med det rigtige firma, og om jeg kunne komme i kontakt med dem, da der ikke var nogen mulighed for at få fat i dem via mail eller telefon. Jeg tjekkede CVR-registeret og fandt ud af, at Mobike og Fastriders er samme selskab med to hjemmesider og mails.
Dagen efter havde jeg stadig ikke fået besked om cyklen, så jeg ringede igen. Medarbejderen lovede at gøre, hvad hun kunne, for at hendes kollega hurtigt ville vende tilbage. Hendes kollega skrev tilbage på mail ca. 30 minutter senere med svaret: "Hej, de skulle meget gerne snart være hos Engwe. De bliver revet væk hele tiden."
Problemet for mig er ikke ventetiden på produktet - det vidste jeg, da jeg bestilte cyklen. Problemet er den dårlige kommunikation, der opstår efter navneskiftet, og at jeg ikke kan komme i kontakt med dem. Jeg står tilbage som ét stort spørgsmålstegn, da jeg får at vide, at jeg taler med et andet selskab. Det skaber yderligere utryghed, når de ikke kan finde min bestilling. Hvem kan så finde den? Jeg har betalt 8600 kroner for et produkt, jeg ikke har modtaget, og jeg har ingen sikker information. Det er ikke godt nok at sige, at "vi regner med" eller "vi må se".
Hvis bare der havde været bedre kommunikation, ville jeg ikke føle mig nervøs for, om jeg bliver snydt, eller føle mig dårligt behandlet. Der er heller ikke nogen der beklager situationen eller lader til at gøre en ekstra indsats for at løse problemet, lige med undtagelse af den ene pige i kundeservice, der i virkeligheden ikke kunne gøre så meget. Generelt bare virkelig skuffende behandling.
Jeg venter stadig på min cykel og er mildest talt frustreret.
30 octobre 2024
Avis spontané