Bij Fatbike Reparatie 033 draait alles om de fatbike. Of je nu door de modder ploegt, over het strand rijdt of gewoon relaxed door de stad wilt cruisen, wij zorgen dat je fiets in topconditie blijft. Onze werkplaats zit in de wijk Liendert, midden in Amersfoort, en we zijn er voor iedereen die zijn fatbike wil laten onderhouden, repareren of upgraden. We hebben verstand van zowel gewone als elektrische fatbikes. Of het nu gaat om een snelle reparatie, een grote beurt, accuproblemen of het onder spanning houden van je verlichting – we denken met je mee en lossen het op. Ook voor roestbehandeling en het personaliseren van je fiets ben je bij ons aan het juiste adres. Omdat we weten dat je niet weken wilt wachten, plannen we je afspraak binnen 72 uur in. Liever dat we langskomen? Dat kan ook. Voor een kleine meerprijs van 20 euro komen we aan huis, gewoon in Amersfoort en omgeving. We zijn geen grote anonieme keten, maar een klein team dat trots is op zijn werk. Geen geouwehoer, gewoon goed geholpen worden. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde rijder, we geven eerlijk advies en doen de klus zoals het hoort. Kijk op onze website voor een afspraak. Je bent van harte welkom in Liendert.
Liendert, Amersfoort, Pays-Bas
- 0684333101
- fatbikereparatie33@gmail.com
- fatbikereparatie.netlify.app
Les gens ont aussi consulté
Aucun avis
Cette entreprise n'a pas encore reçu d'avis.